zakelijk voorstel

Reads: 82  | Likes: 0  | Shelves: 0  | Comments: 0

  • Facebook
  • Twitter
  • Reddit
  • Pinterest
  • Invite

Status: Finished  |  Genre: Adult Romance  |  House: Booksiesilk Classic Group

Van een vrouw die hij sinds zijn psychoseksuele behandeling in Melveren beter heeft leren kennen krijgt André Vanmuysen een onverwacht aanbod. Daarvoor moet hij samen met haar naar Brussel. In een hotel van grote standing legt zij hem uit hoe en wat zij van hem verwacht. maar eerst moet André bewijzen dat hij ook wel bekwaam is om de opdrachten die zij hem geeft uit te voeren...

Zakelijk Voorstel

 

Verwittiging:

Dit is een sterk erotisch verhaal, enkel bedoeld voor volwassen rijpere lezers.

Alle overeenkomsten met reëel bestaande personen en/of situaties zijn louter toevallig en vallen volledig buiten de wil, het opzet en de verantwoordelijkheid van de auteur.

Dit verhaal bouwt een vervolg op “Medische Massage”, “Dr. Anna Bleeckx, Seksuologe”, “Genieten met Renée Bottie”, verhalen die ook bij Booksiesilk te vinden zijn, maar elk verhaal kan perfect op zichzelf gelezen worden.

 

 

Op een vrijdagavond hadden Renée Bottie en ik weer eens zo heerlijk geneukt in Herberg Poezendans in Eggertingen. Voor de eerste keer had ik haar drie keer doen klaarkomen op iets minder dan drie uur tijd.

 

Tot mijn verwondering kreeg ik de maandagmorgen daarop een telefoontje van Renée. Zij wou met mij een “zakelijk voorstel” bespreken. Over onze neukpartij in Eggertingen zei ze geen woord. Haar stem aan de telefoon klonk heel neutraal en zakelijk. De reden waarom ze me een zakelijk voorstel wou doen, daarover bleef ze vaag. Als referentie haalde zij aan dat dr. Anna Bleeckx, de seksuologe, mij bij haar warm aanbevolen had.

Zakelijk voorstel”, dat klonk mij vreemd in de oren, want eigenlijk zat ik tamelijk goed bij kas. Ik kreeg geregeld geld van Renée Bottie als ik haar geneukt had. Bovendien, mijn vader betaalde me royaal als ik hem hielp met gasflessen op- en afladen en ermee zeulen, of als ik een handje toestak bij het installeren of de reparatie van een gasverwarming.

 

Omdat ik echt nieuwsgierig was ging ik in op het voorstel van Renée Bottie. Zij deed me op een dinsdagavond naar Brussel komen, naar het sjieke Steigenberger Wiltcher's Hotel aan de Louizalaan. Over de telefoon zei ze dat ze me daar op half acht ‘s avonds verwachtte en dat ze me uitnodigde voor het avonddiner.

Dat diner was de moeite waard, moet ik zeggen, een peperduur etentje dat ik me toen niet zelf wou permitteren.

Terwijl we aten maakten we nader kennis. Dat was nodig, want bij het neuken wisselden we erg weinig informatie uit. Renée vertelde me dat ze vierenvijftig was en al zes jaar weduwe. Haar man was schielijk overleden aan een hartaderbreuk. Samen met hem had zij in Tongeren een antiekzaak opgericht, en daar woonde zij nog altijd boven de zaak met een ongehuwde dochter. Ook verkocht ze, samen met haar dochter, brocante op de wekelijkse Tongerse zondagsmarkt. Antiek en brocante, dat was één kant van haar zakelijke belangen. Daarnaast had ze vier jaar geleden een agentschap opgericht voor contactbemiddeling. Een huwelijksbureau was dat niet. Alleen bracht zij eenzame vrouwen in contact met jongere mannen die tegen betaling aan die dames seksuele diensten verleenden.

Daar kwam ik in beeld. Renée nam bij het diner geen blad voor de mond. Zij wou weten of ik zou geïnteresseerd zijn om tegen een “billijke vergoeding” dat soort vrouwen van dienst te zijn. Toen ze zag dat ik aarzelde zei ze dat elke keer als ik seks had met een van haar klanten waarbij ik erin slaagde om de vrouw doen klaar te komen ik mocht rekenen op een vergoeding van vijfduizend frank. Soms was dat wel meer. Een aantal vrouwen gaven immers bovenop nog een “fooi” die soms even hoog of nog hoger was als wat ze moesten betalen om seks te hebben. Als ik een vrouw poepte zonder haar een orgasme te bezorgen was de vergoeding de helft, tweeduizend vijfhonderd frank.

Nog enigszins twijfelend vroeg ik Renée Bottie wat voor soort vrouwen dat waren die van dat soort “seksuele dienstverlening” gebruik maakten. Daar gaf Renée me een uitgebreid antwoord op. Jonge vrouwen waren dat natuurlijk niet, tenzij hoogst uitzonderlijk. De leeftijd van haar klanten lag, dooreen genomen, tussen 40 en 70 jaar. Praktisch allemaal waren het alleenstaande vrouwen, weduwen, of gescheiden. Ongeveer tien procent waren ook getrouwd, maar kwamen seksueel niet meer aan hun trekken bij hun man. Er waren daar heel mooie vrouwen bij, maar dat was toch eerder de uitzondering dan de regel. En tenslotte, het was nogal evident dat er niemand van die vrouwen geldproblemen had en ruim in staat was om voor seks te betalen. Renée was eerlijk: zijzelf incasseerde van de klant per afspraak met een “poeper” zoals zij ze noemde een commissie van 1000 frank.

 

En hoeveel van je klanten zullen er een beroep op me doen?” vroeg ik.

 

Dat kan ik zo niet zeggen,” was haar antwoord. “Dat zal er vanaf hangen hoe je meevalt en of je ze ook wel kan bieden naar wat ze zoeken. Als jij het wil doen, dan ben je niet de enige beroepsminnaar in mijn dienst. De besten hebben minstens één keer per dag een vrouw te bedienen, soms zelfs twee of drie. Reken maar uit wat voor een riant inkomen die hebben.”

 

Wat Renée zei was erg duidelijk, en ook overtuigend. Daarom zei ik dat ik het wel wou proberen.

 

Fijn,” zei ze, “maar dat “proberen”, dat is me wel te vaag. Ik wil ook zeker zijn.”

 

Hoe bedoel je?” vroeg ik.

 

Wel, of je bekwaam bent voor de baan die ik je aanbied. Of je ook echt, zoals dr. Bleeckx me gezegd heeft, het een half uur kan volhouden als je seks hebt met een vrouw. Bij mij heb je dat niet nodig. Ik kom al klaar nadat jij me minder dan tien minuten aan het poepen bent. Ik wil weten of je ook wel in staat bent om elke klant doen klaar te komen.”

 

Hoe ga je dat controleren?” vroeg ik aan Renée.

 

Heel eenvoudig,” antwoordde ze. “We gaan zo dadelijk hier gelijk naar een kamer. Ik heb er eentje gereserveerd voor jou en Francine. Zij is een van mijn klanten sinds enkele maanden. Tot nu toe heeft geen enkele van mijn poepers haar een orgasme kunnen bezorgen. Dus ga jij haar poepen terwijl ik erbij ben en me tonen tot wat je in staat bent. Maak je niet ongerust, als je haar geen orgasme kan bezorgen betaal ik je toch tweeduizend vijfhonderd frank. Indien wel, dan krijg je met plezier morgenvroeg die vijfduizend van mij.”

 

Morgenvroeg?” vroeg ik, een beetje verbouwereerd.

 

Ja, Pim, je blijft de hele nacht bij Francine. Ik reken erop dat je haar nog twee of drie keer poept eer het morgen is. Moest je er meer dan één keer in lukken om haar doen klaar te komen, dan krijg je daarvoor nog eens 250o frank meer. Akkoord?”

 

Akkoord,” zei ik. “Laat er ons maar aan beginnen.”

 

Dan gaan we naar boven. Francine wacht al op ons. Kruip wel niet onder de lakens met haar. Ik wil dat je haar boven op het bed poept, zodat ik goed kan zien of je het anders doet dan met mij en of zij er ook wat aan heeft.”

 

Daarmee wist ik waaraan ik me te houden had. Rond half tien die avond gingen Renée en ik naar de hotelkamer. Francine zat al recht op het bed, poedelnaakt. Ik kleedde me ook uit, en Renée ging aan de kant van het bed op een stoel zitten.

Jong was Francine ook niet meer, maar ze mocht er toch nog zijn. Ik schatte haar ongeveer vijfenveertig, maar ik moet zeggen, voor haar leeftijd zag haar lichaam er nog erg goed uit. Zij had weinig taille, maar was bijlange niet zo zwaarlijvig als Renée. Wel had ze mooie ronde en veel minder zware borsten en een gladde huid met weinig rimpels. Zoals veel vrouwen op die leeftijd had ze een gezicht dat er nogal triest en ontevreden uitzag.

 

Dan begon ik met Francine aan het voorspel terwijl Renée Bottie geïnteresseerd toekeek. Erg lang wou Francine dat niet. Wel legde ze me duidelijk uit dat ze wou dat ik seks met haar had in een speciale “missionarispositie”. Daarbij ging zij op haar rug liggen, trok haar knieën hoog op tot tegen haar schouders en deed haar benen uit elkaar. Dan moest ik op haar kruipen en haar neuken. Zij beweerde dat in die houding zij mijn piemel op het diepst in haar kut zou voelen. Terwijl ik haar “poepte” wou ze niet dat ik haar kuste, en evenmin dat ik met haar borsten speelde of haar tepels masseerde.

Zo gebeurde het dan ook. Ik hield me strikt aan de voorschriften die Francine me had opgelegd, want ik dacht aan die vijfduizend frank die ik absoluut wou verdienen.

Francine haar kut was door het gebrek aan voorspel erg droog. Het lukte me de eerste keer niet zo vlot om mijn piemel in haar neukspleet naar binnen te krijgen. Francine doen klaarkomen, daar was geen sprake van. Toen dat na ongeveer tien minuten sukkelen en wurmen nog niet gebeurd was duwde ze mij van zich weg. Ze hield zich niet in. Tegen Renée Bottie schreeuwde ze uit volle borst, zo verschrikkelijk hard... Ik was een nietsnut, een vulgaire profiteur, een impotente bedrieger… Het ging zo hard dat ik dacht dat bijna alle klanten van het Steigenberger Wiltcher's Hotel haar hoorden kelen die avond.

Renée liet Francine uitrazen, en dan praatte ze zachtjes op haar in. Ze wist haar te overtuigen van mij nog een tweede kans te geven. Die kans greep ik. Wel trok ik me niets meer aan van Francine haar eisen. Ik speelde wel met haar borsten, ik zoog op haar tepels, ik kuste haar ook overal waar ik dacht dat zij er gevoelig voor was, en ik masseerde haar clitoris zachtjes. Toen zij er klaar voor was poepte ik haar naar best vermogen. Het duurde wel ongeveer een kwartier eer Francine gillend en krijsend klaarkwam. Toen dat gebeurde applaudisseerde Renée Bottie zachtjes.

 

In de nacht, rond drie uur, begon Francine aan mijn lul te morrelen. Zij had opnieuw zin in seks gekregen. Nu poepte ik haar zijdelings, en ze kwam nog eerder klaar dan de eerste keer. In de morgen lukte ik er nog een keer in om Francine een orgasme te bezorgen. Nu duurde het wat langer, en nu schreeuwde en gilde zij ook niet zo hard.

 

Om mijn verhaal af te ronden: na die avond en nacht in het Steigenberger Wiltcher's Hotel aan de Louizalaan in Brussel was ik “aangenomen” als poeper voor de vrouwen die bij Renée Bottie klant waren.

Zelf bleef zij ook van mijn diensten gebruik maken, meestal twee keer per maand. Zij beweerde dat zij dat deed om te controleren of ik nog wel degelijke prestaties leverde. Zij vond dat maar uit, denk ik, om mij haar lichaam te laten verwennen en, meestal, al zuchtend, hijgend en kermend klaar te komen…

© Robur Quercus 2022


Submitted: November 29, 2022

© Copyright 2023 Robur Quercus. All rights reserved.

  • Facebook
  • Twitter
  • Reddit
  • Pinterest
  • Invite

Add Your Comments:

Other Content by Robur Quercus

Short Story / Adult Romance

Short Story / Adult Romance

Short Story / Adult Romance