Genieten met Renée Bottie

Reads: 118  | Likes: 0  | Shelves: 0  | Comments: 0

  • Facebook
  • Twitter
  • Reddit
  • Pinterest
  • Invite

Status: Finished  |  Genre: Adult Romance  |  House: Booksiesilk Classic Group

Op het einde van zijn behandeling bij seksuologe dr. Anna Bleeckx in Melveren heeft André Vanmuysen daar Renée Bottie uit Tongeren leren kennen. Zij is veel ouder dan hij. Toch, ook nadat hij niet meer naar de praktijk van dr. Anna gaat blijven Renée en hij contact houden...

Genieten met Renée Bottie

 

Verwittiging:

Dit is een sterk erotisch verhaal, enkel bedoeld voor volwassen rijpere lezers.

Alle overeenkomsten met reëel bestaande personen en/of situaties zijn louter toevallig en vallen volledig buiten de wil, het opzet en de verantwoordelijkheid van de auteur.

Dit verhaal bouwt een vervolg op “Medische Massage” en “Dr. Anna Bleeckx, Seksuologe”, verhalen die ook bij Booksiesilk te vinden zijn, maar elk verhaal kan perfect op zichzelf gelezen worden.

 

Toen ik in behandeling was voor mijn vroegtijdige zaadlozing bij seksuologe dr. Anna Bleeckx in Melveren bij Sint-Truiden leerde ik daar Renée Bottie uit Tongeren kennen. Dat was helemaal op het einde van mijn psychoseksuele begeleiding door dr. Bleeckx. In mijn genezingsproces, om het zo maar te noemen, had ik zowel dr. Anna Bleeckx moeten neuken als Rita Uyttebroeck, natuurlijk op aanwijzingen en onder toezicht van Anna. Rita had op een bepaald ogenblik afgehaakt, en ze kwam niet meer naar de Praktijk voor Gezonde Seksualiteit van dr. Anna. Ongeveer één week lang had ik toen dr. Anna alleen moeten neuken op haar aanwijzingen. Het ging er intens aan toe, en door haar precieze richtlijnen als ik haar aan het neuken was kon ik geleidelijk aan mijn zaadlozing langer en langer uitstellen en aan de dokter vaker een vaker een orgasme bezorgen.

 

Dan kwam Renée Bottie uit Tongeren naar de Praktijk voor Gezonde Seksualiteit. Dr. Anna Bleeckx sprak discreet met haar over mijn geval. Na dat gesprek was Renée Bottie akkoord om deel te nemen aan mijn genezingsproces en zich door mij te laten neuken. Zij was voor mij een aangename verrassing. Ook al was ze meer dan oud genoeg om mijn moeder te zijn, ze was een open mens, altijd goedgezind, vriendelijk en goedlachs, wel erg zwaarlijvig, met massieve dijen, een brede kont en enorme tieten. Bovendien, hoewel ze de leeftijd van de menopauze ruimschoots had bereikt reageerde ze lichamelijk nog sterk op seksuele prikkeling. Haar tepels en haar oogleden zwollen als ik haar kuste of met haar zware borsten speelde, en haar kut werd nog druipnat. Zij vond het heerlijk dat ik haar op die manier kon stimuleren. Zonder schroom vertelde ze dat ze de laatste jaren minder en minder zin gehad had in seks en dat ze bijna geen orgasmes gekend had als ze seks had met mannen. Zij rekende op dr. Anna Bleeckx om daar verandering in te brengen. Die verandering bracht ik voor Renée. Doordat ik het neuken nu erg lang kon volhouden lukte ik er bijna één keer op twee in om Renée doen klaar te komen.

 

Misschien is het maar een indruk, maar zou dr. Anna Bleeckx jaloers geworden zijn op Renée Bottie? Waarschijnlijk niet, maar het leek wel zo. Zij begon het tegen mij te hebben over “die cougars”, die vrouwen van middelbare leeftijd die naar jongere mannen zoeken om zich te laten neuken tegen betaling. Of ze het had over Renée weet ik niet, maar het zou kunnen. Ik ging daar niet op in. Mijn psychoseksuele behandeling bij seksuologe Bleeckx liep op haar einde. Ik nam afscheid van dr. Anna Bleeckx, en ook van Renée Bottie. Wel vroeg die mij of we niet konden in contact met elkaar blijven. Daar had ik niets op tegen.

 

Van dan af belde Renée Bottie mij een paar keer per week. Al vlug gingen we samen naar een motel of een rendez-voushuis om opnieuw te neuken, meestal halverwege tussen Tongeren en Hasselt. Zij noemde me niet bij mijn naam, maar ze zei altijd “Pim de Poeper”. Tegen een piemel zei Renée “pimmel”, en dat woord kortte ze gewoon af. Hoe dan ook, ik vond die naam leuk, en hij bleef als het ware aan me plakken. “Poeper”, dat is het Vlaamse woord voor “neuker”, en ook die naam heb ik van Renée gekregen. Zij noemde mij altijd haar “favoriete poeper”. Ik leidde daaruit af dat zij zich ook nog door andere mannen liet neuken. Het maakte mij niet uit, zolang Renée en ik maar van onze neukpartijtjes genoten.

 

Nadat Renée en ik lekkere seks hadden met elkaar ging ik op vrijdagavond niet naar meer zo vaak naar de Zulu Bar op de hoek van de Kempische Steenweg in Hasselt om daar een meisje op te scharrelen om met die van bil te gaan. In plaats daarvan reed ik met een bestelwagen van mijn vader naar Eggertingen, een gehucht dat behoort tot Vliermaal. Daar had ik een afspraak met Renée Bottie in “Herberg Poezenhol”. Dat was een verbouwde hoeve waar ze kamers per uur verhuurden aan minnaars en overspelige mannen en vrouwen.

Renée was een heerlijke vrouw om te neuken, ongeacht haar leeftijd. Royaal was ze ook op zo een avond. Op de kamer die ze voor ons gehuurd had liet ze een fles Taittinger Premier Cru champagne aanrukken. Maar ze was niet alleen royaal, ze was ook zo heet als een gloeiende kolenstoof. Nauwelijks hadden we ieder een glas champagne gedronken, of ze wou dat we met elkaar in bed doken.

 

Poep me eens lekker en op je gemak,” zei ze de eerste keer dat we in Herberg Poezenhol samen waren. “We zijn nu alleen, en die seksuologe uit Melveren kan ons nu niet meer uitloeren.”

 

Veel moeite om Renée in de juiste stemming te krijgen moest ik niet doen. Ik hield me enkele minuten bezig met haar massieve borsten, ik kuste haar in haar hals en op haar oren, en ze was klaar om geneukt te worden.

Ik deed het met haar op mijn gemak, zoals ze me dat gevraagd had. Af en toe stopte ik met in haar kut heen en weer te gaan met mijn piemel, en ik liet haar op adem komen voordat ik verder ging met haar te neuken. Gechronometreerd heb ik het natuurlijk niet, maar het duurde, volgens ik schat, iets minder dan tien minuten eer we zo goed als tegelijk klaarkwamen.

 

Als dat gebeurd was dronken we nog een glas champagne. Ik probeerde van de gelegenheid gebruik te maken om meer over Renée te weten te komen, maar daar lukte ik niet in. Ofwel lachte ze mijn vraag weg terwijl ze met mijn ballen speelde en aan mijn slappe piemel trok, ofwel gaf ze me een antwoord dat zo vaag was dat ik er alle kanten mee op kon.

Na minder dan een uur was het weer zo ver: door haar gehaspel met mijn geslachtsdelen stond mijn pik weer rechtop, en dankbaar maakte Renée van de gelegenheid gebruik om boven op me te kruipen en me te berijden. Daarin was ze een echte specialiste: ze wist precies hoe ze met haar kittelaar tegen de harde stam van mijn piemel moest schuren, en hoe haar onderlijf te krommen om mijn eikel het best tegen haar G-punt te doen drukken. Dit keer duurde het wel wat langer eer ze haar orgasme kreeg, maar ze had het niet minder goed dan de eerste keer dat ik haar neukte die avond.

 

Rond half twee ‘s nachts namen we afscheid in Herberg Poezenhol en ieder ging zijn eigen weg, Renée naar Tongeren en ik naar Hasselt. Toen ik terug thuis was vond ik bijna elke keerin mijn broekzak een briefje van duizend frank. Hoe René dat er ongezien ingestoken had was me een raadsel…

 

Thuis durfde ik tegen mijn ouders geen woord zeggen over mijn relatie met Renée Bottie. Niet dat mijn ouders erg gelovig waren of zo, of sterke morele principes hadden. Dat was niet het geval. Wel waren ze slachtoffers, zoals velen in die tijd, van menselijk opzicht. De mensen moesten het maar eens aan de weet komen! De schande zou te groot zijn… Vooral mijn moeder hechtte erg veel belang aan onze goede reputatie. Voor mijn vader gold dat minder, maar toch… Voor de goede gang van zijn bedrijf kon hij zich niet permitteren dat geweten zou zijn dat zijn zoon van nog geen twintig geslachtsbetrekkingen had met een vrouw die meer dan dertig jaar ouder was…

Maar zwijgen over wat me overkwam viel me bijzonder moeilijk. Ik aarzelde een hele tijd, maar dan nam ik toch mijn zus Sylvie in vertrouwen.

 

Van die behandeling door een seksuologe heb je me helemaal niets verteld!” zei mijn zus me verwijtend. “Dat vind ik achterbaks van je, André. Vorige keer toen je dat probleem had met Kaatje Surinx heb je me wel onmiddellijk alles verteld. Waarom dan nu niet?”

 

Daar antwoordde ik mijn zus niet graag op. Dat Renée me “Pim de Poeper” noemde, dat durfde ik haar niet eens zeggen. Maar antwoord geven op Sylvie haar vraag, daar kon ik niet buiten:

 

Omdat ik beschaamd was dat ik weer te snel klaarkwam, dat vertelde ik je niet graag. En ook omdat ik seks heb met een vrouw die meer dan dubbel zo oud is als ik…”

 

Heb je het goed met haar?” vroeg Vie. “En mag ik je een onbescheiden vraag stellen? Gebruikt ze een glijmiddel als je seks met haar hebt? Op haar leeftijd zou dat normaal zijn. Dan wordt de vagina van een vrouw meestal niet meer nat, ook als ze seksueel geprikkeld wordt.”

 

Nee, Vie, dat is bij Renée geen probleem. Veel voorspel heeft ze zelfs niet nodig om tussen haar benen nat te worden. Het verwonderde me de eerste keren ook wel een beetje.”

 

Des te beter als het tussen jullie twee er zo natuurlijk mogelijk kan aan toegaan,” zei Sylvie. “Waarschijnlijk volgt je vriendin die hormonale behandeling die de Leuvense professor Coninckx aan vrouwen in de menopauze aanraadt. Die kuur schijnt de geslachtsorganen bij een vrouw jong te houden, en is ook weldadig voor de rest van het lichaam. Ook de huid blijft langer strak… Het nadeel is wel dat een vrouw bij die behandeling zwaarder wordt, maar ja, je vriendin zal de bluts met de buil nemen, vermoed ik.”

 

Ja, dat zal wel,” zei ik, en ik was eerlijk tegen Sylvie: “Vie, ik heb het goed met haar, beter dan met veel van de jongere meisjes die…”

 

Kijk, André, je moet me geen verdere uitleg geven.” onderbrak Sylvie me. “Liefde kent geen leeftijd. Als jullie het allebei fijn hebben met elkaar zie ik niet in wat er mis is met je relatie met Renée Bottie. Wel doe je er best aan om er met niemand anders over te praten, dat zal je wel begrijpen…”

 

Liefde? Daar had Sylvie zich wel in vergist. Dat was niet zo. Wel was ik me op een rare manier aan Renée Bottie gaan hechten. Zij was, ondanks haar leeftijd, een heerlijke vrouw. Ze was verschrikkelijk lief voor mij, en ze deed haar uiterste best om mij maximaal van haar lichaam te laten genieten. Als ik met mijn piemel in haar kut aan het bewegen was wist ze het juiste moment te kiezen om de wand van haar liefdestunnel doen samen te trekken. Daar had Renée blijkbaar op geoefend. Jezus! Wat deed het goed als ze met haar samentrekkende kutspieren mijn piemel als het ware in een bankschroef vast klemde… Soms moest ik haar daarmee doen ophouden, anders spoot ik mijn geil veel te vroeg weg in haar neukspleet. Maar Renée was geweldig. Geregeld wou ze niet naar me luisteren. Ze bleef met haar kutspieren op mijn piemel knijpen tot ik in haar klaarkwam. Dat ze zelf geen orgasme had deerde haar dan blijkbaar niet…

Het geld dat zij me in de handen stopte was bijkomstig.

Geregeld stopte Renée Bottie me een bankbiljet toe. Dat ze met centen over de brug kwam, dat vond ik in het begin echt vervelend. Ik was als de dood dat ze dat bij mij thuis zouden te weten komen. Een vrouw neuken, en me daarvoor laten betalen? Mijn vader zou wel eens woest kunnen worden moest hem dat ter ore komen, en me kreupel slaan… Ik zei dat tegen Renée nadat we op een gehuurde kamer in Wintershoven seks hadden gehad en zij me duizend frank in mijn handen stopte. Zij lachte me uit. Ik moest niet bang zijn voor mijn vader, zei ze, want die zou in zijn jeugd ook wel geen heilige geweest zijn. En geld was voor haar geen enkel probleem, dat had zij met hopen. Nu, de meeste oudere vrouwen die later door het toedoen van Renée Bottie een beroep op me deden om hen een flinke beurt te geven hadden ook geen enkel geldprobleem…

© Robur Quercus 2022

 


Submitted: October 24, 2022

© Copyright 2023 Robur Quercus. All rights reserved.

  • Facebook
  • Twitter
  • Reddit
  • Pinterest
  • Invite

Add Your Comments:

Other Content by Robur Quercus

Short Story / Adult Romance

Short Story / Adult Romance

Short Story / Adult Romance