Dr. Anna Bleeckx, Seksuologe

Reads: 142  | Likes: 0  | Shelves: 0  | Comments: 0

  • Facebook
  • Twitter
  • Reddit
  • Pinterest
  • Invite

Status: Finished  |  Genre: Adult Romance  |  House: Booksiesilk Classic Group

Na zijn motorongeval heeft André Vanmuysen een ernstig seksueel probleem. Medische massage door een fysiotherapeute heeft niet veel geholpen. Op aanraden van een huisdokter gaat hij in behandeling in de praktijk van dr. Anna Bleeckx, een seksuologe...

Dr. Anna Bleeckx, Seksuologe

 

Verwittiging:

Dit is een sterk erotisch verhaal, enkel bedoeld voor volwassen rijpere lezers.

Alle overeenkomsten met reëel bestaande personen en/of situaties zijn louter toevallig en vallen volledig buiten de wil, het opzet en de verantwoordelijkheid van de auteur.

Dit verhaal bouwt een vervolg op “Medische Massage” dat ook bij Booksiesilk te vinden is, maar het kan perfect op zichzelf gelezen worden.

 

Het motorongeval met mijn Suzuki had me een ernstig probleem bezorgd. Mijn linker teelbal had een zware klap gehad, en sinds had ik problemen met te vroegtijdige ejaculatie als ik seks had met een vrouw. Op aanraden van huisdokter Walpot op de Maastrichtersteenweg zocht ik daarom mijn toevlucht bij Dr. Anna Bleeckx in haar "Praktijk voor Gezonde Seksualiteit" in Melveren bij Sint-Truiden.

 

De behandeling die ik bij Dr. Anna Bleeckx kreeg noemde zij “psychoseksuele begeleiding”. De seksuologe verzekerde mij dat psychotherapie, bepaalde oefeningen en technieken zinvol konden zijn om mij te leren omgaan met mijn te snelle zaadlozing, en er stilaan verbetering in te brengen. Net als de uroloog naar wie ik een paar jaar daarvoor samen met mijn zus Elvire naartoe geweest was toonde zij veel belangstelling voor mijn penis. Zij beschreef hem niet als een pureestamper, zoals de uroloog had gedaan. Eerder vond Anna hem lijken op een weidechampignon met een volledig ontplooid scherm. Of de vorm van mijn eikel met die rare uitstulping er bovenop te maken had met mijn vroegtijdige ejaculaties, daar sprak zij zich niet over uit. Het zou kunnen, zei ze, maar zeker was dat niet.

 

De seksuologe vroeg of ik een partner had. Betrokkenheid van partners bij de behandeling, beweerde zij, gaf doorgaans betere resultaten. Ik had niemand die daarvoor in aanmerking kwam. Daarop vroeg Anna Bleeckx of ik er iets zou op tegen hebben dat, desgevallend, zij zelf mijn seksuele partner kon zijn, ofwel of ik een van haar vrouwelijke patiënten die bij haar in therapie waren zou aanvaarden om seks mee te hebben.

Wat dat inhield wist ik niet toen ze me dat bij de eerste raadpleging voorstelde. Ik had er helemaal niets op tegen. Zij legde me uit:

 

Het betrekken van de partner in het behandelingsproces is belangrijk voor het succes. Een meewerkende partner kan bijdragen aan een versterking van het zelfvertrouwen van de man, zijn vaardigheden, zijn zelfwaardering, zijn gevoel van mannelijkheid, en meer in het algemeen kan de partner de man helpen om de beheersing van de ejaculatie te ontwikkelen. Dit leidt omgekeerd waarschijnlijk weer tot een verbetering van hun seksualiteit en ook van andere aspecten van hun relatie. Begrijp me wel, André, een relatie met jou beginnen wil ik niet, en ook een andere vrouw met wie hier contact heb zal dat waarschijnlijk niet willen. Je gelegenheidspartner, wie dat ook is, kan je op de goede weg kan zetten en je van je probleem afhelpen.”

 

Omdat mijn voortijdige ejaculatie volgens de onderzoeken van de uroloog enkele jaren daarvoor niet veroorzaakt werd door een onderliggende aandoening stelde dr. Bleeckx een speciaal programma voor mij op. Het kwam er op neer dat ik mijn seksuele opwinding moest leren beheersen. Volgens Anna had het geen zin om te proberen de ejaculatie zelf te beïnvloeden. De zaadlozing is een lichamelijke reflex en kan dus niet worden tegengehouden. Daarentegen, de opwinding die eraan voorafgaat, is wél beheersbaar, beweerde Dr. Bleeckx. Ik moest stoppen met kussen, tieten en kontje strelen en in een kut bewegen als ik voelde dat ik naar een orgasme ging. Na even kon ik dan opnieuw beginnen neuken als ik voelde dat mijn opwinding minder was.

 

Dat heb ik bij dr. Anna Bleeckx zelf uitgeprobeerd, en ook bij één van haar patiëntes, Rita Uyttebroeck. Dat was een vrouw van halfweg dertig die problemen had met vaginisme en totaal frigide was. Naar eigen zeggen had zij nog nooit een orgasme gekregen.

 

Als ik Rita neukte hielp het haar, zowel als mij, maar toch was in het begin het resultaat maar mager. Anna wou in het begin altijd dat ik Rita rechtstaand neukte, liefst langs achter. Dan kwam zij van erg kortbij kijken hoe dat ging. Soms nam ze dan mijn teelballen vast en drukte daar op, kort bij de stam van mijn piemel. Haar bedoeling was zo mijn orgasme af te remmen. Het hielp, maar toch niet zoals de seksuologe dat wilde. Langer dan een paar minuten bewegen in de kut van Rita hield ik niet vol voordat ik mijn sperma in haar wegspoot. De seksuologe vroeg zich af of dat misschien aan de staande positie hing waarin we de eerste keren seks hadden. Daarom wou ze dat ik haarzelf bereed op zijn hondjes. Wel verwittigde zij me vooraf: ik moest met mijn handen van haar borsten afblijven. Dat zou mijn opwinding te zeer verhogen en mijn ejaculatie versnellen. Gewoon haar langs achter in haar kut neuken, zonder voorspel, geen kussen of aaien… Zij ging dan op ellebogen en knieën liggen en ik ging ook op mijn knieën en neukte haar op die manier. Dat deden dr. Anna en ik een drietal keren. Jammer genoeg, het resultaat daarvan was niet beter dan als ik het met Rita al staande deed. Dan probeerden we het liggend. Eerst neukte ik Anna, “en face”, en daarna neukte ik haar langs achter. Lang hield ik het nooit vol. Dat kwam, volgens mij, omdat dr. Anna zo een heerlijk warm en strak kutje had. Bij Rita was dat veel minder het geval. Haar vaginisme leek ondertussen voorbij, en haar kut was precies veel ruimer geworden. Toch moest ik van de seksuologe Rita weer neuken. Dat deed ik, in verschillende posities, terwijl Anna telkens weer met haar handen probeerde mijn orgasme uit te stellen door mijn testikels vast te klemmen. Soms leek het alsof ik het langer uithield, maar de keer daarop was het resultaat weer veel minder...

 

Dan probeerde Dr. Anna Bleeckx een nieuwe aanpak: zij masturbeerde me met haar hand. Masturbatie voor het neuken was een van de zogenaamde zelfhulpmethodes die vooral jonge mannen daarna hielpen om het neuken langer vol te houden. De man zou na masturbatie zijn ejaculatie meer onder controle hebben, beter de tekenen van verhoogde seksuele prikkeling herkennen en leren hoe hij zijn opwindingsniveau net onder de intensiteit die de ejaculatiereflex uitlokt, kon houden. Bovendien was de penis na masturbatie minder gevoelig, waardoor het langer dan normaal duurde vooraleer er een tweede zaadlozing plaatsvond.

Dat probeerden dr. Anna en ik samen uit. Rita wou daar niet aan meedoen. Ik mocht haar neuken onder toezicht van de seksuologe, maar mijn piemel aftrekken, dat vond zij vies en onnatuurlijk.

Ongeveer drie kwartier nadat ze mijn lul met haar hand had doen spuiten trok Anna haar onderbroek uit en moest ik op haar kruipen en haar neuken zonder voorspel, zonder haar te kussen of te strelen. Die aanpak werkte. Anna deed het me combineren met de “start-stoptechniek”. Zo leerde ik om mijn ejaculatie beter te controleren. Zodra ik mijn zaadlozing voelde aankomen trok ik mijn stijve lul terug uit haar kut en ontspande me even tot de drang om mijn zaad weg te schieten verdwenen was. En inderdaad, op die manier leerde ik stilaan om dr. Anna langer te neuken, en achteraf had ik hetzelfde resultaat met Rita.

 

Het werd nog beter door een paar andere ingrepen bij het neuken. De knijptechniek was er daar een van. Als ik voelde dat ik in Rita ging klaarkomen moest ik dat tegen Anna zeggen. Dan moest ik mijn pik bijna helemaal uit de kut van Rita terugtrekken. Anna pakte dan de stam van mijn piemel vast, net achter mijn eikel, en kneep daarop. Het dichtknijpen duurde ongeveer een halve minuut. Dan kon ik verder gaan met in Rita’s neukspleet op en neer te gaan, en dan duurde het soms wel drie à vier minuten eer ik mijn geil in haar kut spoot.

 

Rita Uyttebroeck neuken bleef niet duren. Op een bepaald moment kwam zij niet meer naar de Praktijk voor Gezonde Seksualiteit. Waarom, dat weet ik niet precies. Was ze tevreden over de resultaten die dr. Anna Bleeckx met haar had behaald? Had ik haar door haar te neuken van haar vaginaal probleem afgeholpen? Of vond ze dat de behandeling die ze van dr. Anna Bleeckx had gekregen niet genoeg resultaten afwierp? Maar geen nood, dr. Bleeckx had al na een paar dagen een vervangster gevonden die aan onze gezamenlijke behandeling wou deelnemen. Dat was een ietwat oudere dame van halfweg vijftig, Renée Bottie uit Tongeren, een lieve en goedlachse vrouw. Maar voordat Renée in ons intiem groepje werd opgenomen wou de seksuologe dat ik de behandeling ongeveer één week lang met haar alleen verderzette. Nu haalde ze er een nieuw hulpmiddel bij: het condoom.

Ook het gebruik van condooms heeft me geholpen om op de duur mijn klaarkomen zo goed als volledig onder controle te krijgen. Niet één, maar het dragen van twee condooms over elkaar of een condoom met een licht verdovende stof waren afdoend om mijn orgasme bij Anna uit te stellen.

De behandeling en de psychotherapie die ik kreeg van Dr. Anna Bleeckx hebben iets minder dan acht maanden geduurd. Die kuur was niet goedkoop, en gelukkig kwam het ziekenfonds voor het grootste deel van de kosten op. Mij heeft de behandeling alleszins uitstekend geholpen. Ik durf zeggen dat ik sindsdien maar één keer op tien nog vroegtijdig geëjaculeerd heb. Sterker nog: als ik niet zenuwachtig, opgejaagd of gestresseerd ben kan ik het neuken erg lang volhouden, bijna zolang ik wil voordat ik klaarkom. Natuurlijk heb ik geen timer opgezet als ik een vrouw begon te neuken, maar mijn schatting is dat ik het zonder enig probleem bijna een half uur kan volhouden, wel met regelmatig een onderbreking waarbij ik mijn piemel volledig uit de vrouw haar kut terugtrek. Meestal is dat half uur helemaal niet nodig. De meeste vrouwen die niet frigide zijn hebben tegen die tijd hun orgasme al gehad, sommigen zelfs meer dan één. En als dat gebeurd is hebben ze allemaal graag dat ik mijn gang met ze ga en mijn zaad diep in hun liefdestunnel spuit.

Het is op die manier dat ik sindsdien vrouwen kan neuken totdat zij krijsen van genot. Bij meisjes en vrouwen die jonger zijn dan dertig duurt dat zelden langer dan tien minuten. Oudere vrouwen vragen iets meer tijd voordat zij een orgasme krijgen, maar nooit langer dan twintig minuten. Dat is wel niet altijd waar. Er zijn vrouwen van vijftig die al na enkele minuten klaarkomen. Meestal heeft dat te maken met het feit dat zij bij het seksen actief meedoen, of al langere tijd geen seks meer gehad hebben, en dat ze het gemist hebben om eens hard geneukt te worden.

De eerste keer dat ik dit laatste heb ervaren was dat met Renée Bottie uit Tongeren op het einde van mijn psychoseksuele behandeling bij seksuologe dr. Anna Bleeckx. Ik neukte haar, mede dank zij de behandeling, keer op keer langer dan een kwartier eer ik besloot mezelf een orgasme te gunnen. Op Renée had dat indruk gemaakt. Zij beweerde dat zo oud als ze was geen enkele man het neuken met haar zo lang had volgehouden en haar ooit zo hevig had doen klaarkomen als ik. Daarom wou ze, als ik dat goed vond, ook in de toekomst contact met mij blijven houden. Daar had ik niets op tegen.

© Robur Quercus, 2022

 


Submitted: October 15, 2022

© Copyright 2023 Robur Quercus. All rights reserved.

  • Facebook
  • Twitter
  • Reddit
  • Pinterest
  • Invite

Add Your Comments:

Other Content by Robur Quercus

Short Story / Adult Romance

Short Story / Adult Romance

Short Story / Adult Romance