Medische Massage

Reads: 110  | Likes: 0  | Shelves: 0  | Comments: 0

  • Facebook
  • Twitter
  • Reddit
  • Pinterest
  • Invite

Status: Finished  |  Genre: Adult Romance  |  House: Booksiesilk Classic Group

André Vanmuysen maakt een jeugddroom waar: op zijn achttiende mag hij van zijn ouders een motorfiets kopen. Jammer genoeg heeft hij geen ervaring, en daardoor krijgt hij een tamelijk zwaar ongeval. Op aanraden van een dokter moet hij medische massage volgen om de gevolgen van zijn ongeval niet na te moeten slepen...

Medische Massage

 

Verwittiging:

Dit is een sterk erotisch verhaal, enkel bedoeld voor volwassen rijpere lezers.

Alle overeenkomsten met reëel bestaande personen en/of situaties zijn louter toevallig en vallen volledig buiten de wil, het opzet en de verantwoordelijkheid van de auteur.

 

Al sinds mijn vijftiende droomde ik van een motorfiets. Mijn moeder was er ronduit tegen. Eindelijk, toen ik meerderjarig was, stopte ze met me te verbieden dat ik er een zou zoeken. Dat kwam omdat mijn vader me steunde. Hij had toen hij nog niet getrouwd was ook vijf jaar lang een Sarolea 500 cc gehad, en er veel plezier van gehad. Omdat ik hem goed hielp in de zaak door met gasflessen te slepen en allerlei karweitjes voor hem op te knappen gaf hij me op mijn achttiende verjaardag niet alleen twintigduizend frank, maar ook zijn toestemming om een motor te kopen.

 

Op een gegeven moment kocht ik dan toch een motorfiets. In feite was het geen goed idee. Geen Harley Davidson zoals ik in eerste instantie dacht, want dat was een te duur merk, zelfs in occasie. Ik kocht een tweedehands Suzuki 350 tweetakt tweecilinder. Het was een hele snelle motorfiets omdat de mecanicien van wie ik hem kocht de motor had opgefokt. Een erg mooie motor was het, met een grote blauwe polyester tank van 27 liter maar bokkig, eigenwijs en gevaarlijk. Soms reageerde het ding te heftig als ik gas gaf. Ook had ik zelfs nog nooit een bromfiets gehad, dus ik had geen ervaring met een snelle motorfiets.

 

Een paar keer had ik bijna een ongeval. In Wellen reed ik in een gat op de baan naar Kortessem. Ik moest van de motor afspringen, die viel om en ploegde door het voortuintje van een gepensioneerd koppel. En andere keer, in Gorsem, moest ik weer plat om niet op een tractor te botsen. Ik kwam er twee keer zonder echte kleerscheuren mee weg. De tweede keer hield ik er wel een pijnlijke elleboog aan over.

 

Het kon niet blijven goed gaan. Op een dag reed ik op de Sint-Truidersteenweg. In Alken moest ik sterk vertragen ter hoogte van het kruispunt met de baan naar Stevoort. Aan het Shell benzinestation reed een auto vanop een oprit de steenweg op. Ik remde sterk en schakelde lager. Plots kwam de linkerzuiger van de Suzuki vast te zitten in de cilinder. Hij is waarschijnlijk oververhit geraakt door een gebrek aan smering. Daardoor blokkeerde het achterwiel. Het had net hetzelfde effect alsof ik voluit in de remmen was gegaan. Ik werd over het stuur gekatapulteerd en raakte met mijn balzak de linkerspiegel. Zoiets doet veel pijn omdat, zoals u misschien weet, teelballen erg gevoelig zijn. Ik lag daar kermend op de grond en mijn Suzuki schoof minstens vijftig meter verderop. Een paar mensen kwamen naar me toegelopen. Ze hielpen me om weer op de been te komen, maar ik had moeite om rechtop te blijven staan. Een chauffeur met een bestelwagen van Autobanden Uniroyal bracht me naar een huisarts daar in de buurt, dr. Albert Goris in de Stationsstraat.

Daar hielp dokter Goris me mijn broek en onderbroek uit te trekken, want ik kon het niet alleen, zoveel pijn had ik. Hij onderzocht toen mijn penis en mijn balzak. Mijn penis was in orde. Mijn linker testikel was hard geraakt door die achteruitkijkspiegel. Hij was minstens twee keer zo dik als voorheen. Mijn balzak was aan de linkerkant ook opgezwollen en hij had een donkerblauwe kleur gekregen.

De dokter gaf me een injectie met een pijnstiller en ook een kalmeerpil. Dr. Goris had geen goed nieuws voor mij. Medisch gezien was er niet veel aan te doen, behalve een zakje met ijsblokjes of gemalen ijs aan de linkerkant van mijn scrotum leggen, en misschien zou een zachte massage ook helpen. Hij verzekerde me dat als de zwelling eenmaal verdwenen was ik geen gevolgen meer zou ondervinden van mijn ongeluk. Daarvoor zou ik medische massage en fysiotherapeutische zorgen nodig hebben zoals electrovibratie en contrastbaden.

 

De dokter had het mis. Ik heb nauwgezet die fysiotherapie gevolgd. Het heeft geholpen, maar perfecte resultaten gaf die behandeling niet. Zelfs vandaag, zoveel jaren later, is mijn linker teelbal nog een stuk dikker als mijn rechter en hij hangt ook zes centimeter lager. Ik vind het niet erg, want het doet geen pijn als ik er niet op druk of geen te strakke broek aantrek. Maar mijn ongeval had ongeveer anderhalf jaar lang zeer vervelende gevolgen. Hoewel, misschien ging het ook maar om een opflakkering van een probleem dat ik enkele jaren daarvoor had gehad…

 

Ik was me er eerst niet van bewust. In de weken na mijn ongeval dacht ik niet eens aan seks. Om behandeld te worden volgens het advies van dokter Albert Goris ging ik elke dag naar het huis van een zelfstandige fysiotherapeute op de Oude Luikerbaan. Lora Theuwissen was getrouwd en had twee kinderen. Ze was een vrouw met kort blond haar, iets meer dan veertig jaar oud, maar ze was nog steeds mooi.

Eerst legde ze zakjes met gestampt ijs op mijn scrotum, zoals dr. Goris had gezegd. Het hielp: de pijn was na drie of vier dagen verdwenen. Niet de zwelling, maar ik was al blij dat ik geen pijn meer had. Lora was niet tevreden met de resultaten van de kompressen en begon mijn scrotum voorzichtig te masseren met een product dat heel sterk rook. Op de glazen fles waarin de vloeistof zat stond “Embrocatio”. Ik vermoed dat het massagemiddel kamfer bevatte.

Onnodig te zeggen dat die massage die ongeveer tien minuten duurde een voorspelbaar gevolg had: na een tijdje werd mijn pik stijf en stond rechtop als een vlaggenmast. Lora zei er niets over en deed alsof ze mijn piemel die klaar was voor actie niet eens zag.

 

Na een week stopte Lora het masseren met de sterk ruikende vloeistof.

 

Het gaat vooruit, André,” zei ze. “De zwelling in je scrotum is al afgenomen.”

 

Ik dacht van niet, maar ik sprak de physiotherapeute niet tegen.

In haar praktijk had Lora een grote jacuzzi. Die gebruikte ze ook voor haar behandelingen. Ik moest mij naakt uitkleden en mijn balzak zo dicht mogelijk bij de krachtige waterstraal houden die uit de stuwmonden kwam. Dat duurde ongeveer een kwartier. Daarna moest ik me afdrogen en op een veldbedje gaan liggen. In plaats van de ‘Embrocatio’ kreeg ik dan een massage met een heel duur product dat uit Frankrijk kwam. Het heette "Crème de Jouvence" en de producent was Jean d'Avès. Deze behandeling van Lora maakte dat ik me veel beter voelde dan de bij de eerste. Het had zeker ook te maken met het ontspannen gevoel dat de jacuzzi meebracht, maar ook door de geur van het product. Die was bepaald opwindend, en had een sterk erotisch effect op me. Mijn pik stak de hele tijd naar omhoog en ik wilde Lora heel graag neuken, maar ik durfde het haar niet te vragen.

Wat ik niet wist, was dat Lora het ook met mij wilde doen. Ze was een vrouw van de wereld en ze verontschuldigde zich niet voor hoe ze zich voelde.

 

Op een dag kwam ik bij haar thuis aan en ze groette me in een mooie zomerjurk die ze aan de voorkant had losgeknoopt. Een beha had ze niet aan. Daardoor hing haar linkerborst naar buiten.

 

"Wil je me eens neuken, Andréke?" vroeg ze met een glimlach voor ze begon met de gebruikelijke massage van mijn balzak. “Je piemel is er altijd opnieuw klaar voor, dat moet je niet ontkennen.”

 

Dat wou ik wel, en ik was toch verlegen om het haar te zeggen. Met haar vrouwelijke intuïtie had Lora dat gemerkt, en ze nam geen blad voor de mond:

 

Ik zal eerst voor je balzak zorgen, André,”zei ze. “Daarna kunnen we op ons gemak seksen. Mijn man is aan het werk in Tongeren en de kinderen zijn op school. "

 

Wat ze zei sneed mijn adem af. Ik wist niet wat ik tegen haar moest zeggen. Lora zag me aarzelen en zei:

 

'Denk niet dat jij de eerste bent met wie ik mijn man bedrieg, beste André. Ik doe dat regelmatig. Mijn man kan me niet geven wat ik nodig heb in bed. Als ik me door een andere man eens flink laat neuken voel ik me daarom helemaal niet schuldig."

 

We gingen naar de kamer van haar jongste dochter en gingen op die haar bed liggen. Lora trok haar rok uit. Daaronder droeg ze geen slipje meer. Ze had het al uitgetrokken voordat ik arriveerde. Ze deed haar benen open. Ze had een heel mooi poesje, dacht ik, met mooie kleine schaamlippen en ze had het gedeeltelijk geschoren. Het was niet de eerste keer dat ik de kut van een vrouw zag. Dus ik kon vergelijken en toen ik Lora's prachtige bijna haarloze poesje zag, stond mijn pik dadelijk recht overeind.

 

Niet te vlug,” zei ze tegen mij. “Ik begrijp wel dat je me onmiddellijk wil poepen. Wacht toch maar even, anders heb ik er weinig aan. Speel eerst wat met mijn tetten. Dat heb ik erg graag, en zoals de meeste vrouwen word ik daar erg geil van.”

 

Ik begon dus te spelen met Lora's borsten. Ze had mooie ronde tieten, met roze tepels. Het waren niet de grootste tieten die ik ooit had gezien, maar ze waren toch de moeite waard, dikker dan doorsnee, mooi van vorm, aangenaam om aan te raken, te aaien, te kussen en ermee te spelen.

 

Op een bepaald moment kreunde Lora en ze trok me over zich heen. Ik wilde mijn stijve piemel in haar kutje duwen. Haar foef was nu erg opgezwollen en doorweekt met haar kutnat. Lora was klaar voor mij, ik kon gemakkelijk mijn piemel in haar neukgaatje schuiven...

Dat is niet gebeurd. Ik kreeg weer hetzelfde aan de hand als met Kaatje Surinx uit de Melbeekstraat. Ik meende dat mijn probleem sinds opgelost was, maar dat was helemaal niet zo. Zelfs voordat mijn stijve lul Lora’s schaamlippen raakte spoot ik mijn sperma weg. Een deel ervan belandde op haar dij, een deel in haar schaamhaar.

 

Lora ging dadelijk rechtop op het bed zitten. Ik kon aan haar gezicht zien dat ze diep ontgoocheld was, net zoals indertijd Kaatje Surinx dat geweest was. Niet alleen dat, ze moest ook eerst mijn melkwitte sperma van haar dij wassen. Ze had moeite om alle sporen van onze mislukte neukpartij uit te wissen.

 

Lora was mijn fysiotherapeute en ze mocht me graag destijds. Ze gaf me niet de schuld van mijn voortijdige zaadlozing. Volgens haar had het te maken met de traumatische schok die mijn testikels opgelopen hadden toen ze de achteruitkijkspiegel van mijn motorfiets raakten. Ze kon gelijk hebben, maar ik dacht dat het misschien een genetische afwijking bij me was, die vroegtijdige zaadlozing, en dat het niet echt te maken had met mijn motorongeval. Lora dacht dat mijn probleem tijdelijk zou zijn. Ze wou zelfs dat we geregeld seks bleven hebben. Dat was niet zoals met Kaatje Surinx die onmiddellijk had afgehaakt na mijn mislukking om mijn piemel in haar kut te steken en haar te neuken…

 

Lora en ik hadden daarna geregeld seks nadat zij mijn scrotum gemasseerd had. Jammer genoeg spoot ik nog geregeld mijn sperma voortijdig op haar dijen, in haar schaamhaar, op haar buik… Dat betekent niet dat het me nooit lukte om mijn pik in haar natte kut te steken. Daarvoor kwam ze met me mee naakt in de jacuzzi. Eerst moest ik me dan uitgebreid bezighouden met haar tieten. Ze kon er niet genoeg van krijgen dat ik met haar borsten speelde, en ze werd bijzonder opgewonden als ik er af en toe eens hard in kneep. In het bruisende water van de jacuzzi ging twee van de drie keer mijn pik trefzeker mijn piemel naar binnen in haar kut, en dan op en neer. Helaas, als ik in Lora's neukspleet binnendrong en erin bewoog duurde het zelden meer dan een minuut voordat ik mijn zaad in haar loste. Onnodig te zeggen dat de therapeute elke keer teleurgesteld was, omdat ik haar nooit tot een orgasme kon brengen. Daarvoor duurde onze neukbeurt veel te kort. En dat ik haar clitoris vingerde om haar doen klaar te komen, dat wou ze niet. Daarvoor was die veel te gevoelig, beweerde zij.

 

Hoe sympathiek Lora me ook vond, haar mogen neuken, dat bleef niet duren. Na nog geen tien keer wilde ze geen seks meer met me hebben, niet in bed, maar evenmin in de jacuzzi. Ze was eerlijk toen ze zei:

 

André, je moet me begrijpen. Ik heb liever geen seks meer met jou. Om eerlijk met je te zijn: ik zoek een man die het langer volhoudt en de tijd neemt om me te neuken. En minstens één keer op drie moet hij erin slagen om me te doen klaarkomen.

 

Na de medische massages die Lora me gaf had ik nog steeds niet het beloofde resultaat. Zoals ik al zei heb ik na jaren nog steeds een linker teelbal die gevoelig groter is dan de rechter en die daardoor zelfs zes centimeter lager hangt.

 

Mijn teleurstellende ervaring om Lora te willen neuken liet een soort trauma bij me achter. Daarom probeerde ik een aantal andere meisjes uit om te zien of mijn voortijdige zaadlozing ook bij hen zou gebeuren. Een gewillige partner vinden was ondertussen voor mij geen echt probleem. Ik had genoeg succes als ik op de hoek van de Kempische Steenweg naar de Zulu Bar ging, of naar de Born in Sint-Truiden. Maar een lief langer dan een paar weken houden, dat was een ander verhaal. Net als Lora verwachtten ze dat ik ze een orgasme zou bezorgen terwijl ik ze neukte. Ik ben daar nooit in gelukt in die tijd, zelfs niet één enkele keer. Ik heb het niet getimed, maar ik denk dat het nooit meer dan één minuut of hoogstens twee heeft geduurd om mijn sperma in haar kut te spuiten als ik seks met een meisje had. Als ik tenminste niet eerder mijn zaad op haar benen of haar buik had geschoten...

Ik wist niet hoe ik een vrouw onder deze omstandigheden moest houden. Sommigen lieten me staan nadat ze één keer met mij geneukt hadden. Sommigen van hen gaven me na de eerste keer een tweede kans. Ze realiseerden zich snel dat ik een groot probleem had met voortijdige zaadlozing. Dus, ik mocht ze hoogstens drie keer neuken. Daarna gingen ze op zoek naar een andere partner die hen kon geven wat hun lichaam seksueel nodig had.

 

In die hele situatie voelde ik me steeds slechter. Ik zou eigenlijk moeten zeggen dat ik me behoorlijk pessimistisch en ongelukkig voelde. In de tijd van mijn probleem met Kaatje Surinx had ik veel steun gekregen van mijn zus Sylvie. Dat had toen geholpen. Nu zweeg ik tegen haar, en ook aan mijn ouders vertelde ik niets over mijn probleem. Ik besefte dat zij me niet konden helpen, en dat ik professionele hulp moest zoeken. De eerste persoon met wie ik verlegen sprak over mijn ejaculatieprobleem was dokter Walpot, een arts die ver genoeg weg van bij mij thuis op de Maastrichtersteenweg woonde. Hij zei dat hij me niet kon helpen en dat ik maar beter een sekstherapeut kon raadplegen. Misschien kan die een oplossing vinden voor mijn voortijdige zaadlozing.

 

Zo kwam ik terecht bij Dr. Anna Bleeckx. Die woonde in Melveren bij Sint-Truiden op een boogscheut van Sancta Maria, het psychiatrisch ziekenhuis. In haar "Praktijk voor Gezonde Seksualiteit" behandelde zij mensen met problemen op gebied van geslachtsbeleving…

 

© Robur Quercus, 2022

 


Submitted: October 10, 2022

© Copyright 2023 Robur Quercus. All rights reserved.

  • Facebook
  • Twitter
  • Reddit
  • Pinterest
  • Invite

Add Your Comments:

Other Content by Robur Quercus

Short Story / Adult Romance

Short Story / Adult Romance

Short Story / Adult Romance