Irmgard beet hard door

Reads: 164  | Likes: 0  | Shelves: 0  | Comments: 0

  • Facebook
  • Twitter
  • Reddit
  • Pinterest
  • Invite

Status: Finished  |  Genre: Adult Romance  |  House: Booksiesilk Classic Group

Frank Vanduren krijgt van zijn chef Thérèse Anquelard het aanbod om een van hun klanten, Irmgard Körber, beter te leren kennen. Frank heeft daar niet op tegen. Hij en Irmgard ontmoeten elkaar in een Brussels rendez-vous hotel. Hun afspraakje verloopt wel niet helemaal zoals Frank Vanduren zich dat had voorgesteld...

Irmgard beet hard door

 

Verwittiging:

Dit is een sterk erotisch verhaal, enkel bedoeld voor volwassen rijpere lezers.

Alle overeenkomsten met reëel bestaande personen en/of situaties zijn louter toevallig en vallen volledig buiten de wil, het opzet en de verantwoordelijkheid van de auteur.

 

Op een donderdagavond kwam Thérèse Anquelard, de chef van Frank Vanduren, hem totaal onverwacht opzoeken in de archiefkelder. Het was niet om zich door hem te laten neuken. Dat gebeurde alleen op maandagnamiddag. Zo wou zij het, en bij Matrix Life Insurance was haar wil wet.

Je zou mij en de zaak een plezier moeten doen, Frank,” zei ze. “Het moet niet, maar toch…”

 

Wat er ging volgen vermoedde Vanduren al. Zij had weer tegen een belangrijke klant of een vriendin van haar opgeschept over zijn uitzonderlijke piemel.

 

Iemand een plezier doen? En wie is het dit keer?” vroeg Frank, op een tamelijk onvriendelijke toon. Hij wou zijn chef niet aanmoedigen om steeds maar te komen opdraven met nieuwsgierige dames die zijn grote lul wel eens van dichtbij wilden zien. Er naar kijken, tot daar toe, maar de meesten van die vrouwen die ongeveer zijn chef haar leeftijd hadden wilden zijn zware lul ook wel eens “live” in hun kut voelen op en neer gaan.

 

Anquelard had gemerkt dat Vanduren niet enthousiast was:

 

Rustig maar,” zei ze. “Irmgard Körber is wel een vrouw die een beetje speciaal is, dat wel, maar ze heeft klasse, en een hoop geld. Hier heb je al tweehonderd euro die ze me als voorschot op je diensten gegeven heeft. Nadat jullie elkaar ontmoet hebben kan daar nog wat bijkomen. Dat zal afhangen van hoe het haar met jou meevalt.”

 

Thérèse Anquelard legde de twee groene bankbiljetten op Frank zijn bureau. Hij keek er naar, zuchtte eens en vroeg:

 

Goed dan. Zeg me maar wanneer en waar?”

 

Morgenavond bij voorkeur, maar zaterdag is ook goed voor haar. Om acht uur ‘s avonds, of later moest jij dat te vroeg vinden. De Auberge La Coulisse in Strombeek-Bever, ze had graag gehad dat je daar naartoe kwam. Tenzij jij misschien een ander voorstel hebt?”

 

Nee, La Coulisse ken ik wel niet, maar eender waar in Brussel of omgeving past me. Ik vind dat hotel wel. Bel je vriendin maar dat ik op de afspraak zal verschijnen morgenavond omstreeks acht uur.”

 

Die avond en een stuk van de nacht had Frank Vanduren in Strombeek-Bever verschillende nieuwe ervaringen. Voor het eerst in zijn leven was hij aanbeland in een datinghotel waar ongehuwde koppels en overspelige minnaars voor een paar uur een kamer konden huren om op hun gemak te neuken. De receptioniste, een jonge vrouw die een paar jaar jonger leek dan hij, begroette hem met een brede glimlach op haar gezicht.

Frank zei dat hij een afspraak had met mevrouw Körber. Het meisje verontschuldigde zich: mevrouw Körber was er nog niet, maar ze had gebeld dat ze wat vertraging had opgelopen. Nu kon ze op elk ogenblik in het hotel aankomen.

Tien minuten later kwam Irmgard Körber dan ook aan. Ze gaf aan de receptioniste een vriendschappelijke kus en schudde Franks hand heel formeel. De vrouw was ouder dan zijn chef, maar elegant en tot in de puntjes verzorgd. Rijk zag ze er ook uit. Ze sprak perfect Nederlands, maar wel met een zwaar Duits accent.

Vanduren kon het niet helpen, maar hij dacht dat het niet de eerste keer was dat Irmgard Körber naar dit hotel kwam. Misschien was ze daar al geweest met haar man, misschien met iemand anders? Hoe dan ook, het interesseerde Frank niet echt. Gezellig was anders, en hij was er niet echt op uit om Irmgard te geven wat ze wou, en misschien van haar nog meer geld te krijgen. Daarom was het enige dat voor Frank telde ergens in een van de kamers zijn piemel aan Irmgard Körber te laten zien, en als ze dat wou, haar onderbroek zo snel mogelijk uit te trekken en zijn pik in haar foef te steken.

Terwijl hij daaraan dacht betaalde Körber aan de receptioniste graag zeventig euro voor twee uur huur van de kamer. Wat er in die kamer ging gebeuren, dat kon Frank Vanduren zich op dat moment in zijn wildste dromen niet eens voorstellen…

 

De kamer die de receptioniste Irmgard aanwees in La Coulisse was erg stijlvol, luxueus, maar toch tamelijk ongezellig. De muren en een deel van het plafond waren in een fletse okerkleur geschilderd. De satijnen sprei op het bed was rood en er stonden er overal rode kaarsen, op de schouwbalk boven de elektrische open haard, op het tafeltje in het midden van de kamer en op de nachtkastjes aan elke kant van het bed.

Eerst stond Vanduren ietwat besluiteloos in die kamer. Hij wilde wel iets doen voor zijn tweehonderd euro, en hij stapte op Irmgard af om haar uit te kleden. Zij gaf hem die kans niet. Binnen de kortste keren deed zij dat zelf. Nadat zij haar sexy ondergoed had uitgetrokken en nonchalant op de vloer had gegooid stond Irmgard bloot voor hem. Voor haar leeftijd zag zij er niet slecht uit. Haar huid was nog tamelijk strak, alleen haar borsten… Echt groot of sexy waren die niet, en ze hingen al tamelijk door. Ze deden Frank een beetje aan melkflessen denken…

Frank volgde dan maar Körbers voorbeeld. Terwijl hij zich nog aan het uitkleden was kreeg hij zijn tweede verrassing van de avond. Irmgard pakte de telefoon en belde de receptie. Even later klopte de receptioniste op hun kamerdeur. Zonder schaamte ging Irmgard poedelnaakt de deur opendoen. Ze nam het kleine dienblad met twee glazen Jägermeister aan dat de jonge vrouw haar overhandigde. Die bleef in de deuropening wachten. Frank besefte dat ze wilde dat iemand de drankjes betaalde. Irmgard maakte daarvoor geen aanstalten. Daarom scharrelde hij in zijn portefeuille en gaf het meisje de dertig euro waar ze om vroeg. Ze keek zelfs niet naar Irmgards naaktheid. Frank had zijn broek nog aan, dus zijn piemel kon ze niet zien. Voor die receptioniste was blote mensen te zien in dit hotel blijkbaar de meest natuurlijke zaak van de wereld.

 

De verrassingen hielden niet op. Irmgard wou absoluut Frank zijn piemel zien. Toen ze die onder ogen kreeg begon ze hysterisch te lachen. Aanraken deed ze hem niet. Wel haalde ze een leesbril uit haar handtas en bekeek zijn lul van erg dichtbij. Ook snuffelde ze eraan, misschien om zijn geur op te snuiven? Maar hoe dicht haar neus er ook bij kwam, aanraken deed ze hem nog altijd niet.

Dan leek het alsof ze alle belangstelling voor zijn piemel had verloren. Ze dronken hun Jägermeister op en dan ging Irmgard op haar rug op het bed liggen met haar benen uit elkaar. Het leek Frank alsof zij haar foef begon te betasten. Daardoor kreeg hij een erectie en zin om op haar te kruipen.

Maar, Frank Vanduren had het mis. Hij kon zijn ogen niet geloven toen Irmgard twee ronde ballen uit haar schaamspleet trok. Ze waren paars, en aan elkaar bevestigd met een geweven plastic touwtje, ook paars van kleur.

Hij was verbluft en zijn erectie zakte in een oogwenk als een pudding in elkaar. Irmgard zag het, en ze leek overstuur.

 

Wat er opeens mis was met je?” vroeg ze verbaasd. “Heb jij zulke seksstimulators nog nooit eerder gezien?”

 

Frank vertelde haar dat hij niet eens wist dat zoiets bestond. Daarop legde zij hem uit dat ze die vaginale stimulatoren altijd gebruikte als ze voor een publiek moest spreken. Als CEO van een belangrijke Duitse verzekeringsgroep die in vastgoed investeerde moest zij meer dan één keer per week vergaderingen leiden. De paarse ballen in haar foef maakten haar alerter, puntiger en ze deden haar zenuwachtigheid verdwijnen. Ze had zelfs het gevoel dat haar ideeën krachtiger en overtuigender overkwamen bij haar publiek, maar dat was misschien maar een indruk. En vermits zij zo’n vergadering die avond geleid had en al te laat was voor haar afspraak met Vanduren had ze niet eerder de tijd genomen om de paarse ballen uit haar spleet te halen...

 

Irmgard deed Frank naast haar op de rode sprei komen liggen. Zij had een siertasje van zilverlamé bij dat ze op het nachtkastje had gelegd. Uit die tas haalde ze een sjaaltje van zwarte zijde. Ze gaf het hem en vroeg dat hij haar daarmee zou blinddoeken. Zij legde Frank uit dat ze meer genoot als ze niets zag en zich volledig kon concentreren op hoe ze zich voelde tijdens het neuken.

Vanduren vond dat raar, maar hij deed wat Körber hem vroeg. Op de tast vond zij zijn balzak. Ze begon zijn piemel nieuw leven in te blazen door die te aaien en met zijn testikels te spelen. Toen ging ze bovenop hem liggen en legde haar hoofd tussen zijn benen. Door haar blinddoek zag ze niets en ze probeerde zijn ballen in haar mond te stoppen terwijl ze zijn gezwollen pik met haar hand vasthield alsof het een knots was. Na even, zelfs geblinddoekt, slaagde ze erin om zijn testikels met haar lippen te vinden. Blijkbaar was haar mond niet groot genoeg, omdat ze er maar één teelbal in kon krijgen. Op die bal begon ze te zuigen.

Het was de eerste keer in het leven van Vanduren dat een vrouw dat met hem deed. Het was bizar, niet alleen omdat het een vreemd gevoel was om een ??deel van zijn balzak in de mond van een vrouw te voelen die gemaskerd was met een zwart sjaaltje. Echt aangenaam vond Frank het niet, en zeker niet seksueel opwindend.

 

Terwijl Irmgard op zijn teelbal zoog keek Vanduren om zich heen. Er hingen overal spiegels in de kamer, zelfs tegen het plafond. Daarin werden hun blote lichamen aan alle kanten weerspiegeld. Vanuit verschillende invalshoeken zag Frank zijn gezwollen pik tussen Irmgards vingers en hoe ze genoot van het likken en op zijn bal te zuigen.

Alleen dat zwarte masker bracht Vanduren in verlegenheid. Het inspireerde hem zelfs enige angst omdat hij niet wist hoe hij het rationeel kon verklaren. Zonder het haar te vragen deed hij de blinddoek voor de ogen van Irmgard uit en legde het zwarte zijden sjaaltje op het nachtkastje. Ze liet hem doen. Hij trok haar naar zich toe en begon haar te kussen en te strelen. Ze vond dat blijkbaar heerlijk, want het duurde niet lang voordat ze begon te kreunen en te zuchten. Omdat hij haar graag een plezier wou doen door haar met zijn massieve piemel te neuken, en misschien omdat het drankje hem had opgewonden, wou hij niet meer langer wachten. Frank ging op Irmgard liggen om te proberen met zijn pik in haar kut naar binnen te dringen. Dat beviel haar niet, want het lukte niet, en hij deed haar pijn. Ze duwde hem weg en zei:

 

"Het spijt me, Frank, dit is nog niet het gepaste moment. Eerst zul je me meer moeten stimuleren."

 

Dat is wat Frank probeerde, door haar tieten te strelen en haar nog meer te kussen. Het had weinig invloed op Irmgard, minder dan met andere vrouwen met wie Vanduren in het verleden seks had gehad. Had dat misschien met haar ouderdom te maken? Hij voelde met zijn hand aan haar kut en stelde vast dat ze nauwelijks nat geworden was.

 

Uit haar tasje haalde Irmgard een pluim en gaf die aan hem. Frank dacht, maar hij wist het niet zeker, dat het een fazantenveer was. Ze wou dat hij haar clit streelde met de pluim terwijl ze haar benen uit elkaar hield, wat Frank dan ook deed. Het duurde enkele minuten en Irmgard werd meer en meer opgewonden. Frank probeerde opnieuw op haar te kruipen en zijn stijve lul in haar poes naar binnen te krijgen, maar ze wou het nog steeds niet. Frank begreep niet goed waarom ze dat niet wou.

 

"Laat me met je vrijen," zei hij tegen haar. "Ik beloof je dat ik voorzichtig zal zijn. Ik zal terugtrekken als ik voel dat ik niet in je naar binnen kan komen."

 

"Nee, dat wil ik niet, echt niet," antwoordde Irmgard. "Je piemel is veel te groot. Het is veel te riskant. Wie weet scheur je mijn kut niet open? Geen Russische roulette voor mij. Sorry, Frank.”

 

Ze aaide hem over zijn gezicht en zei dat hij zich geen zorgen moest maken. Hij zou krijgen wat hij wilde, maar niet op de manier zoals hij het wilde.

Uit haar siertasje kwam een ??flamboyante rode lippenstift. Ze gaf die aan hem en zei dat hij daarmee haar schaamlippen moest kleuren. Waarom Irmgard dit wilde werd een paar minuten later duidelijk. Ze wilde geen seks zoals Vanduren het zich had voorgesteld. Soixante-neuf, likken en zuigen, orale seks, dat was wat ze in gedachten had. Door de lippenstift zouden haar schaamlippen meer op haar echte mond lijken en zouden ze hem meer aantrekken.

Irmgard kroop naar de voet van het bed, ze legde haar hoofd tussen Franks benen en begon aan zijn gezwollen penis te likken. Ze draaide haar benen om zijn hoofd heen en zorgde ervoor dat haar kut binnen het bereik van zijn mond kwam. Ze wou dat hij haar clit likte, en hij begon eraan. Hij bracht zijn mond naar haar knalrode schaamlippen. Zij nam zijn eikel in haar mond en begon erop te zuigen.

 

Irmgards foef rook niet erg goed. Frank voelde zich niet op zijn gemak met de hele situatie. De Duitse had nogal veel rossig schaamhaar dat in zijn gezicht kietelde en prikte. Daardoor had Frank moeite met ademhalen. Op een gegeven moment leek het hem dat hij ging stikken. Hij moest wat lucht happen om op adem te komen. Bovendien was Irmgards kut ondertussen erg nat geworden. De geur en smaak van haar lustsappen, vermengd met de cosmetische geur van haar lippenstift, het stootte Vanduren een beetje af. Toch bleef hij zijn best doen om haar waar voor haar tweehonderd euro te geven en te doen wat ze wou. Hij likte haar schaamlippen en duwde met het puntje van zijn tong tegen haar clit totdat hij bijna geen gevoel meer in zijn tongpunt had.

Irmgard van haar kant was blijkbaar een experte in orale seks. De manier waarop haar mond en tong Franks eikel verwenden gaf hem het gevoel dat ik binnen de kortste keren ging klaarkomen. Irmgard moet dat gemerkt hebben, want plots deed ze iets totaal onverwachts. Ze beet keihard in de schacht van zijn piemel, net achter zijn eikel. Was ze gefrustreerd omdat Frank niet wist hoe nog langer zijn orgasme tegen te houden? In elk geval veroorzaakte haar forse beet hem een helse pijn. Vanduren kreunde van ellende. Irmgard heeft dan misschien spijt gehad dat ze hem zo genadeloos gebeten had. Zij liet zijn eikel uit haar mond glijden, nam zijn lul in haar hand en streelde haar wang met zijn eikel. Niet lang, tot Frank plots in haar gezicht ejaculeerde, ondanks de stekende pijn die hij voelde.

Irmgard draaide zich om, kroop naar omhoog en kwam op hem liggen. Zijn sperma droop van haar wang af. Met twee vingers veegde ze het af en grijnsde vanwege zijn verbaasde blik toen zij zijn eigen sperma over zijn gezicht uitsmeerde.

Dat ze dat deed, dat vond Frank Vanduren een brug te ver. Voor hem leek het alsof Irmgard Körber totaal geen respect voor dem had. Dacht zij dat ze voor de tweehonderd euro die ze hem gegeven had zich alles kon permitteren?

Dat hij niet goed gezind was over de manier waarop ze hem behandeld had door hem zo venijnig in zijn lul te bijten en daarna zijn sperma in zijn gezicht uit te smeren, dat had Irmgard wel begrepen. Ze kwam van het bed af, klopte hem luchtig op mijn schouder, en zei:

 

Wel, jongetje, dat was het dan. Een succes was het niet, maar het is wat het is. Soms moet je de bluts met de buil nemen.”

 

Toen ging ze zonder meer naar de badkamer om zich te wassen. Frank wachtte op het bed totdat zij klaar was. Dat duurde niet lang. Irmgard kleedde zich terug aan zonder nog een woord tegen Vanduren te zeggen en vertrok…

 

Van Irmgard Körber heeft Frank Vanduren daarna nooit nog iets gehoord. Wat zij tegen zijn chef Thérèse Anquelard verteld heeft over hun merkwaardige avond in de Auberge La Coulisse, dat wist Frank ook niet. Alleen vond hij het raar dat Anquelard achter zijn rug nog eens tweehonderd euro op zijn bureau in het archief had gelegd de woensdag daarna.

 

© Robur Quercus 2022

 


Submitted: September 22, 2022

© Copyright 2023 Robur Quercus. All rights reserved.

  • Facebook
  • Twitter
  • Reddit
  • Pinterest
  • Invite

Add Your Comments:

Other Content by Robur Quercus

Short Story / Adult Romance

Short Story / Adult Romance

Short Story / Adult Romance