Stafvibrator Testverslag

Reads: 182  | Likes: 0  | Shelves: 0  | Comments: 0

  • Facebook
  • Twitter
  • Reddit
  • Pinterest
  • Invite

Status: Finished  |  Genre: Adult Romance  |  House: Booksiesilk Classic Group

Anita wordt door een firma uitgekozen om hun nieuwe draadloze vibrator "Magic Wand III" uit te testen. Ze mag die dan houden, zonder iets te moeten betalen. In ruil daarvoor moet ze wel een omstandig testverslag opmaken dat het dildobedrijf achteraf in zijn publiciteit kan gebruiken...

Stafvibrator Testverslag

 

Verwittiging:

Dit is een sterk erotisch verhaal, enkel bedoeld voor volwassen rijpere lezers.

Alle overeenkomsten met reëel bestaande personen en/of situaties zijn louter toevallig en vallen volledig buiten de wil, het opzet en de verantwoordelijkheid van de auteur.

 

Eigenlijk was Anita altijd tevreden geweest van haar eerste vibrator. Die had ze indertijd besteld bij Trois Suisses. Dat postorderbedrijf had hem erg discreet naar haar adres in Schulen gestuurd. De laatste tijd gebruikte ze hem wel minder en minder. Om te masturberen gaf ze nu de voorkeur aan de lauwwarme douchestraal waarmee ze op haar clitoris mikte en die masseerde totdat ze klaarkwam. De douchestraal werkte minder snel dan de vibrator, maar die was al zo lang in dienst dat hij stilaan versleten raakte. Soms viel hij uit net voor haar “moment suprême” terwijl ze hem aan het gebruiken was, en vooral, hij vrat batterijen, want oplaadbaar was hij niet.

 

Al een hele tijd was Anita aan het overwegen of ze al dan niet toch maar een nieuwe vibrator zou kopen. Die beslissing hoefde ze eigenlijk zelf niet te nemen. Het lot kwam haar ter hulp. Zij kreeg een brief van Trois Suisses met het aanbod gratis een nieuwe vibrator uit te testen. Het ging om de “Magic Wand III” stafvibrator. Hij was nieuw in hun aanbod en zou echt werken als een magische toverstaf. Die toverstaf zou ze in elk geval mogen houden, ook als hij niet honderd procent meeviel. Het enige wat Anita moest doen was een omstandig verslag over haar ervaringen met de vibrator terug naar Trois Suisses sturen. Wel moest ze het bedrijf toelaten om naamloos haar positieve ervaringen in hun publiciteit te gebruiken. Anita aarzelde geen moment, en ging op het aanbod in.

Nadat ze de Magic Wand III drie maanden had gebruikt stuurde zij het volgende verslag naar Trois Suisses:

 

Nog bedankt voor de gratis vibrator. Ik hapte hoorbaar naar adem toen ik de doos opende. Ik wist dat ik jullie nieuwe "Magic Wand III" vibrator gratis zou krijgen, en daar was ik natuurlijk laaiend enthousiast over. Maar ik wist niet dat er ook een heleboel schattige accessoires bij zaten. Ik ben zo'n liefhebster van kleine extra's, en deze doos zat er vol mee. Ik vind de toverstok geweldig, alleen al om ernaar te kijken. Hij is zo verdomd schattig, overwegend roze met een witte ring in het midden. En alles wat erbij is verpakt heeft alleen maar bijgedragen tot die schattigheid. Er is glitter lichaamsgel, glijmiddel, haar- en nagellak, dus je kunt je opdirken om jezelf echt een leuke tijd te bezorgen als je je kutje bewerkt met de toverstok. Het kwam nooit bij me op om me op te maken of me speciaal te kleden om bij mijn seksspeeltjes te passen, maar nu was ik helemaal klaar om dat te doen. Zelfs het oplaadsnoer voelde als een leuk extraatje. Het is essentieel, zeker. Maar het hoefde niet ontworpen te zijn als een cool roze opgerold telefoonsnoer.

Ik groef in de doos als een kind in een Sinterklaasverrassing, haalde elk klein cadeautje eruit en, tot mijn schaamte, streek ermee over mijn kutje. Toen ik dit allemaal zag, zowel de vibrator als de accessoires, veranderde ik in een vrouw zo geil als boter. Maar ik kon me niet laten afleiden. Ik had een klus te klaren. Het was tijd om serieus te worden, aan de slag te gaan en mezelf te laten genieten. Ik moest weten of deze toverstok gewoon een reclamestunt was, een dildo zoals alle andere, of dat hij ook serieus seksueel genot kon opleveren. Ik ging mezelf behandelen als een prinses.

 

De Magic Wand III is een middelgrote toverstok. Hij is niet groot of omvangrijk, maar nog steeds groter dan degene waarmee ik gewend was te spelen. Hij heeft tien verschillende vibratiesnelheden, wat een belangrijk kenmerk is van een krachtig speeltje. Deze vibrator kan je behoorlijk sterke trillingen geven als je ze nodig hebt, maar je ook wat zachter behandelen als dat is wat je wilt. En er zijn veel standen tussenin, zodat je de juiste hoeveelheid kracht kunt vinden om de klus te klaren. Of als je niet te snel wil klaarkomen, is het perfect mogelijk langzaam de stimulatie op te bouwen terwijl je bezig bent. De bedieningselementen zijn ook eenvoudig, wat geweldig is omdat ik ze niet altijd goed kan bekijken als ik zo een speeltje tussen mijn benen heb. Maar het enige wat ik hiermee hoef te weten is de twee knoppen te voelen die de snelheden omhoog of omlaag verschuiven, en de knop ertussen die de trillingspatronen regelt.

Voordat ik het apparaat zelfs maar aanzette kon ik zien dat het heel gemakkelijk te hanteren zou zijn. Het is wel niet echt klein, zoals de vorige vibrator die ik bij u kocht, maar toch slank genoeg en comfortabel om vast te houden. Het is licht, dus je kunt het lange tijd op zijn plaats houden zonder het gevoel te hebben dat je handen een pauze nodig hebben. En de lange handgreep is geweldig voor het positioneren en het vinden van de juiste hoek om de clitoris te prikkelen.

Esthetisch is de Magic Wand III echt een droom. Als je hem vasthoudt, voel je je als een prinses met een trillende scepter. Het is zo'n geweldig speeltje dat ik er bij drie verschillende gelegenheden echt verliefd op werd. Eerst, toen ik de doos zag met zijn afbeelding en wist dat ik hem nodig had in mijn speeltjescollectie. Een tweede keer toen ik hem in mijn handen hield en er een goed gevoel voor kreeg. En het was een uitgemaakte zaak toen ik hem eindelijk aan kon zetten en tegen mijn kutje kon houden. Ik begon niet direct op mijn clitoris, maar op mijn schaamlippen met het speeltje op de laagste stand, voor het geval dat... Dat was waarschijnlijk een goede zaak. Zelfs op hun zachtst gezet hebben de rommelende trillingen zeker nog genoeg kracht. De gladde, afgeronde siliconen kop van het speeltje verdeelde die trillingen heel mooi. En spelen met de invalshoeken hielp me ze op verschillende manieren te ervaren. De bovenkant van de kop maakte de trillingen wat gerichter en de zijkanten spreidden ze iets verder uit.

 

Ongeacht de hoek, het was een geweldige sensatie. Trillingen die ik in één keer en tegelijkertijd door mijn schaamlippen en tegen mijn clitje kon voelen, dat had mijn vorige vibrator me nooit geboden. Ik reikte daarna op de tast naar de middelste knop en begon door de verschillende trilpatronen te fietsen. Ik verwachtte eigenlijk niet veel van ze. Die patronen plagen me meestal gewoon en maken me opgewonden, maar ze hebben niet de neiging om me echt naar mijn toppunt te brengen. Maar voor het eerst had ik met de Magic Wand III het gevoel dat degene die mijn speeltje heeft geprogrammeerd het op de een of andere manier moet hebben aangepast aan de exacte behoeften van mijn lichaam. Omdat het trilpatroon waar ik op belandde niet alleen hoogst opwindend was, maar zelfs was het alsof ik werd bevredigd door de stijve en onverzadigbare piemel van een ervaren sekspartner.

Het was geen stop-en-start patroon dat me steeds terugtrok van mijn orgasme. In plaats daarvan leek het meer op wat mijn masserende douchekop me geeft: een rollende, steeds aanzwellende golf van sensaties. De trillingen bleven verschuiven, maar ze stopten nooit volledig. Ze gingen op en neer aan een ritme dat voelde alsof het mijn genot steeds intenser maakte. De opbouw voelde ongelooflijk aan, beter dan de gestage trillingen van mijn vorige speeltje.

Ik stopte met spelen met de verschillende instellingen te proberen omdat ik deze niet alleen wilde proeven van deze lekkere vibrator. Ik wilde dat hij me helemaal naar een climax reed. Ik hield het speeltje op zijn plaats boven in mijn spleet. Ik bewoog het niet, maar het voelde nog steeds alsof het mijn clit deed pulseren. Dat patroon zorgde ervoor dat ik zo hard klaarkwam dat ik het niet kon laten om een paar harde kreten en gegil te laten horen. Ik kon ze niet tegenhouden. Ik kan je niet vertellen hoe verbaasd ik was dat een vibrator dat met me kon doen. Het was zo'n geweldige ervaring dat ik ervoor zorgde dat ik de oplader snel in het apparaat stopte nadat ik klaargekomen was. Ik wist dat ik er zo weer tegenaan zou willen. Omdat het niet alleen het roze van de toverstaf was waardoor ik me een prinses voelde. Die rommelende trilpatronen verwenden mij ook als een heuse prinses.

 

Dat was mijn verslag. Ik hoop dat het u bevalt. Zo getrouw mogelijk heb ik beschreven wat de vibrator voor mijn kutje betekent, en voor mijn seksleven in het algemeen. Ik speel veel met de Magic Wand III toverstaf sinds ik hem heb. Ik heb hem op een aantal verschillende manieren geprobeerd, en elke keer deed hij weer zijn werk. Ik lag met mijn gezicht naar beneden, op mijn knieën, met mijn blote kont in de lucht en de brede kop en het lange handvat hielpen me om langs achter de juiste plekken te raken. Ik ging er plat op liggen en maalde met mijn heupen en mijn kutje er overheen. Ook dat leidde tot een uiterst bevredigend resultaat. Ik haalde het maximum eruit toen ik met mijn zus Victorine aan het experimenteren was met de Magic Wand IIIen haar kleinere interne vibrator tijdens een wederzijdse masturbatieporno-date. Ik heb toen geprobeerd om mijn stafvibrator in mijn kutje te steken, maar daarvoor was ik te eng. Bij Victorine ging dat als vanzelf, en zij is toen ongelooflijk hard klaargekomen met de trillende Magic Wand diep in haar flamoes.

De draagbare vibrator van Victorine was degene die me opwond en me in de stemming bracht, maar het was mijn glinsterende toverstok die me echt deed komen en een mooi orgastisch einde maakte aan die ervaring van simultaan masturberen met mijn zus.

 

Dit is geen kritiek: de Magic Wand III is voor mij geschikt, maar niet om in mijn kutje te steken en er mijn G-plek te bewerken. Bovendien denk ik dat iedere vrouw met een bijzonder gevoelige clitoris waarschijnlijk met een dildo van iets zachtere substantie zou moeten spelen. Maar als je van schattige seksspeeltjes houdt, is dit echt een geweldig exemplaar om in je slaapkamer te hebben, vooral met alle leuke accessoires die daarbij horen. Het is een geweldige optie voor licht bondagespel. Het is precies het juiste voor een samenzijn met je minnaar om dan in je slipje te laten glippen terwijl hij je veel zoete vuile praat vertelt. En hij is, zoals ik al zei, geweldig voor als je gewoon jezelf wilt laten klaarkomen. Omdat ik misschien hoorbaar naar adem snakte toen ik de doos met de Magic Wand III opende, maar dat is niets vergeleken met de geluiden die ik maakte toen die kunstpiemel me precies op de juiste plek goed raakte.

 

© Robur Quercus 2022

 


Submitted: September 17, 2022

© Copyright 2023 Robur Quercus. All rights reserved.

  • Facebook
  • Twitter
  • Reddit
  • Pinterest
  • Invite

Add Your Comments:

Other Content by Robur Quercus

Short Story / Adult Romance

Short Story / Adult Romance

Short Story / Adult Romance