Spuiten

Reads: 157  | Likes: 0  | Shelves: 0  | Comments: 0

  • Facebook
  • Twitter
  • Reddit
  • Pinterest
  • Invite

Status: Finished  |  Genre: Adult Romance  |  House: Booksiesilk Classic Group

Op een bepaald ogenblik heeft André Vanmuysen een lief in Sint-Truiden. Ze heet Viola en werkt daar in een café en woont op een studio. Daar ontvangt zij André en hebben ze samen seks. Maar Viola echt geven wat ze graag zou hebben, daar is André niet toe in staat. Plots brengt Viola daar wel zelf verandering in...

Spuiten

 

Verwittiging:

Dit is een sterk erotisch verhaal, enkel bedoeld voor volwassen rijpere lezers.

Alle overeenkomsten met reëel bestaande personen en/of situaties zijn louter toevallig en vallen volledig buiten de wil, het opzet en de verantwoordelijkheid van de auteur.

 

De eerste keer dat ik een vrouw zag spuiten was toen ik een liefje had in Sint-Truiden. Die had ik leren kennen op Sint-Truiden kermis eind augustus. Het gebeurde totaal onverwacht nadat we seks gehad hadden. Voor mij was het een complete verrassing. De mensen zullen misschien vinden dat ik een platbroek ben, maar die eerste keer dat ik dat meemaakte schrok ik echt…

 

Mijn lief heette Viola. Dat zei ze wel, maar ik twijfel eraan dat het haar echte naam was. Ze werkte als dienster in een café op de Markt in en ze woonde in een studio op de tweede verdieping van een verbouwd herenhuis in de Tichelrijstraat in Sint-Truiden.

 

Ik meen dat het de derde keer was dat we in haar bed geneukt hadden, maar het kan evengoed de vierde keer geweest zijn, dat herinner ik mij niet meer precies. Alleszins, ik was er tot dan toe nog geen enkele keer in geslaagd om Viola doen klaar te komen. Misschien had ik daarvoor geen moeite genoeg gedaan, dat kan. Maar dat hing ook voor een stuk aan haar. Zij vroeg er mij niet naar, en ze gaf me ook geen aanwijzingen voor wat ik precies moest doen om haar een orgasme te bezorgen.

 

Die keer, nadat ik mijn sperma in haar kutje gesproeid had, maar zij niet was kunnen klaarkomen, was ze nerveus en wrevelig, dat voelde ik duidelijk aan. Zij stond op uit het bed en ging naar de badkamer. Ik dacht dat ze wou gaan plassen. Dat was het niet. Ze kwam terug met een voorwerp in haar handen. Er zat een dikke rubberen kabel aan met een waterdichte stekker. Je zou gezworen hebben dat het een microfoon was, zo sterk leek het daarop. Maar een microfoon was het niet. Een dildo wel, van een model dat ik nog nooit in een etalage van een seksshop had zien liggen. Ik vermoed dat het iets ouderwets was. Immers, tegenwoordig werken vibrators en dildo’ op batterijen.

 

Viola stak de stekker in een stopcontact vlakbij het bed en kwam toen terug naast me liggen. Ze drukte op een knop die aan de zijkant van het toestel zat. Het ding begon onmiddellijk te zoemen en te trillen, of tenminste, de microfoonkop bovenaan deed dat. Viola voelde met haar vingers of de kop van de dildo warm genoeg was. Ook stelde ze het tempo bij zodat die kop trager ging trillen. Toen ze vond dat het allemaal ging zoals zij dat wou spreidde ze haar benen wijd open en begon met de dildo haar clit te bewerken. Eerst deed ze dat met cirkelvormige bewegingen. Daarna ging ze ook traag omhoog en omlaag over de hele lengte van haar kut. Ze had bijzondere aandacht voor haar binnenste schaamlipjes.

Ik keek, en ik zag hoe Viola stilaan opgewonden raakte, en ook hoe haar kut erg nat werd en haar schaamlippen zwollen en gingen open staan. Misschien was het maar een indruk, maar ik meen ook dat haar klit opzwol, en als een klein piemeltje kwam piepen van onder zijn kapje…

Viola was een beetje geërgerd dat ik met mijn nieuwsgierige neus bijna bovenop haar mossel zat om te zien wat er ging gebeuren.

 

Zeg eens, Andréke, heb je genoeg gekeken?” vroeg ze me plots. “Zou je me niet een beetje helpen?”

 

Jazeker, graag,” zei ik. “Zeg maar hoe. Wil je dat ik terwijl jij bezig bent je tetten masseer?”

 

Nee, dat hoeft niet,” zei Viola. “Je hebt nu gezien hoe het gaat. Neem jij nu maar over. Doe hetzelfde als ik heb gedaan. Ik ga mij tegelijkertijd vingeren, en dan kom ik wel klaar.”

 

Zij gaf me de dildo, en ik ging, net als zij, over haar clit en haar schaamlippen heen met het zoemende ding. Ondertussen was Viola met twee vingers het binnenste van haar kut aan het masseren. Lang hoefde ik niet te werken met die vibrator, misschien drie of vier minuten? Toen kwam Viola plots klaar, en ze kwam hevig klaar. Niet alleen krijste en gilde ze, maar er gebeurde nog iets, iets dat ik nog nooit had meegemaakt met een meisje: uit haar kut spoot een fonteintje vocht, wel tien seconden lang, met schokjes en korte tussenpozen. Ik schrok me een bult, want ik dacht dat Viola aan het plassen was gegaan. Dat was niet zo. Het vocht dat er uit haar spleet kwam was erg warm, dat voelde ik op mijn dij en mijn teelballen, maar naar urine ruiken deed het helemaal niet.

Viola keek naar mijn bang gezicht en moest lachen.

 

Heb je dat nog nooit meegemaakt, dat een meisje spuit als ze klaarkomt?” vroeg ze.

 

Nee, nog nooit,” zei ik eerlijk. “Dit is de eerste keer. Het is me wel wat!”

 

Dan heb je nog niet veel ervaring, André.” zei Viola. “Het is het beste gevoel dat er bestaat voor een meisje, als er zo een heerlijk spuitfonteintje uit haar poesje komt. Vind jij het misschien vies?”

 

Maar nee, helemaal niet,” antwoordde ik. “Alleen, het was nieuw voor mij, en…”

 

En wat?”

 

Wel, het laken waarop we liggen is doornat en dat kutvocht dat je weggespoten hebt is ondertussen afgekoeld. Echt aangenaam vind ik het gevoel niet.”

 

Dat had ik niet mogen zeggen. Viola werd erg nijdig:

 

Jij onbeschaamde snotaap,” zei ze woedend. “Je mag me hier in mijn eigen studio gratis komen poepen, al voor de zoveelste keer. Nog nooit heb je van je eigen geprobeerd om me een orgasme te bezorgen, en dan durf je zo iets grofs tegen me zeggen?”

 

Hoe meer ze zei, hoe bozer Viola op me werd. Ik wist niet wat ik haar moest antwoorden, en of ik haar misschien mijn excuses moest aanbieden. Doordat ze zich zo opwond kreeg ik opeens weer geweldig zin om haar nog eens te neuken. Ik voelde mijn piemel opnieuw stilaan stijf worden. Om haar gunstig te stemmen en mijn lul opnieuw in haar kut te mogen steken zocht ik in mijn hoofd naar de gepaste woorden om haar te sussen. Die tijd kreeg ik niet. Ze had ondertussen mijn hard geworden pik rechtop zien staan en wist wat ik van plan was. Dat was voor haar een brug te ver. Zij boog haar benen en schopte me uit haar bed. Ik mocht van haar zelfs haar badkamertje niet meer gebruiken om me te wassen. Zij joeg me weg. Zij wou me niet meer zien, nooit meer, dat riep ze me na toen ik bij haar wegging, de trap af…

 

Dat vond ik wel spijtig. Ik had het met Viola altijd erg goed gehad, en nu was het voorbij… Dat ik haar niet meer zou mogen neuken vond ik erg, zeker omdat ik haar zo graag nog eens had zien spuiten. Dat het laken onder ons dan nat zou worden, dat moest ik er maar bijnemen. En dan nog, voordat we eraan begonnen kon ik toch aan Viola voorstellen dat zij een grote badhanddoek onder onze billen zou leggen…

 

Maar het was over en voorbij. Nog één keer ben ik naar dat huis op de Tichelrijstraat gegaan en heb ik op Viola’s belknop geduwd. Ik zag boven het gordijn bewegen, maar de parlofoon bleef stil. Voor Viola had ik afgedaan…

 

© Robur Quercus 2022

 

 


Submitted: August 31, 2022

© Copyright 2023 Robur Quercus. All rights reserved.

  • Facebook
  • Twitter
  • Reddit
  • Pinterest
  • Invite

Add Your Comments:

Other Content by Robur Quercus

Short Story / Adult Romance

Short Story / Adult Romance

Short Story / Adult Romance