Nicht Nina

Reads: 162  | Likes: 2  | Shelves: 0  | Comments: 0

  • Facebook
  • Twitter
  • Reddit
  • Pinterest
  • Invite

Status: Finished  |  Genre: Adult Romance  |  House: Booksiesilk Classic Group

Op een bepaald ogenblik haakt Stefanie Staes af in haar seksuele avontuurtjes met Frank Vanduren. Toch laat ze hem niet op zijn honger zitten. Ze brengt hem in contact met "nicht" Nina die wel geïnteresseerd is om de rol van Stefanie over te nemen...

Nicht Nina

 

Zwoele Selfie

 

Verwittiging:

Dit is een sterk erotisch verhaal, enkel bedoeld voor volwassen rijpere lezers.

Alle overeenkomsten met reëel bestaande personen en/of situaties zijn louter toevallig en vallen volledig buiten de wil, het opzet en de verantwoordelijkheid van de auteur.

 

Toen Frank Vanduren de advocate Stefanie Staes vijf keer had geneukt haakte die plots af. Dat had dit keer niet met het formaat van zijn piemel te maken. Haar man Dieter was achterdochtig geworden. Zij was niet echt meer gemotiveerd om seks met hem te hebben, en dat had hij gevoeld. Stefanie had het seksueel misschien niet hoe ze het gewenst had met haar man, maar voor de rest was zij best tevreden. Hij was eigenaar van een fitnesscentrum in Hoeilaart, zij advocate. Zij hadden het financieel goed, en die zekerheid wou Stefanie niet in gevaar brengen door zich door Vanduren of andere mannen te laten neuken. Het risico was te groot dat ze daarbij vroeg of laat tegen de lamp zou lopen.

 

Dat liet ze Frank weten op zijn geheim Gmail-adres. Hij had daar alle begrip voor. Dat hij Stefanie niet meer kon neuken was voor hem geen probleem. Zonder pochen kon Vanduren zeggen dat na de stichting van de oud-studentenvereniging “Coles Maximus” van de VUB meisjes en vrouwen als het ware in de rij stonden om kennis te maken met “Coles Maximus Barbaricense”, zijn speciale lul die door voorzitster Vero Thonon als een soort kromzwaard benoemd werd.

 

Stefanie Staes moet gedacht hebben dat Frank Vanduren zonder haar op seksueel gebied niet meer aan zijn trekken zou komen. Was zij bezorgd om hem? Mogelijk, maar alleszins, hij kreeg van haar een foto van een meisje met acajou kleurig haar, een grote bril op, een gouden ring als piercing in haar rechter neusvleugel en echt mooie borstjes, niet erg groot, maar heel mooi van vorm.

 

Mijn zusje Nina, een nicht,” schreef Stefanie. “Zij zou dolgraag kennis met je maken.”

 

Stefanie had er ook een gsm-nummer bijgezet. Daaruit kon Vanduren twee dingen opmaken: Stefanie had tegen haar zus niet gezwegen over hun neukpartijtjes, en “nicht”, dat zou wel betekenen dat Nina een lesbienne was. Lesbienne? Dat kon, maar was het ook wel waarschijnlijk? Naar Frank zijn weten hadden lesbiennes seks onder elkaar, en kwamen daar geen mannen aan te pas. Van de andere kant had hij meer dan eens gehoord dat lesbiennes erg promiscu waren, nog meer dan homomannen…

 

Nieuwsgierig was Frank wel. Op een avond belde hij het nummer dat Stefanie hem gegeven had. Er kwam een vrouw aan de telefoon met een nogal rauwe stem.

 

Ja?” vroeg ze, meer zei ze niet.

 

Bent u Nina, de zus van Stefanie?” vroeg Frank.

 

Nee, ik ben Kirsten, de vriendin van Nina,” antwoordde de vrouw. “Ik heb haar telefoon opgenomen. Zij slaapt nu, want ze is laat van dienst geweest op de barbecue van de gemeente en heeft er hard moeten werken. Kan ik haar straks een boodschap doorgeven?”

 

Als u zo vriendelijk wil zijn… Zeg maar dat haar zus Stefanie me gevraagd heeft contact met haar op te nemen.”

 

Waarover?” vroeg de vrouw, met wat argwaan in haar stem.

 

In verband met haar werk op de sociale dienst,” loog Vanduren. “Stefanie denkt dat ik haar raad kan geven in verband met gespreide budgettering van onkosten.”

 

Ach zo… Goed, ik zal tegen Nina zeggen dat ze u moet terugbellen.”

 

Nina belde Frank terug na een paar uur. Ze deed lacherig aan de telefoon, maar ze kwam wel onmiddellijk ter zake:

 

Ik zou wel eens kennis willen maken. Je hebt wel iets speciaals te bieden, volgens Stefanie.”

 

Wat bedoel je? Beroepshalve of…?”

 

Nikste beroepshalve! Haar kutje laten neuken met je speciale piemel, dat schijnt voor een vrouw een soort totaalervaring te zijn.”

 

Dat kan,” antwoordde Vanduren, “maar vergis ik me of ben jij geen aanhangster van de vrouwenliefde?”

 

 

Jazeker, ik ben een pot,” zei Nina. “Maar wat heeft dat er mee te maken?”

 

Wat Frank daarop moest antwoorden wist hij niet goed. Nina vroeg er verder ook niet naar, en ze drong aan om een afspraak met hem te maken. Dat gebeurde dan ook. De zaterdag daarop was ze vrij op haar werk en zou ze in de vroege namiddag naar Brussel komen. Voor haar vriendin Kirsten zou ze wel een smoesje bedenken. Hoewel ze elkaar zogezegde volledige vrijheid in hun amoureuze contacten lieten was Kirsten bij momenten enorm jaloers, en dan werd ze venijnig en totaal ongenietbaar…

 

Eens Nina bij Frank was in Anderlecht vroeg hij haar:

 

Wat is eigenlijk je bedoeling?”

 

Dat heb ik je toch al gezegd,” antwoordde zij hem. “Kennis maken met je piemel. Stefanie beweert dat die toch wel speciaal is.”

 

Er alleen maar naar kijken, en verder niets?” vroeg Frank haar.

 

Nee, ik zou ook wel graag hebben dat je me er eens goed mee neukt. Stefanie heeft me gezegd dat ze nooit betere seks heeft gehad dan met jou, speciaal als je haar neukte terwijl zij met haar benen uit elkaar boven op haar bureau lag.”

 

Je zei toch dat je een lesbienne was… En ik zou je dan moeten neuken? Ga je je niet schuldig voelen tegenover Kirsten?”

 

Helemaal niet. Denk maar niet dat ik het nooit doe met een man. Dat gebeurt af en toe wel eens, wel niet vaak. Het valt me meestal zwaar tegen. Maar kom, genoeg gepraat. Laat ons maar tot de actie overgaan, en toon me maar eens waartoe jij in staat bent.”

 

In geen tellen was Nina uit de kleren. Frank kleedde zich dan ook maar uit. Eens hij naakt was zette Nina haar grote bril op, bukte zich voorover en bekeek zijn piemel van erg dichtbij. Aanraken deed ze hem eerst wel niet. Ze ademde erop, en ze snuffelde er als het ware wat aan.

 

Jezus Christus, je hebt me daar wel een knaap tussen je benen hangen. Stefanie heeft echt niet overdreven toen ze het over je piemel had. Mat ik er ook eens aan voelen?”

 

Daar had Vanduren niets op tegen. Zij betastte zijn lul terwijl ze er ingespannen bleef naar kijken, en ze trok zijn voorhuid een paar keer naar achter om zijn eikel bloot te leggen. Na minder dan een minuut van haar “onderzoek” werd Frank zijn pik zo hard als steen en ging rechtop staan als een vlaggenmast.

 

Nina keek wel wat er tussen zijn benen allemaal gebeurde, maar blijkbaar was zij niet echt onder de indruk. Haar enige reactie was dat ze kalmweg zei:

 

Zullen we dan maar?”

 

Ze gingen op het bed liggen. Frank aaide Nina over haar mooie borstjes, zoog op haar tepeltjes en masseerde haar kont. Het duurde niet erg lang of ze begon te zuchten en spreidde haar benen wijd voor hem uit elkaar. Hij ging boven op haar liggen. Het ging niet vanzelf om zijn piemel in haar kut naar binnen te krijgen. Nina was wel goed nat geworden, maar haar neukholletje was toch nogal eng. Maar ze was gepassioneerd, heet als een houtkachel in de winter, en ze wist precies wat ze moest doen. Ze ging in de juiste houding liggen, met haar kont wat naar omhoog, om het voor frank makkelijker te maken in haar spleetje naar binnen te dringen. De schaamlippen sperde ze nog verder open met haar vingers, en ze pakte zijn harde lul vast bij de schacht om hem geleidelijk aan in haar poesje naar binnen te wurmen. Het ging eigenlijk behoorlijk goed, want na even zat Vanduren met zijn piemel helemaal in haar flamoes, tot zelfs zijn teelballen tegen haar schaamlippen aandrukten.

Voorzichtig begon Frank in haar kut heen en weer te bewegen. Dat was een erg aangename ervaring. Was het omdat Nina een lesbienne was, ofwel omdat ze zelden seks had met een man? Ik elk geval, haar kutje was binnen in haar erg strak, en het spande heerlijk omheen Frank zijn buitenmaatse lul.

 

Veel moeite om Nina doen klaar te komen moest Frank niet doen. Hoe lang het geduurd heeft voordat zij haar orgasme kreeg kan hij echt niet zeggen. Niet veel langer dan vijf minuten, schatte hij, het voorspel wel niet inbegrepen. Hoe dan ook, toen zij klaarkwam krijste Nina zo hard dat Vanduren bang was dat iedereen in het flatgebouw waar hij woonde het zou gehoord hebben. Nu, daar moest hij zich eigenlijk geen zorgen om maken. Naast hem op de gang woonde een koppel Oost-Europeanen. Russen, of misschien Bulgaren, precies wist hij het niet. Die twee hadden ongeveer drie keer per week seks en dan ging het er vreselijk luid aan toe. Ze riepen en tierden dan vanalles dat iedereen kon horen, maar niemand verstond. Ze wisten het blijkbaar zo te regelen dat ze bijna altijd simultaan klaarkwamen. Dan klonk het zeker een minuut lang alsof wolven in het bos aan het huilen gingen…

 

Nina krijste niet alleen toen ze klaarkwam. Ze drukte Frank met al haar macht tegen zich aan en greep zijn teelballen vast. Hij vermoedde dat het een poging was om zijn piemel nog dieper in haar kut te duwen. Dat lukte niet meer, wel deed haar warm handje rond zijn testikels hem zo goed als onmiddellijk klaarkomen. Frank genoot geweldig toen hij zijn geil in haar natte strakke kut kon pompen terwijl zij ook nog nahijgde van haar orgasme.

 

Toen ze allebei uitgeraasd waren lagen ze daar even stil langs elkaar. Frank wou aan hun neukpartijtje nog een naspel geven, en Nina blijven aaien en kussen. Daar had zij blijkbaar echt geen behoefte aan. Zij duwde hem van zich weg, stond op van het bed en liep naar de badkamer om zich te wassen. Dat was wel nodig, want ze liep met haar benen een beetje uit elkaar, en Vanduren zag dat zijn sperma aan de binnenkant van haar dijen naar beneden droop…

 

Eens gewassen bleef Nina niet meer bij hem in Anderlecht. Ze kleedde zich aan en zei dat ze de trein van even over vijf nog wou halen om terug naar huis te sporen. Als ze te lang wegbleef zou Kirsten wellicht ongerust worden, en zeer zeker achterdochtig…

 

Toen zij zo bruusk afscheid van hem nam dacht Frank Vanduren dat de lesbienne Nina Staes neuken een eenmalig feit zou blijven. Daar had hij zich wel in vergist…

 

© Robur Quercus 2022


Submitted: August 25, 2022

© Copyright 2023 Robur Quercus. All rights reserved.

  • Facebook
  • Twitter
  • Reddit
  • Pinterest
  • Invite

Add Your Comments:

Other Content by Robur Quercus

Short Story / Adult Romance

Short Story / Adult Romance

Short Story / Adult Romance