Vicky's gebroken Eed

Reads: 148  | Likes: 0  | Shelves: 0  | Comments: 0

  • Facebook
  • Twitter
  • Reddit
  • Pinterest
  • Invite

Status: Finished  |  Genre: Adult Romance  |  House: Booksiesilk Classic Group

Freek en Nicky gaan in september trouwen. Zij wil maagd blijven tot op die heuglijke dag, maar Freek is niet zo katholiek als Nicky. Dat beseft zij, en daarom roept zij in augustus de hulp in van haar minder preutse zus Vicky. Wel doet ze Vicky vooraf een aantal dingen zweren, maar of die ook die eed gaat respecteren?

Vicky’s gebroken Eed

Verwittiging:

Dit is een sterk erotisch verhaal, enkel bedoeld voor volwassen rijpere lezers.

Alle overeenkomsten met reëel bestaande personen en/of situaties zijn louter toevallig en vallen volledig buiten de wil, het opzet en de verantwoordelijkheid van de auteur.

Alles was geregeld. Na de grote vakantie, half september, gingen Freek en Nicky trouwen. Daar had Nicky al meer dan een jaar op aangedrongen, niet zonder reden. Zij was een normale jonge vrouw, met seksuele behoeftes die alleen maar sterker werden naarmate Freek en zij elkaar beter leerden kennen. Maar haar lichaam als geschenk aan haar verloofde aanbieden, dat was voor Nicky een stap te ver. Zij was streng katholiek opgevoed. Haar was ingeprent, zowel door haar moeder als door een rits geestelijken, dat de maagdelijke staat de hoogste staat was voor een vrouw. Door in het klooster te treden en daar de bruid van Christus te worden kon ze die staat bestendigen. Maar in het andere geval moest een meisje kost wat kost haar maagdelijkheid bewaren totdat ze in het Heilig Sacrament van het Huwelijk voorgoed met één en dezelfde man verbonden was…

Freek lachte zijn lief niet uit met haar opvattingen die hij respecteerde, maar toch erg bekrompen vond. Hij was helemaal anders. Seks was voor hem iets volkomen natuurlijks, iets wat mensen nodig hadden om gezond te blijven en geestelijk evenwichtig te functioneren. Ook als hij wilde trouwen met Nicky deinsde hij er niet voor terug om op tijd en stond een ander meisje te neuken dat ook zin had in hem. Daar maakte Freek voor Nicky geen geheim van. Niet dat hij haar namen van door hem geneukte meisjes noemde, of in geuren en kleuren beschreef hij het met ze van bil was gegaan, dat wel niet. Toch wist Nicky duidelijk welk vlees ze met hem in de kuip had. Als ze elkaar te lang kusten voelde zij duidelijk hoe Freek zijn gezwollen geslachtsorgaan tegen haar dij of haar onderbuik drukte. Zij voelde zich daar verveeld mee, maar er viel weinig aan te doen, dat besefte ze wel. “Een man is een man,” zei ze dan bij zichzelf. “Hij heeft vaak onkuise gedachten, en als hij de kans krijgt bij een vrouw begaat hij onbeschaamd de zonde van het vlees, zonder aan de gevolgen voor zijn zieleheil te denken…”

 

Augustus was ondertussen goed gevorderd. De trouwdag kwam er met rasse schreden aan. Nicky was gelukkig omdat het nu niet meer erg lang zou duren eer ze in alle deugd en eerbaarheid zich aan Freek zou kunnen overgeven. Dat euforisch gevoel maakte haar erg gul. Freek ging op 20 augustus verjaren. Zonder dat hij het wist huurde Nicky een bungalow in het vakantiedomein Molenheide in Houthalen-Helchteren. Zij was van plan om daar een speciaal ritueel te organiseren om niet alleen de verjaardag van haar verloofde te vieren, maar ook zijn afscheid van het vrijgezellenleven. Nu was het zijn beurt voor een speciale verjaardagstraktatie.

Om alles te laten lukken zoals ze gepland had sprak Nicky haar zus Vicky aan. Ze hadden wel allebei dezelfde strenge katholieke opvoeding gekregen met rigoureuze regels als het op de moraal aankwam, maar Vicky had zich daar toch meer van gedistantieerd dan Nicky. Het duurde wel even eer Nicky haar zus ervan kon overtuigen om met haar en Freek mee te gaan naar Molenheide om daar haar rol te spelen, maar uiteindelijk lukte ze daar toch in…

Freek was dan ook stomverbaasd toen nadat ze hun intrek in hun bungalow hadden genomen Nicky hem zei dat hij zijn broek en zijn onderbroek moest uittrekken. Dat nog wel in het bijzijn van Vicky! Hij wist niet hoe hij het had, en hij wou uitleg vragen, maar die tijd kreeg hij niet. Vicky maakte zijn broekriem los, en Nicky trok zijn broek en onderbroek tot op zijn schoenen. Daarop ging Vicky op haar knieën liggen en stak zonder meer Freek zijn piemel in haar mond. Hij kreeg een geweldige erectie toen hij Vicky’s natte warme tong voelde rond zijn eikel draaien. Nicky bleef gespannen toekijken, zelfs toen Vicky met haar tong de lul die op barsten stond wegduwde uit haar mond en Freek royaal haar gezicht vol sproeide met zijn sperma…

Eens Freek terug gekalmeerd was van zijn seksuele opwinding vroeg hij aan Nicky:

Wat is hier de bedoeling van?”

Wel, ik kan je om morele redenen voorlopig niet geven wat je graag zou hebben. Ik voel deze zinnelijke handelingen aan als zware doodzonden. Voor Vicky ligt dat anders. Haar morele normen zijn vervaagd, en daarom heb ik haar gevraagd om je dit verjaardagscadeau te geven. Beter zij dan dat je je geslachtsorgaan in een of andere zedeloze sloerie steekt…”

Vicky op haar knieën krijgen om Freek af te zuigen, daar was Nicky perfect in gelukt… Tijdens dat weekend in Molenheide gebeurde dat nog verscheidene keren. Wel dient gezegd dat toen het op zaterdag al drie keer gebeurd was Vicky er niet meer in slaagde om met de wervelingen van haar tong Freek een erectie te bezorgen. Maar daar vond Nicky wel wat op. Net als zijzelf was Vicky een beeldschone vrouw, en bij de seks wil het oog ook wel wat. Daarom beval Nicky aan haar zus om zich uit te kleden voordat ze op haar knieën ging liggen en Freek zijn piemel tussen haar lippen nam. Toch verwittigde ze haar verloofde:

Laat haar bezig zijn. Dat gun ik je, maar blijf met je handen van haar lichaam af!”

Die prachtige jonge vrouw poedelnaakt te zien deed binnen de kortste keren de levensgeesten in Freek zijn piemel terugkeren. De pijpbeurt verliep zonder problemen, maar eigenlijk was Freek er niet echt met zijn gedachten bij. Hij had, bij manier van spreken, nu andere betrachtingen…

Freek bleef dan ook niet bij de pakken zitten. In de laatste week van augustus ging hij Vicky opzoeken in haar studio op de Kuringersteenweg. Echt verwonderd om hem te zien na de pijpbeurten die zij hem in Helchteren had gegeven was ze niet:

Het heeft je deugd gedaan bij je verjaardag, niet?” vroeg ze. “Wil je dat ik weer op mijn knieën ga liggen?”

Nee, niet deze keer,” zei Freek. “Ik had iets anders in gedachten.”

Wat dan wel?” vroeg Vicky.

Wel, ik had erg graag je eens in je kutje geneukt. Je bent zo verdomd mooi, en die laatste keer dat je me afzoog had ik liever met mijn piemel in je poesje bezig geweest.”

Jammer, Freek, maar dat zal niet gaan. Ik heb een eed gezworen aan Nicky, en daar wil ik me strikt aan houden.”

Wat voor eed was dat dan wel?”

Je moet begrijpen… Mijn zus is dol op je, en ze wil je niet verliezen, niet aan mij en ook niet aan een andere vrouw. Die eed die ik haar gezworen heb, daar wil ik me aan houden.”

Wat heb je haar dan plechtig beloofd?”

Verscheidene dingen. Om te beginnen dat ik met mijn handen van jou zou afblijven. Vervolgens dat ik je nooit zou toelaten om mij met je handen te strelen, niet op mijn blote vel en zeker niet op mijn borsten, mijn billen of in mijn schaamstreek. En dat ik je nooit zou kussen, en ook niet dulden dat jij mij kust. En ook nog een paar andere minder belangrijkere dingen heeft ze van me geëist. Onder andere dat ik nooit met jou alleen in een donkere cinemazaal zou zitten, of geld van je aannemen om mij onkuise handelingen met jou te doen stellen.”

Freek was ontgoocheld, maar hij begreep zowel Nicky als Vicky.

Jammer dan,” zei hij. “Excuseer dat ik je dat heb durven vragen. Dan maar niet. Ik zal dan nu maar terug naar huis gaan.”

Freek stond al aan de deur van de studio. Hij verwachtte dat Vicky die voor hem zou opendoen. Dat deed ze niet. Ze ging op de canapé zitten. Even leek ze na te denken. Toen zei ze tegen Freek:

Wacht even. Weet je, die eed die Nicky me heeft doen zweren, daar is een achterpoortje aan.”

Hoezo? Welk achterpoortje is dat dan wel?” vroeg Freek nieuwsgierig.

Wel, ze heeft het gehad over handen, borsten, billen, strelen, kussen… Dat ik haar voorschriften daarover zou respecteren, dat heb ik gezworen, en daar zal ik me ook strikt aan houden. Maar over bepiemelen heeft ze niets gezegd, en daarover heb ik ook niets gezworen.”

Bepiemelen? Wat vertel je me nu?”

Wel, heel simpel: dat je je piemel in mijn kut steekt, me neukt, maar zonder me te kussen, te aaien of me verder aan te raken. Je lul in mijn kut, en hup!”

Meen je dat echt, Vicky? Je droog naaien?”

Dat hoeft niet. Ik heb hier wel ergens een glijmiddel, of ik kan ook mijn eigen voorspel verzorgen door mijn clitoris te stimuleren. Wel, wat denk je Freek? Doen we het zo?”

Ik wel wil, Vicky. Neuken we nu onmiddellijk op die manier?”

Waarom niet? Je had toch zin in me toen je hier aankwam, dat zei je toch. Nog eens: raak me niet aan met je handen, probeer het niet! Hou ze desnoods op je rug terwijl je me aan het neuken bent. Moest je toch proberen mijn borsten of mijn kont te strelen, of met je handen mijn heupen te klemmen dan is ons neukpartijtje ogenblikkelijk voorbij. Dan kleed ik me stante pede terug aan, en ik jaag jou de deur uit. Geloof me, ik meen het! Die eed, die neem ik ernstig!”

Gaan we het hier op de canapé doen, Vicky?”

Beter niet, denk ik. Het risico bestaat dat je me dan toch met je handen aanraakt. Dat kan, door mijn eed, in geen geval.”

Hoe dan wel?”

Ik neem een paar kussens van de canapé en leg die op de keukentafel. Daar ga ik op mijn rug op liggen. Mijn benen spreidt ik uit elkaar en laat ze langs de tafel bengelen. Zo kan je piemel zonder problemen in mijn kut naar binnen raken.”

Zo gebeurde het dan ook. Voordat ze eraan begonnen masseerde Vicky eerst haar kittelaar. Erg lang hoefde dat niet, want zij had geweldige zin om geneukt te worden. Eens ze goed nat was tussen haar benen schoof Freek moeiteloos zijn stijve pik in haar neukspleet naar binnen en ging, rechtstaand, met zijn handen op de rug, in Vicky’s flamoes heen en weer. Die manier van seksbeleving was totaal nieuw voor Freek, hoewel hij toch al heel wat ervaring had. Het gevolg was dat hij het heen-en weer gaan in Vicky’s kut niet lang volhield. Na enkele minuten kwam hij al grommend en kreunend klaar terwijl hij zijn geil al schokkend diep in haar flamoes spoot. Toen hij klaargekomen was gleed zijn slap geworden piemel uit Vicky haar kut. Hij zette snel een stap achteruit, bang om tegen de voorschriften in de gaan die hij van Vicky te horen had gekregen. Zij bleef met haar benen uit elkaar op de tafel liggen terwijl Freek zijn sperma traag van tussen haar schaamlippen naar buiten vloeide.

Vicky keek naar hem terwijl hij zijn onderbroek terug optrok.

Wat ben je van plan?” vroeg ze hem. “Ik heb er eigenlijk weinig aan gehad dat jij me neukte.”

Dat geef ik toe,” zei Freek. “Op die tafel liggen is zeker de comfortabelste positie niet bij het neuken. En dan nog, ik mocht je niet in stemming brengen door je te aaien en te kussen. Dat scheelt ook een slok op een borrel als je echt wil klaarkomen.”

Je hebt gelijk. Ik heb daar behoefte aan om echt in de stemming te komen.”

Tja, Vicky? Wat wil je? Het ben niet ik die een dwaze eed heb gezworen. Enfin, het zij zo. Ik zal dan maar vertrekken.”

Niet zo snel, Freek. Die eed… die heb ik wel gezworen, maar eigenlijk heeft Nicky niet gezegd hoe lang ik me daaraan moet houden. Misschien was die alleen bedoeld voor dat weekend dat we samen in Molenheide waren…”

Daar kom je nu opeens mee op de proppen? Wat ben je zinnens?”

Kom maar mee naar boven. Ik ga die stomme eed die ik aan Nicky heb gezworen gewoonweg breken. We gaan naar bed, en ik verwacht van je dat je me overal kust en streelt en gloeiend heet maakt. En vooral dat je me neukt tegen de klippen op en me klaar doet komen.”

Zo gezegd, zo gedaan. Eens in bed was er geen spraak meer van de eed. Freek streelde, kuste en likte Vicky overal waar hij haar raken kon, en hij ramde zo hard hij kon met zijn piemel in haar kut. Dat gebeurde uren aan één stuk, totdat Freek geen gevoel meer had in zijn pik en zijn ballen volledig droog lagen. Vicky was voldaan, ze had drie of vier orgasmes achter elkaar gehad en aan haar eed had ze niet één keer meer gedacht.

Kom je me morgen opnieuw bezoeken?” vroeg ze aan Freek.

Als ik genoeg bekomen ben van onze neukpartij, graag.” antwoordde hij.

En eens als je met Nicky getrouwd bent, ga je me dan links laten liggen?”

Niet als je om haar te plezieren weer geen eed aflegt zoals je dat al gedaan hebt eerder. Dan kom ik je stiekem achter haar rug met je tieten spelen en in je heerlijke kutje neuken totdat je op je moeder roept…”

© Robur Quercus, 2022


Submitted: August 09, 2022

© Copyright 2023 Robur Quercus. All rights reserved.

  • Facebook
  • Twitter
  • Reddit
  • Pinterest
  • Invite

Add Your Comments:

Other Content by Robur Quercus

Short Story / Adult Romance

Short Story / Adult Romance

Short Story / Adult Romance