Annelies komt terug

Reads: 191  | Likes: 1  | Shelves: 0  | Comments: 0

  • Facebook
  • Twitter
  • Reddit
  • Pinterest
  • Invite

Status: Finished  |  Genre: Adult Romance  |  House: Booksiesilk Classic Group

Na jaren neemt Annelies Vranckx, een vroegere vriendin van hun jaren aan de universiteit, terug contact op met Frank Vanduren. Zij wil terug naar Brussel komen en eens ernstig met hem praten. Frank heeft daar niets op tegen, en ze zien elkaar na zoveel jaren terug...

Annelies komt terug

 

Verwittiging:

Dit is een sterk erotisch verhaal, enkel bedoeld voor volwassen rijpere lezers.

Alle overeenkomsten met reëel bestaande personen en/of situaties zijn louter toevallig en vallen volledig buiten de wil, het opzet en de verantwoordelijkheid van de auteur.

 

Na de stichtingsvergadering van “Coles Maximus”, de wel erg speciale vereniging voor oud-studenten van de VUB, was het hek van de dam. Op die eerste samenkomst waren ze maar met weinig, zes vrouwen en twee mannen, Dirk Pietersen en Frank Vanduren. De reden van die vereniging was de verering, als je het zo kan noemen, van de uitzonderlijke maten van piemels die Dirk en Frank hadden.

 

Na die stichtingsvergadering was er veel mond-tot-mond reclame rondgegaan over hun lullen, dat vermoedde Frank Vanduren toch. Alleszins, op zijn telefoon kreeg hij de ene selfie na de ander van naakte of schaars geklede meisjes en vrouwen. Allemaal wilden ze wel eens van dichtbij kennismaken met zijn uitzonderlijk grote pik. Het was een drukke bedoening. Soms kreeg hij drie of vier van die selfies per dag. In het weekend waren het er zelfs meer. Wat die vrouwen hem allemaal voorstelden… Daar kon Frank echt niet op ingaan. Ze allemaal weigeren, dat wou hij ook weer niet. Tenslotte had hij zich in hoge mate geëngageerd door naar die stichtingsvergadering van “Coles Maximus” in Oudergem te gaan. Daarom dacht hij eens goed over de situatie na. Hij kwam tot het besluit dat hij niet iedere vrouw met een kluitje in het riet kon sturen. Dus moest hij een selectie maken met wie hij het wou aanleggen, en eventueel seks hebben als een meisje daar op aandrong en hij zin in haar had.

 

Een van de meest indrukwekkende en tevens provocerende foto’s die hij kreeg was er eentje van Annelies Vranckx. Dat was geen selfie. Iemand anders dan Annelies zelf had die provokerende foto genomen. En echt uitdagend was hij, dat was het minste wat je ervan kon zeggen. Op haar bed (dacht Frank) zag hij Annelies half liggend, half zittend, met haar rug tegen een oranje-rode muur. Haar benen had ze ver uit elkaar gespreid, en een onderbroekje had ze niet aan. Dat was eigenlijk niets nieuws. Zo had Vanduren haar vroeger ook gekend toen ze nog allebei aan de VUB studeerden. Al in die tijd was ondergoed niet echt aan Annelies Vranckx besteed. Een beha droeg ze in die tijd zelden of nooit. Zij beweerde toen dat die gewoonte slecht was voor een vrouw, en dat die door hun tieten in een bustehouder in te klemmen eerder borstkanker zouden krijgen dan als je aan je memmen ruimte gaf. En slipjes, die kon je ook missen. Ze minder dragen spaarde wasbeurten uit, en ze gingen zo ook minder snel slijten…

Nu ook toonde ze een blote borst. Frank had de indruk dat die kleiner was dan toen Annelies nog in Brussel studeerde. Misschien had ze iets aan haar lijn gedaan? Of sportte ze, of ging ze naar de fitness?

Die blote borst, tot daar toe. Op die foto had hij ook een panoramisch zicht op haar kut. Vroeger had hij die ook al wel gezien, maar toen stond er tamelijk veel en dicht blond schaamhaar rond. Nu niet meer: Annelies had het afgeschoren. Daarmee was ze wel niet alleen. Een meerderheid van vrouwen van allerlei leeftijden deden dat blijkbaar. Dat meende Vanduren toch te mogen afleiden uit de selfies die hij kreeg. Wat hij ook vroeger nooit beseft had was dat Annelies eigenlijk een tamelijk grote kutspleet had. Dat was hem vroeger nooit opgevallen omdat er toen al dat schaamhaar rond haar geslacht stond.

 

Toen ze nog samen aan de VUB studeerden deed Annelies wiskunde. Daar was ze ongelooflijk goed in. Voor zijn studie actuariaat had Frank Vanduren ook een cursus wiskunde. Daar waren gedeeltes in waaraan hij kop noch staart kon krijgen. Annelies hielp hem dan. Zij wist hem een wiskundige moeilijkheid op een kristalheldere manier uit te leggen. Het is misschien overdreven om te beweren dat zij er Frank voor gevrijwaard had dat hij een jaar moest overdoen, maar toch… Zonder haar “privélessen” wiskunde zou dat misschien wel gebeurd zijn.

 

Ze waren bijgevolg veel samen, Annelies en Frank. Regelmatig nodigde ze hem uit om op haar kot te komen eten. Als tegenprestatie voor de lessen wiskunde en wat hij van haar te eten kreeg moest hij dan lief voor haar zijn. Dan kwam het onvermijdelijk tot elkaar uitkleden, elkaar strelen en kussen en… Annelies wou wel dat Frank seks met haar had, maar dat bleef bij haar mooie borsten en haar billen strelen, hete kussen, en dan een aantal vruchteloze pogingen om met zijn piemel in haar flamoes naar binnen te geraken. Haar kutje was werkelijk te eng, en Frank zijn piemel te groot…

Het was in het begin voor hun allebei wel frustrerend dat ze geen gewone seks konden hebben. Zelfs als haar kut doornat was raakte niet eens Franks eikel bij Annelies naar binnen. Maar ze vonden een oplossing: zij masturbeerden elkaar. Annelies trok Frank zijn piemel af of ze pijpte hem, en Frank vingerde haar, of met zijn tong bewerkte hij haar clitoris totdat zij klaarkwam.

 

Toen ze dan allebei afgestudeerd waren bleef Frank Vanduren in Brussel, en Annelies Vranckx werd lerares wiskunde in een middelbare school in Gent. Onnodig te zeggen dat ze na erg korte tijd elkaar gewoon uit het oog verloren…

Nu kreeg Frank toch die foto van haar. Hij belde Annelies en vroeg hoe ze het maakte.

 

Beter,” zei ze. “Ik heb op dit moment niet te klagen.”

 

Dat vond Frank maar een raar antwoord. Hij wou er op ingaan, maar die kans gaf Annelies hem niet:

 

Zou je er iets op tegen hebben als ik je dit weekend in Schaarbeek eens kom bezoeken?” vroeg ze. “We kunnen dan wat bijpraten.”

 

Daar had Frank totaal niets op tegen. Hij was zelfs blij dat hij na meer dan zes jaar zijn gewezen vriendin Annelies zou terugzien en dat zei hij tegen haar. Het leek wel of zij aan de telefoon een beetje huilde nadat hij dat tegen haar had gezegd, maar Frank dacht dat hij zich wel zou vergissen.

 

Het weerzien in Brussel verliep een beetje stroef. Frank had Annelies gekend als een vrolijke meid, recht voor de raap, die geen blad voor de mond nam en zoveel mogelijk van het leven genoot. Nu zag ze er wel anders uit, vermagerd, en echt vrolijk leek ze niet. Hoe dat kwam wou hij haar niet vragen.

Lang moest hij niet wachten eer ze zelf haar verhaal begon. Veel geluk in het leven had ze niet gekend nadat ze afgestudeerd was aan de VUB. Aan een betrekking als lerares wiskunde was ze vlot geraakt in Gent. Alleen, die school waar ze lesgaf, dat was een mannenwereld. De vrouwelijke leerkrachten werden daar door hun mannelijke collega’s met de nek aangekeken. Veel leerlingen waren van allochtone afkomst en hadden niet het minste respect voor haar en haar vrouwelijke collega’s. Ze werden vaak beschimpt, kregen de vulgairste opmerkingen naar hun hoofd geslingerd en hadden in hun lessen nauwelijks enig gezag.

 

Dan had Annelies, volgens haar eigen zeggen, de enorme stommiteit begaan van veel te snel te trouwen met een nietsnut die Patrick heette, en die door iedereen “Patje” werd genoemd. Het was een man van twaalf stielen en dertien ongelukken, hoewel hij ook een diploma had van master in de godsdienstwetenschappen. Patje had haar al erg snel zwanger gemaakt, en nu had ze een heel lief zoontje van bijna vijf, en aan dat kind trok ze zich op. Want Patje, die was niet bij haar gebleven. Hij had zijn vroegere vriendenkring terug opgezocht. Op die manier had hij opnieuw aangepapt met een van zijn eerste lieven en was van bij vrouw en kind vertrokken.

 

Een nieuwe dwaasheid had Annelies begaan toen ze na het vertrek van Patje de minnares geworden was van Jacob, een collega van haar op school die muziekles gaf. Zij had gehoopt met die man een nieuw leven te kunnen opbouwen, maar dat werd niets. Hij bedroog haar achter haar rug met elke vrouw die “ja” tegen hem zei en haar benen voor hem opendeed.

 

Na haar tijd met Francis was ze als het ware losgeslagen. Het waren babysitters die zorgden voor haar zoontje, terwijl zijzelf zich in het Gentse nachtleven stortte. Steevast eindigde dan de nacht in een neukpartij, soms met meer dan één kerel in dezelfde nacht…

Dat had geduurd totdat ze door iemand een SOA opgelopen had. Toen had ze het besluit genomen dat haar seksuele fratsen moesten ophouden.

Nu was ze alleen, en eenzaam in een grote stad zoals Gent.

 

Of dat wel waar was? Niet dat Frank twijfelde aan wat Annelies zei, maar wie had dan die foto genomen waarop ze haar kaalgeschoren kut in alle glorie liet zien? Toch haar zoontje niet? Die was nog maar vijf!

 

Misschien heeft Annelies aan Frank zijn gezicht gezien dat hij zijn twijfels had bij wat zij zegde? Alleszins gaf zij toe dat ze een nieuwe vriend had ondertussen. Hij heette Halil Alci en was een kapper van Turkse afkomst. In Gent had hij een goed lopende kapperszaak in de Sleepstraat.

Geregeld ging Annelies met hem iets eten in een van de Turkse restaurants in de Sleepstraat, en daarna ging ze met hem naar bed in haar appartement. Daar had Halil die foto van haar gemaakt.

Echt goed was haar seksleven met Halil niet. Daarvoor was hij te gespannen. Zijn ouders waren er sterk op tegen dat hij te doen had met een Westerse vrouw. Zij hadden al een bruid voor hem uitgekozen uit hun geboortestreek, een dorp in de omgeving van de stad Emirdag. Hoeveel respect hij ook had voor zijn ouders, dat meisje van vijftien dat ze voor hem “geregeld” hadden met die haar ouders, dat wou hij niet. Maar Annelies, die wou hij wel. Hij zou zo snel mogelijk met haar willen trouwen, en dat ze al een kind had, dat nam hij op de koop toe.

 

Annelies twijfelde. Alleen wou ze niet blijven. Maar haar tijd van “seks om de seks”, van allerlei losse flodders en avontuurtjes zonder gevoel of engagement, die was voorbij. En of Halil die uit een totaal andere cultuur kwam, een macho cultuur, wel de ideale partner zou zijn, dat viel ook nog af te wachten...

 

Annelies is bij Frank blijven slapen. Ze wou dat hij met haar de liefde bedreef. Dat was, zo zei ze tegen hem, als herinnering aan hun mooie studententijd, maar ook om afscheid te nemen van het soort leven dat ze had geleid.

 

Ze probeerden het. Frank deed zijn best om voorzichtig met zijn stijve piemel in Annelies haar kut naar binnen te raken. Het ging niet, net zomin als het niet ging toen ze nog allebei studenten aan de VUB waren. Hoe hij Annelies ook kuste, hoeveel hij ook met haar borsten speelde of met zijn vingers haar clitoris probeerde te stimuleren, haar kut werd wel nat, maar zij gaapte niet echt open. Na even probeerde Frank toch met zijn eikel tussen haar schaamlippen naar binnen te raken. Annelies hielp hem. Met haar vingers spande zij haar schaamlippen en de zachtroze ingang van haar vagina open voor hem, maar het was vruchteloos. Zoals toen we nog allebei student waren was haar kutje te eng, en zijn piemel te groot.

Ze hebben niet meer aangedrongen. Ook elkaar masturberen zoals vroeger deden ze niet. Ze wensten elkaar goede nacht en zijn toen in elkaars armen ingeslapen.

 

In de morgen, na het ontbijt, bracht Frank zijn vriendin Annelies Vranckx naar het station. Daar nam zij de trein naar Gent. Tot afscheid kusten ze elkaar nog innig.

 

Sindsdien had Frank van Annelies niets meer gehoord. Hij hoopte van harte dat ze haar geluk zou vinden met Halil Alci. Of misschien met iemand anders die een piemel had aangepast aan Annelies haar strakke kutje…

 

© Robur Quercus 2022

 


Submitted: July 26, 2022

© Copyright 2023 Robur Quercus. All rights reserved.

  • Facebook
  • Twitter
  • Reddit
  • Pinterest
  • Invite

Add Your Comments:

Other Content by Robur Quercus

Short Story / Adult Romance

Short Story / Adult Romance

Short Story / Adult Romance