Warme uren midden juli

Reads: 141  | Likes: 1  | Shelves: 0  | Comments: 0

  • Facebook
  • Twitter
  • Reddit
  • Pinterest
  • Invite

Status: Finished  |  Genre: Adult Romance  |  House: Booksiesilk Classic Group

Twaalf jaar geleden ging een verliefde man zijn nieuwe vriendin bij haar thuis bezoeken. Samen brachten zij die namiddag half juli enkele warme uren door. Van dan af nam hun mooie relatie die twee jaar duurde haar vlucht...

Warme uren midden juli

 

Verwittiging:

Dit is een sterk erotisch verhaal, enkel bedoeld voor volwassen rijpere lezers.

Alle overeenkomsten met reëel bestaande personen en/of situaties zijn louter toevallig en vallen volledig buiten de wil, het opzet en de verantwoordelijkheid van de auteur.

 

Die mooie middag, dit jaar twaalf jaar geleden... alweer twaalf jaar geleden, de tijd vliegt!

 

"Mijn man en de meisjes zullen niet thuis zijn", stelde Anita Thonissen haar nieuwe vriend Rogier Bruggen gerust. "Maar mag ik je vragen of je veilig bent?"

 

"Veilig? Wat bedoel je, Anita?”

 

Wel, of je geen SOA hebt... Sorry als ik te rechtuit klink. Ik wil niet dat je een condoom over je pik hebt als je me neukt, zeker niet deze eerste keer.”

 

Nee, ik ben in orde als het gaat om mijn seksuele gezondheid. Ik vind het niet erg dat je het mij vraagt."

 

Een speciale dag… Twaalf jaar geleden had Rogier Bruggen de beste dag van zijn leven beleefd. In feite was het maar een halve dag. Of slechts een paar uur, maar dat verandert niets. Het was echt de spannendste, de ongelooflijkste, de mooiste dag van Rogiers leven.

 

De dag half juli was zonnig zoals de weersvoorspellers van het KMI hadden aangekondigd. De ochtend was ook prachtig geweest na een dag van hevige onweersbuien die over het hele land waren getrokken. In de streek waar Anita woonde hadden de hevigste onweers gewoed. Toen Rogier Bruggen in zijn auto aankwam op de hoofdweg van Diest naar Schulen, het dorp waar Anita toen woonde, lag de weg nog steeds bezaaid met takken en bladeren die de wind van de bomen langs de weg had gerukt. Hier en daar moest Bruggen nog slalommen om tussen de takken door te komen die de brandweer nog niet had weten op te ruimen.

 

Zijn hart bonsde in zijn keel van zenuwachtigheid toen hij om twee uur bij Anita's huis aan de Sint-Jorislaan aankwam. Hij probeerde op de belknop te drukken. Voordat hij die kans kreeg ging de voordeur open. Anita had op hem staan wachten, dat was duidelijk. Ze deed Rogier snel binnenkomen door de halfopen deur. Haar gezicht liet zien dat ze gelukkig was. Rogier nam Anita in zijn armen en ze kusten elkaar lang en innig. Terwijl hij haar knuffelde, begon Rogier automatisch Anita's lichaam te strelen. Tot zijn verbazing, maar ook tot zijn vreugde, kwam hij erachter dat Anita geen beha onder haar t-shirt droeg.

Rogier keek naar Anita met een vraag in zijn ogen. Ze wist meteen wat hij wilde. Ze bloosde en met een lichte glimlach op haar gezicht schudde ze haar hoofd om ‘nee’ te zeggen. Uit ervaring wist Bruggen dat haar weigering niet oprecht was. Het zou een fatsoenlijke vrouw niet passen om te bezwijken voor een man de eerste keer dat hij haar vroeg om met hem de liefde te bedrijven. Het gedrag van Anita was slechts één element in het spel van traditionele conventies. Rogier Bruggen wist het, en hij respecteerde die houding. Anita had een andere bedoeling, maar die kende Rogier niet. Zij toonde net een blijk van verzet om zijn verlangen om haar te neuken te versterken. Zijn lust om de liefde met haar te bedrijven zou nog intenser worden. Het ‘nee’ van Anita was zeker niet definitief, dat was duidelijk.

 

Rogier glimlachte weer naar haar en trok zijn wenkbrauwen op om zijn onuitgesproken vraag te herhalen. Anita antwoordde hem niet, maar ze keek hem met glanzende ogen aan en glimlachte op haar beurt teder naar hem. Toen nam ze Rogier bij de hand en leidde me de paar treden van de kleine trap naar boven op. Boven, in de gang, bracht Anita hem een kamer in. Het was blijkbaar de slaapkamer van een van haar twee dochters. Er stond een tweepersoonsbed in, bedekt met een dunne grijze duvet.

 

Ze kleedden zich elk aan één kant van het bed uit. Anita was klaar met uitkleden voor Rogier en gleed snel onder het dekbed. Alleen haar gezicht stak er nog onder uit. Rogier merkte hoe ze naar hem keek toen hij helemaal naakt bij het bed stond. Hij gleed bij haar in bed en drukte zijn lichaam tegen het hare aan. Ze keek hem in de ogen en Rogier merkte dat ze aarzelde. Toen zei ze, een beetje beschaamd:

 

"Ik ben niet zo... nou ja, niet zo strak meer. Ik heb twee kinderen gekregen."

 

Dat was voor Rogier een soort stoot onder de gordel. Alsof nog steeds een strakke vagina hebben belangrijk was... Hij hield van Anita, en het deed er niet toe of ze nog steeds een spannertje had of niet.

Rogier zei niets. Hij nam Anita in zijn armen en drukte haar lichaam tegen het zijne, in de hoop dat ze zou voelen hoeveel hij om haar gaf. Ze gaf zichzelf aan hem over, klampte zich aan hem vast en in elkaars armen begonnen ze te zoenen. Terwijl hun tongen om elkaar heen wentelden en ze elkaars speeksel proefden, streelde Rogier teder de vrouw van wie hij hield met hart, lichaam en ziel. Zijn liefkozingen hadden hun effect. Anita begon wellustig te kronkelen in bed en ze werd erg gepassioneerd. Ze ging op Rogier liggen en rolde hun lichamen van onder het dekbed vandaan.

 

Hun voorbereidende spel op de liefde leek op een hectische strijd. Ze kusten en streelden elkaar koortsachtig overal waar ze elkaars lichaam konden aanraken. De uitdrukking van hun passie werd steeds heviger. Op een gegeven moment lagen ze dwars over het bed en in haar wilde passie deed Anita haar minnaar bijna van het bed tuimelen met zijn hoofd naar voren. Net op tijd pakte ze hem bij de schouders om hem terug op het bed te trekken.

Ze lachten allebei en dat kalmeerde de razernij van hun passie. Anita liet hem met haar mee onder de duvet komen en ze trok Rogier naar omhoog zodat hij bovenop haar lag. Met haar hand stak ze voorzichtig zijn gezwollen lul in haar poesje. Ze brandde van verlangen naar hem, dat was duidelijk. Nooit in zijn leven had Bruggen seks gehad met een vrouw wiens vagina voor hem zo nat was geworden. Hun lichamen waren voor de eerste keer verenigd, en ze vonden allebei hun verbinding heerlijk. Rogiers piemel ging in Anita’s kutje heen en weer tot hij na een paar minuten plotseling stopte. Anita keek hem een beetje teleurgesteld aan. Rogier streelde het verhitte gezicht van zijn minnares en zei:

 

"Ik moet nu even wachten, anders houd ik het niet lang vol."

 

Anita was ontroerd. Ze begreep dat haar lief graag zou willen dat ze zo lang mogelijk van hun vrijen zou genieten. Ze glimlachte, trok zich van onder hem vandaan en klom bovenop hem nadat ze het dekbed had weggegooid. Ze streelde teder zijn gezicht en kuste het. Dan duwde ze weer met haar hand zijn stijve piemel in haar kutje. Ze begon bovenop hem op en neer te gaan, eerst langzaam, en naarmate haar passie intenser werd ging ze steeds sneller. Rogier probeerde haar te begeleiden in haar bewegingen en haar tempo te volgen. Hij tilde zijn bekken op en duwde zijn onderbuik naar omhoog zodat Anita zijn pik harder in haar kut zou voelen drukken. Al die tijd streelde hij Anita's borsten die nog steeds op die van een meisje leken, en als ze dicht genoeg bij zijn lippen kwamen, kuste en likte hij haar tepels. Anita was er dol op, en ze werd wild. Met haar hoofd achterover en haar ogen gericht op het plafond van de kamer, bewoog ze zich steeds sneller, hijgend, grommend en kreunend. Rogier voelde zich perfect gelukkig. Hij twijfelde geen moment meer: ondanks zijn leeftijd genoot Anita ervan om met hem te vrijen. Zijn genot was hemels, maar hij realiseerde zich dat hij zijn orgasme niet langer kon tegenhouden. Als Anita bovenop hem zou blijven bewegen zoals ze bezig was zou hij zich er absoluut niet van kunnen weerhouden om zijn sperma in haar te ejaculeren. Daarom probeerde hij het tempo van Anita’s bewegingen te vertragen door op haar heupen te drukken. Anita vond dat blijkbaar niet leuk. Ze duwde zijn handen weg en bijna onmiddellijk spoot Rogier zijn zaad diep in haar zachte en gezwollen liefdestunnel.

 

Anita's oververhitte en stralende gezicht liet zien dat ze blij voor hem was. Alleen, toen hij zijn bevrijdende orgastische schreeuw begon en zijn levenssappen diep in Anita's poesje sproeide, leunde ze naar voren en legde snel haar hand over zijn mond. Ze glimlachte en verontschuldigde zich, terwijl ze fluisterde:

 

"Stil, lieveling, de buren..."

 

Toen kalmeerden ze, maar ze bleven elkaar kussen en strelen terwijl Anita op Rogiers borst lag. Geen van de twee sprak een woord. Het moment was magisch en woorden zouden de charme hebben verbroken…

Na ongeveer een uur kwamen ze uit bed. Anita ging haar poesje wassen in haar badkamer. Ze stuurde Rogier om zijn lul te wassen naar haar wasruimte. Daar moest hij op zijn tenen gaan staan om zijn slappe pik en zijn balzak over de rand van de gootsteen te hangen. Na een tijdje kwam Anita hem halen en gingen ze terug naar beneden.

 

In de keuken zaten ze aan de grote tafel, Anita op de hoek met uitzicht op de schuifdeuren naar de tuin, Rogier naast haar, zijn gezicht naar de keukenkastjes gekeerd. Ze hielden elkaars hand vast en spraken over hun liefde. Hun passie was verzadigd, maar die serene momenten waren zeker net zo waardevol voor Rogier Bruggen. Ze praatten rustig terwijl ze elkaar liefdevol in de ogen keken…

 

Dan begon Anita voor haar minnaar te koken. Rogier protesteerde zwakjes en zei dat dat niet nodig was. Niets aan te doen, Anita was koppig en stond erop dat hij met haar zou meeëten. In de koelkast pakte ze een fles witte wijn en schonk een glas in als aperitief voor Rogier en zichzelf. Daarna aten ze de geroosterde kip met gebakken aardappeltjes en dronken de fles wijn leeg.

 

Na het eten was het bijna zeven uur. Rogier kon niet veel langer blijven. Hij moest nog een heel eind rijden voordat hij thuis was. Anita liet doorschemeren dat ze er spijt van had dat hij moest gaan. Ze voelde zich ongelukkig omdat ze niet bij elkaar konden blijven en de nacht samen konden doorbrengen. Ze vertelde Rogier dat ze graag met hem had willen slapen, zijn borst en buik tegen haar rug, zijn piemel tussen haar billen en zijn arm om haar borsten.

 

Iets na zeven uur vergezelde Anita haar lief de hal in om hem buiten te laten. Tegen de muur bij de voordeur kusten ze elkaar om afscheid te nemen. Ze konden niet stoppen om van elkaars kussen te genieten. Na een paar minuten hief Anita haar hoofd op, ze duwde haar onderbuik tegen Rogier aan en keek naar hem, met een brede glimlach op haar gezicht.

 

"Wat is er?" vroeg hij.

 

"Ik voel iets hards tegen mijn dij stoten. Ik zou zo graag nog een vluggertje willen voordat je me verlaat..."

 

Ze gingen de trap op en gingen in de kamer van haar dochter weer naar binnen. Rogier was blijkbaar hersteld van zijn laatste orgasme. Zijn piemel werd weer hard, en met uitzondering van een paar knuffels en kusjes, had Anita deze keer niet veel voorspel nodig. Ze was al nat en ze schoof meteen Rogiers lul in haar poesje. Voor de tweede keer die middag bedreven ze de liefde, maar dit keer alleen in de missionarishouding. Het was weer heerlijk, en Rogier deed zijn uiterste best om Anita maximaal seksueel genot en bevrediging te bezorgen. Helaas had hij zijn leeftijd niet mee. Hij was hersteld van hun eerste vrijpartijtje, maar blijkbaar niet genoeg. Hij ging heen en weer bovenop Anita, wanhopig proberend haar een orgasme te laten krijgen. Na een paar minuten begon hij zwaar te ademen en naar lucht te happen. Hij moest stoppen met bewegen bovenop haar zonder dat een van hun twee een orgasme had. Aan zijn gezicht kon Anita zien dat Rogier zich schaamde.

 

Excuseer me, Anita,” zei hij. “Ik kan niet verder. Zal ik je clitje vingeren, of je beffen?”

 

Door Rogiers teleurstelling voelde Anita zich slecht, en zijn suggestie om haar clitoris te prikkelen om haar te laten klaarkomen deed haar blozen. Ze streelde zijn haar en gezicht en zei:

 

"Dat is niet wat ik wil, schat. Ik ben blij zoals het is. Doe niet verder en maak je geen zorgen. De volgende keer gaat het beter, je zult het wel zien."

 

Voordat Anita eindelijk afscheid van Rogier nam stond ze erop dat hij met haar meeging naar haar kleine bureau. Daartoe diende de eerste kamer boven in de gang. Ze had een plank met boeken en ze pakte een groot boek met een groene omslag. Het was een dik boek, een soort epos geschreven door een Latijns-Amerikaanse auteur. Anita hield het boek even tegen haar borst en kuste het voordat ze het aan Rogier overhandigde.

 

Voor jou, mijn liefste,” zei ze. "Zo vergeet je deze warme uren en deze heerlijke middag nooit meer. Als je het boek leest, denk dan nog steeds met al je liefde aan mij. Ideeën die ik belangrijk vind heb ik onderstreept met potlood, en hier en daar heb ik een kleine opmerking toegevoegd ."

 

Achter de voordeur kusten ze elkaar teder voor de laatste keer die dag, die prachtige dag midden juli. Die dag betekende het begin van een geweldige relatie tussen Anita Thonissen en Rogier Bruggen. Het werd een onvergetelijke liefdesgeschiedenis die iets meer dan twee jaar zou duren...

 

© Robur Quercus 2022


Submitted: July 21, 2022

© Copyright 2022 Robur Quercus. All rights reserved.

  • Facebook
  • Twitter
  • Reddit
  • Pinterest
  • Invite

Add Your Comments:

Boosted Content from Premium Members

Short Story / Adult Romance

Short Story / General Erotica

Book / Adult Romance

Other Content by Robur Quercus

Short Story / Adult Romance

Short Story / Adult Romance

Short Story / Adult Romance