Zomerboeket

Reads: 176  | Likes: 0  | Shelves: 0  | Comments: 0

  • Facebook
  • Twitter
  • Reddit
  • Pinterest
  • Invite

Status: Finished  |  Genre: Adult Romance  |  House: Booksiesilk Classic Group

Anita is jaloers op haar zus Victorine, om verschillende redenen. De belangrijkste daarvan is dat Victorine een minnaar heeft op wie Anita ook al sinds lang haar oog heeft laten vallen. Om die reden kient zij een sluw plan uit om met die man die Gerrit heet aan haar trekken te komen...

Zomerboeket

Verwittiging:

Dit is een sterk erotisch verhaal, enkel bedoeld voor volwassen rijpere lezers.

Alle overeenkomsten met reëel bestaande personen en/of situaties zijn louter toevallig en vallen volledig buiten de wil, het opzet en de verantwoordelijkheid van de auteur.

Eigenlijk had Anita liever anders geheten. Zo een naam in het genre van die van haar tweelingzus, Victorine, die klonk deftiger vond zij. Dat was een naam die toch een zekere klasse uitstraalde, zoals ook bijvoorbeeld Leopoldine, Eulalie of Beatrice.

Nu, wat deftigheid betrof… Als dat het criterium was dan kon wulpse Anita geen aanspraak maken op zo een naam. Hoeveel mannen haar al geneukt hadden, al van toen ze zeventien was… Moeilijk te schatten, maar Anita telde ze ook niet meer. Dat had ze wel gedaan voordat ze getrouwd was. Maar ook nadat ze getrouwd was met Frans had het niet lang geduurd of ze deed haar benen weer open voor andere mannen. Van dan af was ze de tel kwijtgeraakt…

Nu, Anita’s tweelingzus Victorine was niet veel beter. Zij was misschien seksueel niet zo actief als Anita, of misschien kon ze haar buitenechtelijke fratsen met andere mannen beter verbergen. Echt verwonderlijk dat ze zo hete en onverzadigbare kutjes hadden was dat niet. De twee vrouwen waren tenslotte tweelingen. Ook hun smaak voor bepaalde types mannen kwam overeen. Dat maakte dat ze regelmatig een man deelden. Dat gebeurde wel achter de rug van Victorine om. Moest zij geweten hebben dat Anita zonder haar medeweten zich liet neuken door een van haar minnaars… Jaloezie tussen de twee zussen was er altijd geweest, en Victorine had een kort lontje als er haar iets in de weg werd gelegd, zeker door Anita.

Hoe dan ook, de tweelingzussen deelden mannen. Er was er één in het bijzonder waar ze allebei stapel van waren. Dat was Gerrit, een diaken van het bisdom die zijn standplaats in de parochie Sint-Rochus had. Victorine en Gerrit waren lieven geworden toen ze nog op de middelbare school zaten. Hun idylle was op een sisser uitgelopen. Op een bepaald ogenblik had Gerrit aangedrongen om Victorine te mogen neuken. Dat had zij geweigerd omdat zij maagd wou blijven totdat ze getrouwd was. Gerrit had afgehaakt en was zijn eigen weg gegaan. Pas negentien jaar later, toen ze ondertussen allebei met iemand anders getrouwd waren, vonden ze elkaar terug en begonnen ze een relatie als minnaars.

Al op de middelbare school was Anita ook heimelijk verliefd geworden op het vriendje van haar tweelingzus. Dat had ze hem in die tijd niet durven zeggen, en de signalen die zij naar hem toezond had hij blijkbaar niet opgevangen. Zij kon dan ook niet geloven dat diaken Gerrit zoveel jaren later opnieuw voor Victorine koos. Immers, Anita vond zich duidelijk mooier dan haar zus. Ze was slanker, met een aantrekkelijker gezicht en een smaller achterwerk.

Dat Victorine haar minnaar voor zichzelf alleen kon opeisen, dat kon Anita niet aanvaarden. Dit keer was ze niet verlegen. Ze belde diaken Gerrit en vroeg hem of hij geïnteresseerd was voor een afspraakje. Gerrit was nieuwsgierig en ging gretig op Anita’s uitnodiging in. Tenminste, hij wou wel met Anita iets gaan drinken, maar verder hield hij zich op de vlakte. Hij speelde wel een tijd lang de verliefde, maar Anita voelde duidelijk aan dat Gerrit zijn voorkeur uitging naar Victorine. Hij speelde met de gevoelens van de twee zussen. Zelfs had hij het lef om tegen Anita te zeggen dat als hij opnieuw kon beginnen hij Victorine ongetwijfeld ten huwelijk zou vragen. Dat verwonderde Anita niet. Omdat hij zo erg zin had in Victorine en haar niet mocht neuken was zijn verlangen naar haar sterker dan de gevoelens die Anita bij de diaken probeerde op te wekken. En dan nog, Victorine was erg belezen. Zij had, dat wist Anita, de hele Kamasutra nauwkeurig doorgenomen. Zeer zeker had zij met Gerrit de hoogste toppen van genot bereikt in allerlei mogelijke posities… Op dat gebied was, ondanks haar druk seksueel leven, Anita veel minder ervaren. Tot dan toe had zij zich meestal laten neuken door mannen die boven op haar kropen en het met haar deden in de missionarispositie. Zij beeldde zich in dat Gerrit en haar zus Victorine al ver aan dat stadium voorbij waren.

Dus, als zij wilde dat de diaken het met haar wou aanleggen moest zij een precies plan opstellen. Dat besefte Anita wel degelijk. Op de eerste plaats kwam het erop aan om hem te verleiden, en hem duidelijk te maken dat als hij met haar wou proberen zij bij het neuken niet minder geraffineerd zou zijn van Victorine. Daarvoor documenteerde Anita zich op het Internet. Door de veelheid aan posities bij heterosexueel geslachtsverkeer zag ze eerst door de bomen het bos niet meer. Aanvankelijk was ze daardoor ontgoocheld en zonk de moed haar in de schoenen. Maar Anita was koppig, en ze had wilskracht en verbeelding. Ze selecteerde uiteindelijk, na een grondige studie, een viertal seksuele standjes die haar veelbelovend leken, en waarvan ze hoopte dat diaken Gerrit er nog geen kennis had mee gemaakt: de kruiwagen, het schommeltje, de Pretzel-dip en het botervlootje. In de mate van het mogelijke oefende Anita die standjes één voor één in. Daarvoor had ze twee kandidaten: met haar collega Jacot Patrijns had ze, op en af, al jarenlang een knipperlicht relatie. De andere was Gijs Jorissen, de mecanicien die in het zwart haar auto onderhield.

Het viel niet echt mee die seksuele posities goed in te oefenen. Voor de mannen maakte het niet veel uit. Die deden wat Anita van hen vroeg en schoten hun geil vrolijk in haar gezwollen kut. Maar zij zelf had er eigenlijk niet veel aan. Uiteindelijk vond Anita dat zij toch wel een voorkeur had voor het schommeltje. Nu was het wachten op een kans om Gerrit over te halen eens met haar mee te “schommelen”...

Die kans bood zich eerder dan Anita had verwacht. Op een dag nodigde Gerrit haar uit om naar een Vlaamse Kermis te komen die hij in Sint-Rochus organiseerde ten voordele van de plaatselijke Chiro. Met het geld dat die activiteit opbracht konden de Chiroleden dan de kosten voor hun jaarlijks bivak in de Ardennen drukken.

Anita ging graag op de uitnodiging van de diaken in. Toen ze in Sint-Rochus aankwam moest ze tot haar ontgoocheling vaststellen dat ook haar tweelingzus Victorine naar de Vlaamse Kermis was gekomen. Diaken Gerrit hield zich op de vlakte. Hij speelde de galante gastheer voor allebei, zonder een voorkeur voor één van de twee vrouwen te tonen.

Het was nog maar halfweg juni, maar die dag was het toch al erg warm. De opwarming van het klimaat liet zich duidelijk voelen. Het gevolg was dat Victorine plots begon te zwalpen en in katzwijm viel. Diaken Gerrit was bezorgd, en hij liet zijn minnares door de mensen van het Rode Kruis die op de Vlaamse Kermis aanwezig waren naar de kerk van Sint-Rochus brengen. Hijzelf hielp ook, en Anita ging ook mee. Ze deed alsof ze medelijden had met haar zus, maar in haar hoofd speelde zich een totaal ander tafereel af.

In de sacristie was het koel, en Victorine kon er bekomen van haar zonneslag. Het duurde niet erg lang voordat zij weer bij haar positieven kwam. Uit voorzichtigheid bleef ze niet op de Vlaamse Kermis. Ze ging onmiddellijk terug naar huis om daar verder te bekomen van haar flauwte. De mensen van het Rode Kruis gingen, om zeker te zijn, met haar mee en brachten haar naar haar auto.

Zo bleven Gerrit en Anita alleen in de sacristie. Veel moeite kostte het Anita niet om de diaken in haar netten te strikken. Hij had een voldoende aantal Cristals van Alken gedronken om al zijn morele bezwaren aan de kant te schuiven, en zijn minnares Victorine voor even te vergeten. Er lag een versleten Perzisch tapijt op de vloer in de sacristie. Daar vlijden de twee gelegenheidsminnaars zich op neer om in de gewijde stilte van de Sint-Rochuskerk voor de allereerste keer hun overspel te plegen…

Eens de diaken naakt op het tapijt lag smolt Anita weg bij het zien van zijn piemel. Ze had al veel ervaring met minnaars, maar een geslachtsorgaan zoals dat van Gerrit had Anita nog nooit gezien. Het was minstens twee, misschien zelfs drie centimeter langer dan normaal, het was mooi recht, bijna zonder rimpels,en vooral, het had zo een mooie tedere roze kleur… Keihard was de diaken zijn stijve lul toen hij in het kutje van Anita op en neer ging, gewoon in de missionarishouding. Hij hield het ook lang genoeg uit om Anita een geweldig orgasme te bezorgen waarbij ze een vierkante meter van het tapijt vol kutvocht spoot toen ze klaarkwam. Haar gegil en gekrijs doorbrak de heilige stilte van de kerk van Sint-Rochus, maar die had dikke muren zodat niemand, buiten de diaken dan, haar orgastisch geschreeuw kon horen… Zeer tot Anita’s verwondering duurde het daarna nog bijna tien minuten eer Gerrit zijn sperma al schokkend in Anita’s neukgaatje spoot. Hij leek wel een topatleet als het op neuken aankwam, of zou hij die morgen al iemand anders geneukt hebben? Misschien Victorine? Of misschien een lid van het vrouwenkoor van de Sint-Rochuskerk? Het kon, maar het was wel weinig waarschijnlijk…

Eens diaken Gerrit kennis had gemaakt met Anita’s heerlijke kutje was hij uiterst gedreven om haar zo vaak mogelijk te neuken. Daar had Anita niet echt iets op tegen. Zij plande het zo dat Gerrit minstens één keer per maand seks met haar kon hebben. Daarbij wisselde ze de seksuele standjes die zij ingeoefend had regelmatig af. Gerrit en zij waren het er alletwee over eens dat hun seksuele spelletjes niet hoefden te interfereren met hun huwelijk. De diaken was daarmee immers onmiddellijk akkoord. Dat was een opluchting, want Anita had nog nooit een man ontmoet met een paal zo lang, zo vlezig en zo hard als die van Gerrit, en bovendien met zo een mooie roze kleur. Zij had een lange, harde piemel nodig om elk jaar haar verjaardagsritueel op de dag van de zomerzonnewende uit te voeren. Daar was zij mee begonnen toen zij 39 werd. Haar uitverkoren minnaar was op dat ogenblik Rogier Bruggen geweest. Elk jaar daarna kreeg een ander lief van haar de kans om aan dat verjaardagsritueel deel te nemen en haar uitgebreid te neuken, en elk jaar was dat verschillend van het jaar daarvoor.

Nu kwam haar verjaardag weer aan. In geen geval mocht haar man Frans aan de weet komen wat ze die namiddag samen met Gerrit had gepland. Zo graag had ze gewild dat de diaken haar neukte in het gras van haar tuin, onder de grote kersenboom. Dat was echt totaal onmogelijk, maar Gerrit wist een oplossing: zij moest maar naar Sint-Rochus komen. De vroegere pastorij was nu al jaren onbewoond. Achter het gebouw lag een omheinde tuin waarin verwilderde bessenstruiken stonden.

Anita ging gretig op Gerrits aanbod in. Voor de gelegenheid ging Anita die morgen naar een trendy kapper in Lummen. Om haar verjaardag speciale luister bij te zetten vlocht die veelkleurige linten en vers geplukte bloemen in Anita's haar.

Vol verwachting stond Gerrit zijn minnares op te wachten. Zij vonden in de pastorijtuin we een afgesloten deel tussen struiken van Sint-Jansbessen. Gerrit ging naakt in het gras liggen en Anita zweefde boven zijn hoofd in haar blauw kleedje van Bent met een rode dessin. Zij had geen slipje aan. De aanblik van haar kleine discrete kutje waarvan het schaamhaar glinsterde van druppels lustvocht pompte Gerrits piemel in dubbele snelheid op. Anita trok haar kleedje uit en hing het zorgvuldig op een bessenstruik. Haar beha moest ze niet loshaken, want die had ze ook niet aan. Zij ging naakt naast Gerrit zitten. Zij haalde de veelkleurige satijnen linten uit haar haar. Die knoopte ze een voor een om de basis van Gerrits lul en rond zijn ballen weefde ze de geurige bloemen doorheen de linten. De stof van de linten weefde ze over de hele lengte van Gerrits stijve pik. Tot slot maakte ze ze vast aan de punt van zijn gezwollen eikel. Elk lint had een andere kleur en breedte. Daarom had zij een man nodig met een langer dan normale piemel...

Tegen de tijd dat Anita klaar was met haar “zomerboeket” ter gelegenheid van haar verjaardag droop Gerrits neukpaal begrijpelijkerwijs van het voorvocht en mocht Anita proeven hoe hevig zijn verlangen was om haar te neuken. Zij likte het voorvocht gretig af van de punt van Gerrits piemel. Hij zuchtte en kronkelde zich in het malse gras.

Anita vond het moment gekomen om zich met Gerrit te begeven aan het “botervlootje” als neukpositie. Maar dat viel tegen… Ze had maar een paar likjes van haar warme tong over zijn eikel laten gaan. Gerrits piemel stond klaar om tussen Anita's gapende schaamlippen te verdwijnen... Maar dat ging niet door voordat zijn hete crème met schokjes uit het gaatje van zijn eikel spoot en op Anita's buik en in haar schaamhaar belandde. In het kielzog van zijn eerste gulp sperma werden ook de linten met smeuïg wit zaad gesierd. Kortom, het spektakel was er de moeite waard om te aanschouwen.

Maar natuurlijk liep Gerrit zijn piemel leeg en ging hij er slap bijhangen. Zodoende moest hij zijn vroegtijdige zaadlozing goedmaken. Anita pakte hem bij zijn nek en deed hem tussen haar dijen duiken. Zij spreidde haar benen en Gerrit begon haar klitje te bewerken met zijn tong. Even duurde het maar voordat ook Anita klaarkwam. Zij lagen daarna verhit langs elkaar in het gras om uit te blazen. Om een beetje terug op krachten te komen plukte Gerrit een aantal trosjes rode Sint-Jansbessen, en die aten ze samen op…

© Robur Quercus 2022

 


Submitted: July 20, 2022

© Copyright 2022 Robur Quercus. All rights reserved.

  • Facebook
  • Twitter
  • Reddit
  • Pinterest
  • Invite

Add Your Comments:

Other Content by Robur Quercus

Short Story / Adult Romance

Short Story / Adult Romance

Short Story / Adult Romance