Tergende Tieten

Reads: 205  | Likes: 0  | Shelves: 0  | Comments: 0

  • Facebook
  • Twitter
  • Reddit
  • Pinterest
  • Invite

Status: Finished  |  Genre: Adult Romance  |  House: Booksiesilk Classic Group

Twee vriendinnen uit Sint-Truiden gaan bijna elk weekend naar de "Paradisiaque", een dancing met een niet erg goede reputatie in de omgeving van Waremme. Op een dag wil hun streng opgevoede vriendin Gerda ook met ze mee. Ze mag mee, maar de twee vriendinnen beseffen niet dat Gerda op sleeptouw nemen is om problemen vragen...

Tergende Tieten

 

Verwittiging:

Dit is een sterk erotisch verhaal, enkel bedoeld voor volwassen rijpere lezers.

Alle overeenkomsten met reëel bestaande personen en/of situaties zijn louter toevallig en vallen volledig buiten de wil, het opzet en de verantwoordelijkheid van de auteur.

 

Nu is Annie Bleukx gekalmeerd, op het eerste gezicht toch. En ze is streng geworden ook. Veel begrip voor haar medemensen lijkt ze niet meer te hebben. Tegenwoordig betracht ze de perfectie voor zichzelf, en zij verwacht dat ook van anderen. Nochtans is dat ooit anders geweest. Als meisje en jonge vrouw was ze nogal wild, om het beleefd te zeggen. Al op vijftien liet ze zich in het tuinhuisje door haar buurjongen Roger neuken. Soms kon die brave jongen het ritme waarop Annie seks wilde niet eens volgen. Geen nood, Annie vond genoeg andere mannen die haar eens lekker in haar kutje wilden rammen. Wild was ze wel, maar toch liet ze niet eender wie toe zijn piemel in haar flamoes te steken. Ook als ze erg veel zin had om eens goed gepakt te worden was ze toch kieskeurig.

Haar vriendin Ilse en zij gingen graag uit om te drinken, te dansen en te flirten. In Sint-Truiden waar ze woonden riskeerden ze dat niet. Daar wilden ze geen slechte reputatie krijgen. Toentertijd verstonden Vlamingen en Walen zich nog veel beter dan nu. De taalgrens oversteken was toen nog vanzelfsprekend. Dat deden Annie en Ilse bijna elk weekend. In Berloz, vlak bij Waremme, was er toen een dancing die “Paradisiaque” heette, en die geen al te goede reputatie had. Die zaak lag wel op ongeveer 15 kilometer van Sint-Truiden, maar toch namen ze altijd een taxi heen en terug. Gelukkig deed Ilse af en toe haar benen open voor Lucien, een Truiense taxichauffeur, en bracht die de vrouwen voor een vriendenprijsje naar Berloz. Lucien kwam de meisjes bij hun thuis ophalen hij reed hen naar Berloz. Om twee uur ‘s nachts stond hij te wachten aan de Paradisiaque om hen terug naar Sint-Truiden te brengen.

Toen was naar Wallonië gaan nog plezierig en veilig. Annie en Ilse hadden vrienden en vriendinnen die in Waremme en omgeving woonden. Enkelen daarvan werkten in Sint-Truiden, in de Monroe, bij Erdal of in de Ridge Tool. Soms ontmoetten ze elkaar aan de bar. De dancing die ze bezochten was niet echt een toeristische trekpleister. Toch kon je er in het weekend op elk moment van de dag of nacht heel wat Vlamingen in de bar vinden die dronken, luid lachten, plezier hadden, en praatten met de lokale bevolking.

Annie en Ilse hielden van de vrijheid in Wallonië om te doen wat ze wilden en niet op de vingers gekeken te worden. Op een zaterdagavond, toen ze zich klaarmaakten om eropuit te trekken, wilde hun introverte vriendin Gerda met hun mee. Gerda woonde nu ook in Sint-Truiden, maar ze was opgegroeid in een fundamentalistische katholieke familie in Kerkom. Het feit dat ze uit dat milieu kwam in Zuid-Limburg had Annie en Ilse op haar ware aard moeten wijzen. Ze hadden moeten weten dat Gerda onder de arm nemen risico’s inhield. Immers, als een zo streng opgevoed meisje plots de vrijheid krijgt, dan gooit ze vaak alle remmen los en is het einde zoek…

Het dient gezegd, Gerda was een speciale schoonheid. Haar haar leek ros geverfd. Omdat ze ooit bij de Ursulinen in Sint-Truiden op dezelfde school waren geweest wist Annie dat Gerda’s haarkleur natuurlijk was. Na die schooltijd bij de Ursulinen had Annie haar vroegere klasgenote uit het oog verloren. Toen ze Gerda voor het eerst terug ontmoette ging die twintig worden. Ze was een prachtige vrouw geworden, maar ze was door haar ouders beschermd tegen alles wat met seks te maken had. Ze wist niet eens hoe het vrouwelijk lichaam in elkaar zat. Nog jaren later wisten noch Annie, noch Ilse hoe Gerda zo'n goede vriendin van hen werd, maar ze was iemand aan wie ze hun leven zouden toevertrouwen. Als vriendinnen pasten ze als puzzelstukjes in elkaar.

Allen voor één en één voor allen, maar Gerda was nog nooit op een van hun zwoele dansavonturen in Berloz mee geweest. Eerst moesten ze haar een soort make-over geven. Als ze met hen mee wou gaan, dan moest dat ouderwetse kleed dat aan een personage van “de Heren van Zichem” deed denken weg. Annie vond een moderne zonnejurk in haar kast die niet al te laag uitgesneden was. Want Gerda had oogverblindende borsten. Die waren ogenschijnlijk nog nooit blootgesteld aan de zon, en ze waren zo wit als sneeuw. Het waren volle ronde zware symmetrische tieten waarmee de natuur Gerda had gezegend, het soort dat elke vrouw wil, maar dat weinigen hebben. Ook Ilse was ervan overtuigd dat die prachtige borsten nooit het daglicht hadden gezien. In Annie’s donkerblauwe laag uitgesneden zomerkleedje leken ze op twee heerlijke rijpe meloenen. Gerda stond erop een beha aan te trekken. Daardoor zagen haar tieten er alleen maar beter uit met de stukjes kanten beha die uit de bovenkant van het zomerkleed staken. Haar boezem deed het stof van het kleedje spannen. Ilse was bang dat het kleed vanboven een paar maten te klein was voor de bongo’s van Gerda, en dat die wel eens uit hun beknelling zouden kunnen barsten en de vrijheid kiezen. Mooi zou dat wel zijn, als Gerda’s bleke lichtroze tepeltjes te voorschijn kwamen…

Voor haar make-up volstonden een klein beetje lichte olie op haar rosse wimpers, een dun laagje zilverpoeder op haar bovenste oogleden en een neutrale lippenstift. Haar vooruitstekende koplampen en haar helderblauwe ogen waren meer dan genoeg om mannen te doen zwijmelen.

Ilse belde voor hun taxi. Ze waren blij met de resultaten. Ilse, een potig meisje in een rok met een zwarte leren riem van Prada, een dichtgeknoopte blouse die net haar navel niet liet zien, met lang blond krullend haar en een flinke kont, breder en ronder dan de middelmaat. Annie, een slanke brunette met een pagekopje, in een sexy korte jurk die haar gespierde benen benadrukte. En dan, Gerda, die prachtige rosharige met die ongelooflijk tergende tieten die uit de bovenkant van de jurk kwamen gluren…

Toen taxichauffeur Lucien de meisjes kwam ophalen zei hij dat ze eruit zagen alsof ze problemen zochten en dat ze omwille van Gerda’s “tergende tieten” de hele nacht niet voor drankjes zouden moeten betalen. De mannen zouden op ze afkomen als vliegen op Loonse stroop, beweerde hij. Hij stemde ermee in om om 2 uur 's nachts terug naar Berloz te komen om ze naar huis te brengen.

Tijdens de taxirit met Gerda legden Annie en Ilse beurt om beurt haar de regels uit om alles veilig te houden:

Annie: “Dans met wie je maar wilt, maar dans niet meer dan drie keer met dezelfde persoon.”

Ilse: “Hoeveel drankjes, bier of iets anders, de mannen je ook aanbieden, drink niet meer dan één per half uur. Één drankje per half uur geeft je een goed gevoel, maar het vermijdt dat je slechte beslissingen neemt.”

Annie: “We gaan samen naar binnen in de Paradisiaque. We gaan ook samen naar huis. Niemand blijft in Berloz of Waremme overnachten. We vormen een team. Als een van ons zat is, en wat ze ook zegt, de andere twee moeten haar schoppend en schreeuwend terug over de taalgrens slepen.”

Ilse: “Gerda, ik weet niet of je je al hebt laten poepen. Dat zijn mijn zaken niet. Nu kan het niet niet. Seks, als je dat wil, moet je in je eigen vrije tijd organiseren. Laat de Waalse mannen je niet neuken in de toiletten. Er is daar zelfs wat zij een “baisodrome” noemen. De Vlamingen zeggen er het “poepsalon” tegen. Er staan daar speciale neukbedden achter de toiletten. Eigenlijk zijn het kampeerbedjes die met dunne schotjes van gyproc van elkaar gescheiden zijn. Gebruik ze alstublieft niet.”

Annie: “Kus de sexy vrouwen niet, zelfs niet als ze jou proberen te kussen. Het is een truc om je met een man in bed te krijgen, zodat je 's nachts in het niets kunt verdwijnen.”

Gerda was onthutst, maar ze begreep de regels en zei dat ze ze zou volgen. Het enige commentaar dat ze had:

Nog nooit heb ik met een man die doodzonde van wellust begaan. Niet dat ik die kans nooit heb gehad. Het verste dat ik gegaan ben is dat ik een leider van de Chiro met mijn blote tetten heb laten spelen toen ik zestien was. Hij wou toen op me kruipen en geslachtsgemeenschap met me hebben. “Laat ons eens lekker poepen.” stelde hij me voor. Ik heb hem met mijn knie eens ferm tussen zijn benen gestoten. Toen was zijn goesting om te poepen onmiddellijk over.”

Ze reden de taalgrens over. Vijf minuten later gingen ze naar binnen in de Paradisiaque. Toen ze binnenkwamen kwam Blaise, de eigenaar, van achter de bar vandaan om Annie en Ilse te begroeten en hun nieuwe vriendin te ontmoeten. Hij bracht de meisjes elk een glas tequila. Annie en Ilse kenden het spul, en ze waren er voorzichtig mee. Gerda dronk haar glas in één keer leeg, zij likte het zout van haar duim en beet in de limoen als een doorgewinterde tequila drinker. Ilse en Annie waren een beetje verrast. Waar kwam die kennis vandaan? Zou ze die opgedaan hebben toen ze bij de Chiro was? Voor de zekerheid drukten ze Gerda nog eens op het hart: elk half uur één drankje. Elk half uur één drankje…

Drie mannen vroegen de meisjes om te dansen twee minuten nadat ze waren gaan zitten. Ze accepteerden de uitnodiging en gingen de dansvloer op. Na de dans kwamen Ilse en Annie net op tijd terug bij de tafel om Gerda te zien genieten van nog een tequila. Wie was toch die nieuwe persoon die van het lichaam van hun vriendin bezit had genomen? Deze vrouw dronk, lachte luid en danste wild: soms draaide ze alleen rond op de dansvloer en zwaaide wild met haar armen in de lucht. Daarbij schommelden haar tieten van links naar rechts, naar boven en naar onder…

Plots schrok Annie. Had Gerda die vrouw met hot pants net gekust? Oeps, te laat. Gerda had al een vierde of haar vijfde glas tequila en goot het in één keer naar binnen toen Annie haar arm aanraakte. De schouderbandjes van de blauwe jurk bungelden nu van haar armen. Haar machtige tieten vochten om uit haar beha te komen. Maar ondanks alles was Annie dankbaar dat Gerda een beha droeg…

Zo kon het niet blijven duren. Annie kreeg Ilse te pakken en vertelde haar dat hun opdracht was veranderd. Gedaan met allebei gelijk te dansen en zich te amuseren. Ze moesten nu op Gerda letten. Daarom dansten ze om de beurt om hun vriendin in de gaten te houden. Maar de tequila en nog andere dranken bleven komen. Zoals de taxichauffeur Lucien had gezegd waren de mannen in de Paradisiaque zo onder de indruk van de “tergende tieten” van Gerda dat ze maar voortdurend tracteerden. Het had er alle schijn van dat ze Gerda dronken wilden voeren, en dan met haar naar het poepsalon of de toiletten trekken om daar met haar tieten te kunnen spelen en haar eens goed te neuken...

Maar op dat gebied had Annie al heel wat ervaring. Zij gaf hun serveerster de opdracht dat alle drankjes die op tafel kwamen voor haar moesten worden gezet. Zij schonk de glazen tequila discreet in de grote plant die achter haar stond voordat Gerda ze kon opdrinken. Maar, te laat de put gevuld als het kalf verdronken is… Veel te laat. Gerda was al stomdronken. Voor Anne en Ilse het wisten hielp een van de mannen Gerda naar de bar en gaf haar nog een glas tequila. Inmiddels was de jurk helemaal van haar schouders gegleden, waardoor haar kanten soutien te zien was. Nee, dit kon niet. Ze zou een man zijn sperma in haar kut laten schieten, of zelfs meer dan een. Ilse en Annie hadden dat al eerder in de Paradisiaque zien gebeuren met dronken vrouwen. Het was nooit maar één man die met zijn vingers aan zo een vrouw haar tieten zat, of zelfs aan haar kut te voelen en te likken. Snel vormde zich een rij mannen die elk stonden te wachten om te likken en te knijpen wat ze maar konden raken. Dit leidde onvermijdelijk tot actie op een toilet of in het poepsalon.

De twee vriendinnen die nog zo goed als nuchter waren bedachten een plan. Ilse was zogezegd per ongeluk van haar stoel afgevallen, en ze zuchtte een kreunde alsof ze erg pijn had. Annie kreeg Gerda weg van de bar door de zatte man die langs Gerda stond om te stoten. Ze pakte Gerda bij de arm en begon haar van de mannen weg te duwen voordat ze het zomerkleed van Annie uit kon trekken, want dat leek ze duidelijk van plan met haar zat gezicht. Gerda grommelde wel, maar ze was versuft en liet zich doen toen Annie haar met zich mee trok.

Ondertussen deed Ilse haar best om de vrouw die pijn had te spelen. Toen Annie haar het signaal gaf greep zij Gerda’s andere arm en ze liepen snel de bar uit. Ze gingen zo snel te voet naar de taalgrens dat Gerda niet wist wat er gebeurde. Annie en Ilse begonnen te lachen om de gekte toen ze aan de Vlaamse kant kwamen. De adrenaline pompte rond in hun lijf. Iets na twee uur kwam hun taxi aan. Gerda zong de hele tijd, en nog wel in het Frans en het Vlaams:

Viens Popouleke, viens Poupouleke viens!

Gij appelsienendief, en ik heb u toch zo lief!”


 

Goed dat we daar op tijd zijn weggeraakt” zei Ilse. “Geloof me Annie, als wij niet ingegrepen hadden ben ik zeker dat ze zich zou hebben laten poepen door elke man in de dancing die daar zin in had! Zoals sommige vrouwen bij ons in de parenclub op de Bornedries…”

Lucien had een fles Spa Reine water bij. Dat gaven gaven ze aan Gerda om haar min of meer te ontnuchteren. Nadat ze Gerda thuis hadden gaven ze haar Alka Seltzer, nog meer water en appelsiensap. Wonder boven wonder gaf Gerda niet over.

Een paar dagen later, toen ze samen bij Vica een crème aan het eten waren vroeg Gerda wanneer ze de volgende keer naar Berloz zouden gaan. Haar twee vriendinnen waren eerlijk. Ze vertelden Gerda dat ze te veel voor hen was om op haar te letten als ze gedronken had en beschreven haar gedrag. Gerda glimlachte breed door het hele verhaal heen. Ze zei:

Het spijt me. Ik wilde gewoon zien hoe het voelde om populair te zijn, en succes te hebben bij de mannen. Maar ik wist dat jullie er waren om me te redden.”

Toen lachte ze totdat de twee anderen met haar meelachten. De vriendinnen zeiden haar dat ze nooit meer teveel mocht drinken, en dat beloofde Gerda hun stellig. Dan gingen ze verder met hun coupes met aardbeien en slagroom.

Daarna zijn ze met zijn drieën nog een paar keer teruggegaan naar Berloz. Ze hadden een geweldige tijd. Gerda hield zich wel niet aan de regels. Jong en gek zijn is een voorrecht dat alleen wordt geboden aan mensen met vrienden op wie ze kunnen rekenen. Dat geluk had Gerda wel. Ze bleef drinken als een echel, en dan vielen alle remmen bij haar weg. Maar Annie en Ilse kenden stilaan het klappen van de zweep. Als Gerda haar bloes of haar topje uittrok en haar beha wou loshaken om haar tergende prachtige tieten aan het mannelijk publiek te laten zien wisten zij dat het tijd was om terug naar huis te gaan.

© Robur Quercus 2022

 


Submitted: July 15, 2022

© Copyright 2023 Robur Quercus. All rights reserved.

  • Facebook
  • Twitter
  • Reddit
  • Pinterest
  • Invite

Add Your Comments:

Other Content by Robur Quercus

Short Story / Adult Romance

Short Story / Adult Romance

Short Story / Adult Romance