Vogelzaad

Reads: 219  | Likes: 0  | Shelves: 0  | Comments: 0

  • Facebook
  • Twitter
  • Reddit
  • Pinterest
  • Invite

Status: Finished  |  Genre: Adult Romance  |  House: Booksiesilk Classic Group

André Vanmuysen is te dik. Zijn zus Sylvie weet hem te overtuigen om, samen met haar, een macrobiotisch dieet te volgen. Eigenlijk komt het idee van Tine Vanstraelen, een vriendin van Sylvie. Zij wil graag kennis maken met André, en dat gebeurt dan ook...

Vogelzaad

 

Verwittiging:

Dit is een sterk erotisch verhaal, enkel bedoeld voor volwassen rijpere lezers.

Alle overeenkomsten met reëel bestaande personen en/of situaties zijn louter toevallig en vallen volledig buiten de wil, het opzet en de verantwoordelijkheid van de auteur.

 

Mijn zus Sylvie is nog altijd een prachtige vrouw. Toen ze in de twintig was liepen, bij manier van spreken, de mannen met de tongen uit hun mond al kwijlend achter haar aan. Oogverblindend mooi was Vie, zoals wij haar noemden. Ik was fier op mijn zus, maar toch ook een beetje jaloers. Zij kon aan iedere vinger van haar handen tien vrijers krijgen als ze dat wou. Ik had het al moeilijk om één enkel meisje aan de haak te slaan, tenminste een die geen kwezel was en die me toeliet met haar tieten te spelen en haar geregeld in haar kutje te neuken.

 

Af en toe kloeg ik daar wel eens over tegen Sylvie. Zij probeerde me d an te troosten. Wat ze zei kwam altijd op hetzelfde neer: ik moest geduld hebben, mijn tijd zou nog wel komen. Ook gaf ze me de raad om te proberen wat overtollige kilo’s kwijt te raken om er voor de meisjes aantrekkelijker uit te zien. Daarin had Sylvie wel gelijk. Ik was ondertussen al bijna achttien, ik zat op het laatste jaar van de middelbare Handelsschool in Hasselt, maar ik had nog altijd een soort babyvet, borstjes zoals die van een aankomend meisje, een ronde bolle buik en dikke billen. Eigenlijk had ik maar twee troeven, maar die konden de meisjes niet echt zien: ik had ijzeren spieren en was erg sterk door het voortdurend slepen en zeulen met gasflessen, en ik had tussen mijn benen een piemel waar ik fier op mocht zijn. Niet dat hij uitzonderlijk groot of dik was, dat wel niet. Hij was misschien een ietsje langer en wat dikker dan de middelmaat, maar vooral was hij “hardnekkig” en recupereerde snel: als ik klaargekomen was stond mijn pik binnen het uur opnieuw paraat om in een kutje te duiken. En door het uitglijden van de scalpel bij de fimosisoperatie die ik gehad had toen ik acht was stond er boven op mijn eikel een soort kammetje van wild vlees. Als ik een erectie kreeg zwol die uitwas ook op. Die uitgroei, samen met mijn eikel, tegen hun G-plekje voelen heen en weer gaan had al een paar keer meisjes uitzinnig gemaakt. Veel inspanning moest ik dan voor de rest niet doen om ze al krijsend en gillend doen klaar te komen. Maar, jammer genoeg, op bijna achttien had ik die kans nog erg zelden gekregen.

 

Vie was lief. Ze steunde me, niet alleen met woorden, maar ook met daden. Ze spoorde me aan om samen met haar een macrobiotisch dieet te volgen. Ik vond dat een vreemd idee en ik vroeg aan Sylvie:

 

Hoe kom je daar ineens bij? Vind je het eten dat ons ma ons voorzet niet meer goed genoeg?”

 

Daar gaat het niet om,” zei mijn zus. “Goed genoeg is dat wel, maar veel te rijkelijk. We krijgen hier veel te veel biefstuk en varkenskoteletten. Macrobiotisch eten, dat zou goed zijn voor mijn lijn, maar nog veel beter voor jou. Het zou je overtollige kilo’s als sneeuw voor de zon weg doen smelten. Bovendien zou het goed zijn voor onze gezondheid.”

 

Ik zag dat Vie me iets verzweeg. Maar dan kwam ze met een grote verrassing voor mij op de proppen:

 

Er is iemand die jou wel beter wou leren kennen, op voorwaarde dat jij macrobiotisch begint te eten. Zij is nogal fanatiek als het op gezonde voeding aankomt, maar ook op andere gebieden.”

 

Natuurlijk was ik onmiddellijk geïnteresseerd. Als ik de kans kreeg om een meisje eens flink te neuken wou ik desnoods een Hottentottendieet of dat van Russische astronauten beginnen te volgen.

Dus vroeg ik aan Sylvie wie dat meisje was. Het ging om Tine Vanstraelen, een meisje waarmee ze in de klas had gezeten bij de Ursulinen op het Groenplein. Nadat de nonnen Sylvie op die school hadden buitengegooid wegens het beoefenen van “vieze manieren” met een jongen op het toilet waren zij en Tine toch vriendinnen gebleven. Nu zagen ze elkaar nog geregeld in de Olympia Fitness op de Kuringersteenweg. Sylvie ging daar naartoe om haar prachtig model te behouden, maar voor Tine Vanstraelen ging het erom om overtollige kilo’s kwijt te raken. Niet dat ze echt dik was, maar overgewicht, dat zat bij haar in de familie. Ze was “volslank”, zei ze zelf, maar ze wou absoluut nog slanker worden.

Tegen Sylvie had Tine gezegd dat ze wel interesse had om mij te ontmoeten, en ze had haar gevraagd of zij haar broer niet eens wou komen voorstellen. Daar ging Sylvie op in, en ik was natuurlijk gespannen wat die kennismaking geven zou.

 

Dus reden Sylvie en ik samen naar Kuringen. Daar woonde Tine Vanstraelen op een appartementje op de Prinsenhofweg, vlak bij de Sint-Gertrudiskerk. Toen we daar aankwamen monsterde Tine mij van kop tot teen. Heel ontevreden met wat ze zag leek ze niet, maar toch zei ze:

 

Manneke, manneke, jij bent wel serieus dik. Daar moet heel wat van af eer dat…”

 

Meer zei ze niet. Ik vulde de rest zelf aan in mijn hoofd: “... eer dat jij er aan mag denken om mij te neuken.”

 

Veel plichtplegingen waren er niet. Tine Vanstraelen deed ons gaan zitten en zoals een universiteitsprofessor begon ze haar cursus over macrobiotiek “ex cathedra” te geven aan Sylvie en mij. Ze was erg duidelijk, en legde uit wat we best zouden eten: volkorenbrood, veel groenten, peulvruchten, noten, fruit, en vooral allerlei zaden. Voedingsmiddelen zoals vlees, eieren, kaas en andere zuivelproducten waren absoluut verboden. Niet echt verboden waren aardappelen, tomaten, aubergines, komkommers, courgettes en aardbeien. Tine noemde die “nachtschadeplanten”, en volgens haar deden die wel niet verdikken, maar hadden ze een ongunstig effect op de gezondheid. Witte suiker van bieten gemaakt moest ook ten allen prijze worden vermeden, dat was een echte dikmaker. Best was die als zoetmaker te vervangen door natuurlijke honig, bij voorkeur lavendel- of acaciahoning. Het allerbeste resultaat bekwam je als je die honig op volkorenbrood smeerde en er vogelzaad op strooide…


 

Eerlijk gezegd, voor mij was het niet echt een interessante uiteenzetting. Ik droomde weg terwijl Tine Vanstraelen haar betoog hield, en ik vroeg me af of ze mooie tieten zou hebben en of ze een grote of een kleinere kut had, en of ze die al dan niet zou kaalgeschoren hebben.

Had Tine Vanstraelen de gave van gedachtenlezen? Toen Sylvie even naar het toilet was keek Tine me aan en legde haar vinger op haar mond om me te beduiden dat ik moest zwijgen. Zo snel als de weerlicht knoopte ze haar bonte bloes open en haalde haar rechtertiet uit haar zachtroze beha afgezet met witte kant. Die borst die ze me liet zien was gewoonweg adembenemend. Ze was mooi rond en vooral erg dik, met een groot tepelhof waaruit de tepel nauwelijks naar buiten stak. Het spreekt vanzelf dat ik stante pede een erectie kreeg en erg veel zin had om van naderbij kennis te maken met Tines borsten, en als het enigszins kon met haar kut…

Maar daar kwam niets van. Even snel als ze haar imposante tiet uit haar beha had laten floepen ging die terug in de cup en knoopte Tine haar bloes terug dicht, nog voordat Sylvie terugkwam van het toilet.

Eet macrobiotisch,” zei ze nog al lachend tegen mij toen Vie terug de kamer in kwam. “En vergeet het vogelzaad vooral niet, véél vogelzaad ge je nodig hebben. Je zal zien dat het je brengt waar je zijn wil…”

Ik voelde dat aan als een wenk vanwege Tine. Een dag of drie later belde ik aan bij haar appartement. Zij deed me naar boven komen, maar ze was verwonderd van me te zien.

Waarom ben je me komen opzoeken?” vroeg ze me.

Wel, euh… ik dacht dat we misschien… je weet wel…”

Je bent gekomen om me te neuken, zeg het maar rechtuit.”

Daar antwoordde ik niet op, maar aan de uitdrukking op mijn gezicht kon Tine wel duidelijk zien wat mijn bedoeling was. Zij was ook rechtuit:

Ik heb er niets op tegen dat we het proberen. Als jij er tenminste niets op tegen hebt dat we het doen op mijn bed dat ik nog niet heb opgemaakt, en dat je luistert wat ik je zeg.”

Dat onopgemaakt bed, dat was het minste van mijn zorgen. Voor de rest zou ik wel zien…

We lagen naakt op die verfomfaaide beddenlakens. Die tieten die Tine had… Oogverblindende koplampen waren dat! Ik begon ermee te spelen, ze te aaien en ze te kussen. Toen ik wou haar tepels in mijn mond nemen om er op te zuigen duwde Tine me van haar weg.

Nee, zei ze, zo zal het niet gaan! Ik ben kurkdroog gebleven tussen mijn benen. Als je wil mag je eens voelen aan mijn kutje.”

Dat deed ik. Tine had gelijk. Al mijn gehaspel met haar tieten had haar libido niet wakker gemaakt. Ik probeerde nog even twee vingers in haar poesje te steken, maar omdat ze te droog was deed haar dat pijn, en ik hield er dan ook onmiddellijk mee op.

Hoe komt dat het niet gaat?” vroeg ik. “Wat heb ik verkeerd gedaan?”

Nu heb je niets verkeerd gedaan,” antwoordde ze. “Maar wel in het verleden. Ik heb aan je huid geroken dat je volslagen verkeerde eetgewoontes hebt. Dat heeft me afgestoten. Je vel wasemt echt hormonen uit waarmee ze het vee inspuiten omdat je teveel biefstuk eet. Vandaag wordt het niets. Kleed je maar terug aan. Kom maar terug als je op de juiste manier eet, macrobiotisch bedoel ik. En vergeet vooral het vogelzaad niet. Je kan niet geloven welke heilzame werking dat heeft.”

Een goed verstaander heeft maar een half woord nodig. Tines weigering om me haar te laten neuken en haar verdekte belofte dat ik dat wel zou mogen in de toekomst deden me definitief besluiten om dat macrobiotisch dieet te volgen. Sylvie deed natuurlijk mee. Het was zij die zorgde dat we de nodige basisingrediënten voor ons macrobiotisch dieet in huis hadden. Echt koken kon Vie wel niet, maar ze slaagde er toch in om macrobiotische maaltijden in elkaar te flansen. Dat maakte dat ik ‘s middags nooit nog een warme maaltijd mocht eten. Voordat Vie ‘s morgens naar haar werk vertrok in het kapsalon van Giovanni Gattorimpieri in Genk maakte ze mij twee boterhammen, niet meer. Ik kreeg volkorenbrood met daarop geen boter, maar wel acaciahoning. Daarover strooide Vie een royale portie vogelzaad. Welke zaden allemaal in die mengeling zaten weet ik niet. Ik herkende alleen maanzaad, hennepzaad en sesamzaad. Echt lekker kan ik dat middagmaal niet noemen, maar ik at die twee boterhammen toch niet op met tegenzin. Wel dient gezegd dat ik al na één week twee kilo gewicht kwijt was, en dat mijn meisjesborstjes stilaan aan het wegsmelten waren.

Of Sylvie dat verteld heeft aan Tine Vanstraelen weet ik niet. Alleszins, het recept voor de boterhammen met honing en vogelzaad bleek niet van Tine te komen. Die was benieuwd om het te leren kennen. Zij nodigde me uit om op een middag bij haar op de Prinsenhofweg die boterhammen te komen opeten.

Sylvie maakte mijn twee boterhammen die morgen weer klaar, en omdat ik geen brooddoos meer had verpakte ze ze in aluminiumfolie. Die middag zaten Tine Vanstraelen en ik tegenover elkaar aan haar keukentafel. Zij had al gegeten, en ze keek gespannen toe toen ik de aluminiumfolie rond mijn twee boterhammen uit deed. Toen ik de eerste hap deed uit mijn eerste boterham met honing en vogelzaad vielen daar een aantal zaadjes uit. Ze kwamen terecht op de aluminiumfolie en dat maakte een vreemd geluid, iets tussen getik en geritsel in. Tot mijn verbazing zag ik Tine’s ogen vertroebelen en haar lippen zwellen.

Bijt asjeblieft nog eens in je boterham!”

Ze vroeg het op een bijna smekende toon, en ik nam weer een flinke hap. Het tikkend geritsel op het aluminiumpapier had op haar de invloed van een afrodisiacum. Ze werkte zich uit haar kleren, kwam van de andere kant van de tafel op me afgestormd en zei met een hese stem:

André, kom, pak me hier op de keukentafel. Ik heb zo een zin in je gekregen. Ik wist het! Vogelzaad, dat is het!”

Deze keer was Tines kut helemaal niet droog. Zelfs voordat ik haar kuste en met haar tieten begon te spelen was ze klaar om gevogeld te worden. Haar kut was sterk gezwollen, gaapte open en droop van het lustvocht. Toen ik met mijn piemel in haar heen en weer ging voelde ik bijna geen weerstand, zo zacht waren de wanden van haar liefdestunnel geworden. Ik neukte haar, terwijl ik ook probeerde niet alleen met haar volle tieten te spelen, maar ook met een vinger aan haar clit te frommelen. Langer dan vijf minuten duurde het niet eer ze een hevig orgasme kreeg. Daarbij spoot ze de helft van de keukentafel vol met haar kutvocht… Bij mij duurde het even langer voordat ik klaar kon komen. Doordat Tine van binnen zo week en zo nat was voelde ik te weinig druk op mijn eikel.

Nog twee keer ben ik achteraf boterhammen met honing en vogelzaad gaan eten bij Tine Vanstraelen. Zij had veel aan onze neukpartijen. Keer op keer kwam ze hevig klaar als zij vooraf het vogelzaad op de aluminiumfolie had horen ritselen, maar ik niet. Ik hield het met Tine voor bekeken. Er zwommen nog andere vissen in de zee, en zelfs in de Demer.

© Robur Quercus 2022


Submitted: July 10, 2022

© Copyright 2023 Robur Quercus. All rights reserved.

  • Facebook
  • Twitter
  • Reddit
  • Pinterest
  • Invite

Add Your Comments:

Other Content by Robur Quercus

Short Story / Adult Romance

Short Story / Adult Romance

Short Story / Adult Romance