Stefanie Staes, Advocate

Reads: 330  | Likes: 1  | Shelves: 0  | Comments: 1

  • Facebook
  • Twitter
  • Reddit
  • Pinterest
  • Invite

Status: Finished  |  Genre: Adult Romance  |  House: Booksiesilk Classic Group

Toen dokter Dirk nog aan de VUB studeerde had hij daar een liefje, Stefanie Staes, die er Rechten studeerde. Enkele jaren nadat ze afgestudeerd zijn krijgt de dokter last met haar. Ten einde raad roept hij de hulp in van Frank Vanduren, de medestudent met wie hij bepaalde speciale optredens in cafés verzorgde...

Stefanie Staes, Advocate

 

Verwittiging:

Dit is een sterk erotisch verhaal, enkel bedoeld voor volwassen rijpere lezers.

Alle overeenkomsten met reëel bestaande personen en/of situaties zijn louter toevallig en vallen volledig buiten de wil, het opzet en de verantwoordelijkheid van de auteur.

 

Hoeveel VUB'ers, en vooral vrouwelijke studenten, kwamen naar Dirk Pieterman en Frank Vanduren kijken toen ze optraden in een achterkamer van een café? Frank had er geen idee van. Hij had ze nooit geteld, en zijn vriend Dirk ook niet. Als hij durfde, zou hij zeggen dat ten minste duizend mensen hun buitenmaatse, zowel slappe en rechtopstaande piemels kwamen bekijken, tegen betaling voor dat ongewoon spektakel.

Onder die toeschouwers was ook Stefanie Staes. Frank kende haar niet toen ze nog studente was, maar zijn vriend Dirk wel. Ongeveer zes maanden lang was ze zijn vriendin geweest, totdat Dirk zoveel seksuele activiteit met andere studentes aan de dag legde dat Stefanie hem in de steek had gelaten.

 

Dat wist Frank Vanduren allemaal niet. Dirk had hem nooit verteld dat hij en Stefanie tijdens hun studententijd liefjes waren geweest. Nu was die tijd al lang voorbij. Ondertussen had Dirk het druk in zijn huisartsenpraktijk in Halle. Het was wel zo dat hij er een punt van maakte Frank geregeld op de hoogte te houden van hoe het met hem ging. Zelfs kwam hij, als het enigszins kon, Frank ongeveer één keer per maand bezoeken in Schaarbeek. Dan praatten ze wat bij, en als Dirk tijd genoeg had gingen ze samen ergens iets eten.

 

Op een vrijdagavond zaten ze samen in restaurant “Le Jaspe” op de Louis Schmidtlaan in Etterbeek. Het was Frank Vanduren duidelijk dat de “steak au poivre vert” mijn vriend Dirk niet echt smaakte. Hij at met lange tanden en zijn gezicht stond zorgelijk.

 

Scheelt er iets, Dirk?” vroeg Frank.

 

Tja, ik ben wat overwerkt, dat ook.” antwoordde Pieterman.

 

Dat ook? Dan is er nog iets anders dat je dwars zit?”

 

Ja, dat is zo. Ik word gestalkt, als ik dat zo mag noemen. Een oud lief van me laat me niet met rust. Om de haverklap belt ze me op om een afspraak te regelen. Ik ben echt bang dat ze op een dag onaangekondigd op een van mijn raadplegingen verschijnt en daar keet schopt.”

 

Is het zo erg dan?” vroeg Frank.

 

Ik vind van wel. Ze laat me niet met rust, Stefanie Staes. Toen we nog allebei student waren zijn we ongeveer een half jaar lang met elkaar naar bed geweest. Nu schijnt ze te denken dat ze daardoor bepaalde rechten heeft op mij. Maar dat is het niet alleen, denk ik.”

 

Wat dan nog?”

 

Ondertussen is ze al iets meer dan twee jaar getrouwd, met een zekere Curt Flochette. Hij baat een fitnesscentrum uit in Hoeilaart.”

 

Goed, en dan?”

 

Wel, je weet hoe ik geschapen ben tussen mijn benen, en jij ook. Begrijp je wat ik bedoel?”

 

Ik denk het wel. Haar Curt kan in bed niet brengen wat jij wel kon. Dat mist ze. Of denk ik verkeerd? Heb je misschien nog iets anders bedoeld?’

 

Nee, je slaat de nagel op de kop.”

 

Tja, laat ons dan maar hopen dat ze het nutteloze van haar pogingen inziet, en dat ze jou met rust laat. Jammer dat ik je met dit probleem niet kan helpen…”

 

Dat kan je wel, als je me uit de penarie wil helpen.”

 

Hoe dan wel?”

 

Ik zal maar een kat een kat noemen: wat Stefanie interesseert is opnieuw een grote dikke piemel in haar kut voelen heen en weer gaan. Zo simpel is het. Of er aan die piemel iemand vastzit die Dirk heet, of iemand anders, dat speelt voor haar geen rol.”

 

Dus, je zou graag hebben dat ik jouw rol van vroeger overneem?” vroeg Frank.

 

Exact dat. Je zou me er een enorm genoegen mee doen. Het zou Stefanie uit mijn haar houden, bij manier van spreken.”

 

Wie zegt dat ze met mij iets wil te maken hebben? Jij stelt het wel erg eenvoudig voor, beste Dirk!”

 

Maar het is ook eenvoudig! Ik zal jou bij haar introduceren, en het hebben over je geslachtelijk gigantisme… Het zou me verwonderen als ze dan niet nieuwsgierig zou zijn naar wat jij te bieden hebt.”

 

Het lijkt spannend, een beetje avontuurlijk zelfs. Goed, ik wil het wel proberen. Kom achteraf niet klagen als het me niet gelukt is, en jij zelf last blijft hebben van die vrouw.”

 

Al twee dagen later kreeg Frank Vanduren een selfie van advocate Stefanie Staes. Op de foto lachte ze vriendelijk op hem, maar in haar blik lag toch ook een zekere spot, of daagde ze hem uit? Hij moest toegeven, Stefanie zag er goed uit, en ook als een echte advocate met de bril die ze op haar neus had. Bloot was ze ook, althans tot aan haar middel. De foto was een beetje wazig, misschien had Stefanie die opzettelijk zo gemaakt. Toch vond Frank dat ze een heel mooie bleke huid had en aantrekkelijke tieten, niet te groot en niet te klein voor haar model, en met erg mooie kleine lichtroze tepeltjes.

 

Toen Vanduren advocate Stefanie Staes belde wist zij onmiddellijk wie hij was. Klaarblijkelijk had dokter Pieterman haar al over hem ingelicht. Zij vroeg hem of het hem paste om ‘s anderendaags na zes uur ‘s avonds naar haar kantoor op de Kunstlaan te komen. Zij sloot haar advocatenpraktijk om zes uur, en dan had ze tijd om met hem “iets persoonlijks te bespreken”, lachte ze aan de telefoon.

 

Om kwart over zes ontving Stefanie Staes haar bezoeker Frank Vanduren in haar kantoor. Dat was echt indrukwekkend voor zo een jonge advocate als zij, ordelijk en zeer professioneel ingericht. Stefanie gebruikte de afstandsbediening om de deur van haar kantoor te openen en Vanduren naar binnen te laten. Toen ze Frank zag verschijnen stond ze op en liep om haar bureau heen om hem de hand te drukken. Ze zei dat hij plaats moest nemen op de witleren bank die links van haar bureau tegen de muur stond. Dat vond Vanduren maar raar: voor haar bureau stonden ook twee witleren stoelen. Waarom had zij hem niet uitgenodigd om daar tegenover haar te gaan zitten? Maar ja, zij was op haar kantoor en daar was haar wil wet…

 

In plaats van terug achter haar bureau te gaan zitten kwam Stefanie Staes langs Frank op de bank zitten en draaide zich naar hem toe. Ze sloeg haar benen over elkaar, liet veel blote dij zien en een glimp van een zwart slipje.

Zonder er doekjes om te winden vertelde ze Frank dat Dirk haar ontgoocheld had omdat hij haar niet meer wilde neuken. Hij had zijn vriend Frank bij haar aangeprezen. Zij was dadelijk geïnteresseerd toen de dokter haar over hem, en in het bijzonder over zijn anatomie had verteld. Zijn vriend was zeer lovend en gul met complimenten geweest, speciaal als hij in een zeer beeldende beschrijving over Frank zijn “geslachtelijke onderbouw” had gesproken.

 

Frank, excuseer mijn botheid, maar zou je overwegen mij te neuken?” vroeg de advocate. “Zoals je dat doet met je bazin op je werk en met anderen, vooral ex-studentes van de VUB die je contacteren langs de Vereniging “Coles Maximus” om? Dirk heeft me verteld dat jij daarin erg actief bent.”

 

Ik heb er niets op tegen, Stefanie,” antwoordde Frank. “Op één voorwaarde…”

 

En die is?”

 

Dat je mijn vriend dokter Dirk niet meer lastig valt met telefoontjes, mails en wat weet ik nog meer. Hij voelt zich daardoor echt ongemakkelijk, en hij heeft het echt te druk om jou nog te neuken.”

 

"Daar ben ik mee akkoord. Voor alle duidelijkheid, ik wil niet dat je me in een bed neukt, voorlopig toch niet. Ik wil dat je me hier neemt, op de bank, nu. Ik kan je niet zeggen hoe lang het geleden is dat ik een goede stevige pik van formaat in me heb gehad! Bij mijn man zeker niet… Ik hunker ernaar, je kan niet geloven hoe ik die ezelslul van Dirk mis! Van wat ik van hem heb gehoord heb je niet alleen een harde pik, je hebt een enorm grote harde pik en je bent in staat om de hele nacht te neuken. Ik wil dat wel eens meemaken, maar nu niet. Ben je bereid om me nu te geven wat ik wil?"

 

Natuurlijk, Stefanie, daarvoor ben ik naar hier gekomen. Hier op de bank? Goed. Kleed je maar uit en zeg maar in welke positie je het wil.”

 

Frank, ik ga me niet helemaal uitkleden. Het is zo een gedoe om me achteraf weer te fatsoeneren... Alleen wat nodig is ga ik uittrekken. Maar voor jou is het gemakkelijker. Jij mag je volledig uitkleden. Dan krijg ik je te zien in al je mannelijke pracht. Dat zal zeker mijn libido stimuleren, hoewel ik dat niet echt nodig heb.”

 

Het duurde maar even voordat Vanduren uitgekleed was en in zijn blootje voor haar stond. Stefanie hief haar kont op van de bank en trok haar rok naar omhoog. Haar zwarte onderbroekje trok ze zelf over haar enkels en liet het naast de bank vallen om een netjes getrimde bruine struik tussen haar benen te onthullen. Haar benen waren heel erg bleek en zonder een spoor van cellulitis. Haar buikje was redelijk plat en over het algemeen glad met slechts een vleugje rimpels. Haar bloesje knoopte ze open, deed haar beha uit zodat Frank met haar tietjes kon spelen. Erg groot waren die niet, maar dat wist hij al van de selfie die zij hem gestuurd had. Raar genoeg voor haar leeftijd, haar borsten hingen al een beetje door.

Eerst was Franks piemel al half hard geworden nadat hij zich had uitgekleed. Toen hij Stefanie’s al natte en openstaande kut zag midden in haar schaamhaar sprong zijn lul naar omhoog. Stefanie bekeek hem en haalde diep adem. Ze zei:

 

"Verdomme, Dirk had gelijk. Nee, eigenlijk deed zijn beschrijving je geen gerechtigheid. Dat is een mooie lul, een geweldige lul. Meer nog, het is de mooiste en meest indrukwekkende lul die ik ooit gezien heb!"

 

Ze strekte haar vingers uit om die uitzonderlijke pik te betasten en terwijl ze haar lippen likte vroeg Stefanie:

 

Mag ik dat?”

 

Wat ze daarmee bedoelde wist Frank niet zeker, omdat ze zijn stijve piemel al in haar hand had. Stefanie maakte het hem snel duidelijk toen ze langs de bank op haar knieën viel en zijn eikel in haar mond nam. Het duurde slechts een paar seconden van “heen en weer” in haar warme mond voordat zijn jongeheer volledig rechtop stond en hard was als beton. Stefanie dobberde met haar hoofd heen en weer tijdens het slurpen en zuigen, terwijl ze tegelijkertijd geluiden maakte als "Mmm, Mmm, Mmm." De trillingen die dat veroorzaakte maakten Frank stilaan gek. Hij zei tegen Stefanie:

 

"Ik geniet echt van wat je doet, maar ik ga het niet lang uithouden als je dat nog langer blijft doen. Zo dadelijk kom ik klaar, en dat is toch niet de bedoeling, dacht ik? Je wou toch dat ik je in je kut neukte, of niet? Waarom ga je niet op de bank liggen en laat mij jou eens ferm verwennen?"

 

Ze duwde met haar tong zijn lul uit haar mond, keek naar hem op en vroeg:

 

"Vond je het leuk? Ik heb dat al zo lang niet meer gedaan, en ik weet dat ik niet meer genoeg praktijk heb sinds ik niet meer mag bezig zijn met Dirk zijn piemel. Waarschijnlijk was het niet mijn beste pijpprestatie. Met je chef op de verzekering zal je wel beter aan je trekken komen."

 

"Maar Stefanie! Als dit niet het beste is wat je kan doen… Ik weet niet zeker of ik het zou kunnen overleven als je op je best bent! Dit was misschien niet de beste pijpbeurt die ik ooit heb gehad, maar bijna was ik toch in je mond klaargekomen. Ga nu liggen en laat me jou geven wat je graag zou hebben."

 

Toen Stefanie op de rand van de leren bank ging zitten duwde Frank haar achterover. Eens ze op haar rug lag sperde hij met zijn hand haar benen open en begon de binnenkant van haar dijen te kussen. Toen zijn tong boven bij haar schaamhaar aankwam legde hij zijn gezicht over haar kut en begon haar buitenste schaamlippen te likken. Er steeg een erg aangename geur op vanuit haar poesje in zijn neusgaten. Het was een mengeling van delicate zeegeur en een duur parfum. Frank nam aan dat ze voorzien had wat er ging gebeuren in haar kantoor en een bad of een douche had genomen voordat hij aankwam. Hij wist niet zeker wat voor soort badolie ze gebruikte, maar het rook geweldig, zelfs een beetje bedwelmend. Een of ander goedkoop geurtje uit de Aldi of een ander grootwarenhuis was het zeker niet.

 

Nadat hij haar buitenste schaamlippen uitgebreid had gelikt spreidde hij die open met mijn vingers en begon de binnenste schaamlipjes te bewerken. Inmiddels bewoog Stefanie haar reet heen en weer en op en neer terwijl ze zacht kreunde: "Ja. Oh ja. Doe gewoon zo door. Het doet me zo goed."

 

Maar dat ging niet meer. Vanduren kreeg kramp in zijn tong en wachtte niet meer langer. Hij stak zijn stijve piemel in Stefanie haar kut. Dat ging zonder enig probleem, ondanks het formaat van zijn piemel. Stefanie was wel door- en doornat, en misschien had dokter Dirk in haar flamoes de weg gebaand…

 

Niet lang liet Stefanie aan Frank toe van op en neer te gaan in haar spleet, want zij wou dat hij haar die eerste keer wel echt verwende. Al na een paar minuten duwde ze met haar hand zijn piemel uit haar neukhol en ze wou dat hij haar clit begon te likken. Daar had Vanduren wel een probleem mee. Hij was bang dat zijn tong weer zou verkrampen, maar dat gebeurde niet. Het duurde slechts een paar rondjes met zijn tong over haar hard geworden genotsknobbeltje voordat Stefanie begon te gillen: "Oh mijn God! Ja, ja! Oh mijn God! Ik ga komen! Oh mijn God! Ik kom klaaaaaaaaar!"

 

De advocate spoot overvloedig lustvocht uit haar kut. Dat ze met haar kutsap Frank in zijn gezicht spoot, dat de mooie leren bank nat werd, daar trok ze zich blijkbaar niets van aan. Haar hele lichaam werd slap na haar orgasme, en ze lag erg stil met gesloten ogen. Dus besloot Frank dat het nu zijn beurt was en dat Stefanie opnieuw klaar was voor zijn pik. Hij duwde haar voorzichtig naar het midden van de bank en ging bovenop haar tussen haar benen liggen. Met de punt van zijn piemel zocht hij voorzichtig weer haar opening en wreef zijn lul op en neer tussen haar schaamlippen om de ingang van haar flamoes op de tast te vinden. Toen Stefanie dat voelde deed ze haar ogen terug open en begon te hijgen. Ze genoot nog steeds van haar recente orgasme, en toen Frank zijn pik halverwege in haar openstaande poes dook, schreeuwde ze:

 

"Neuk me, Frank! Oh mijn God! Heilige Bavo, patroon van de advocaten, het doet zo verschrikkelijk goed! Frank, dieper, je voelt zo goed. Geef me je pik, je dikke piemel! Neuk me. Neuk me toch!"

 

Frank begon in en uit haar kut te pompen, eerst langzaam, maar na ongeveer tien keer hijgde de advocate: "Neuk me. Neuk me harder. Sneller. Neuk me sneller!"

 

Dus begon Vanduren op haar bevel zijn piemel sneller te bewegen en dieper in haar te delven. Terwijl bleef Stefanie kreunen en gaf aan dat ze van het neuken genoot.

Ongelooflijk, maar Stefanie Staes had kort na elkaar nog twee orgasmes terwijl Frank Vanduren haar harder en steeds sneller bleef berijden. Dan voelde hij eindelijk zijn ballen aanspannen en hij fluisterde in Stefanie’s oor: "Ik ga klaarkomen."

 

Ze zuchtte: "Ja! Kom klaar in me, Frank. Doe het diep. Laat me het voelen."

 

Dat gebeurde ogenblikkelijk. Nadat Frank haar diep in haar poes met een enorme lading sperma had gevuld legde ze haar hand achter zijn hoofd. Ze trok het naar zich toe voor een lange, natte, gepassioneerde kus. Ook als er op de bank niet erg veel plaats was lagen ze toen naast elkaar terwijl ze terug op adem kwamen. Het was een zalig moment. Geen van beiden zeiden we nog iets. Na een tijdje fluisterde Stefanie:

 

"Bedankt. Het is lang geleden dat Dirk zijn grote harde lul in me rondwoelde. Ik was bijna vergeten hoe goed het kon voelen. Maar één ding weet ik zeker: dit was van de beste seks die ik ooit heb gehad. Geloof me, ik vond het overheerlijk. Je was geweldig. Hopelijk blijft het niet bij deze ene keer."

 

Stefanie Staes was advocate. Wat ze tegen Frank Vanduren zei die avond meende ze niet echt. Het is bij die ene keer gebleven. En Frank zijn vriend, dokter Dirk, die heeft ze ook niet met rust gelaten zoals ze Frank beloofd had…

 

© Robur Quercus 2022

 

 


Submitted: June 29, 2022

© Copyright 2023 Robur Quercus. All rights reserved.

  • Facebook
  • Twitter
  • Reddit
  • Pinterest
  • Invite

Add Your Comments:

Comments

sweet lemon

Nucwkmmmbjjliu dfggnes.

Thu, June 30th, 2022 6:48am

Author
Reply

???

Thu, June 30th, 2022 2:13am

Other Content by Robur Quercus

Short Story / Adult Romance

Short Story / Adult Romance

Short Story / Adult Romance