Frats in de Kleedkamer

Reads: 248  | Likes: 1  | Shelves: 0  | Comments: 0

  • Facebook
  • Twitter
  • Reddit
  • Pinterest
  • Invite

Status: Finished  |  Genre: Adult Romance  |  House: Booksiesilk Classic Group

Een vrouw vertelt aan haar huidige minnaar over de seksuele avontuurtjes die ze gehad heeft voordat zij hem kende. Zij noemt ze "fratsen". Een ervan gaat over een ervaring die ze gehad heeft toen ze als studente in een Italiaans restaurant in Genk werkte...

Frats in de Kleedkamer

Verwittiging:

Dit is een sterk erotisch verhaal, enkel bedoeld voor volwassen rijpere lezers.

Alle overeenkomsten met reëel bestaande personen en/of situaties zijn louter toevallig en vallen volledig buiten de wil, het opzet en de verantwoordelijkheid van de auteur.


 

Voordat Anita Thonissen hem de bons gaf om een relatie te beginnen met haar collega Jacot Patrijns had Rogier Bruggen twee jaar lang het genoegen en het voorrecht om haar te neuken. Hij had toen al veel ervaring met vrouwen in bed. Toch wist hij niet hoe hij Anita en sommige andere vrouwen op de juiste manier moest behandelen om ze doen klaar te komen. Met Anita lukte dat maar af en toe. Zij leek daar niet echt om te geven.

Anita heeft, hoe dan ook, Rogier twee jaar lang verwend. Seks met haar was heerlijk, maar het naspel was ook heel intens. Als ze dan na de liefde in elkaars armen lagen en Bruggen niet kon ophouden met haar te strelen en te kussen vertelde Anita hem vaak over haar eerdere seksuele ervaringen. Ze noemde ze "fratsen", en sommige waren behoorlijk verrassend. Dit is een van de verhalen dat ze Rogier vertelde toen ze in bed lagen te rusten nadat ze een geweldige neukbeurt hadden gehad in het Drive-In Motel in Halen:

Ik was 19 jaar oud en studeerde regentaat Frans-Geschiedenis aan de toenmalige Regentenschool. In de weekends werkte ik als dienster in restaurant “Da Salvatore Calabrese” in Genk, een groot, bekend restaurant gespecialiseerd in de Zuid-Italiaanse keuken. De kleedkamer voor het personeel was boven op de eerste verdieping, naast de klantentoiletten. Eigenlijk was het tegelijkertijd ook een nogal stoffige rommelkamer met oude houten rekken waar allerlei dingen die nooit meer gebruikt werden opgeborgen werden. De deur naar de herentoiletten bevond zich links van de toegang tot de kleedkamer. Al in die tijd werd de toegang tot die kamer geblokkeerd door een slot met een digitale code van vier cijfers, maar wij als personeel hebben die deur nooit op slot gedaan, om de simpele reden dat we de code altijd maar vergaten...

Het was op een zaterdag. Ik was net klaar met mijn middagdienst, nadat ik mijn tafels voor die avond had gedekt. Ik ging naar boven om me om te kleden in de kleedkamer. Voor één keer was ik eerder klaar dan de anderen en ik wist dat mijn collega's nog een goed uur werk hadden. Ik geef toe dat ik erg blij was om mijn bezwete kleren kunnen uit te trekken en eerder te kunnen vertrekken dan alle anderen. Mijn persoonlijke afgesloten kastje was aan de linkerkant, het vierde als je in de kleedkamer naar binnen kwam. Zoals gewoonlijk deed ik mijn rok uit en daarna mijn blouse en mijn beha om de druk op mijn borsten te verlichten. Dus stond ik daar in een T-shirt en een string in de kleedkamer, met mijn rug naar de deur. Mijn vuile serveersterkleren borg ik op in een sporttas om ze mee naar huis te nemen. Ik heb een verandering van het licht in de kleedkamer opgemerkt. Dat kwam omdat iemand de deur opendeed. Plots hoorde ik met verbazing iemand zeggen: "Mamma mia, scusi!".

Ik draaide me om om te zien wie net de deur had geopend en in een refleks bedekte ik mijn borsten met mijn onderarm. In de deurpost zag ik een man staan. Hij was een jaar of dertig, ongeveer even groot als ik en gespierd, met gitzwart haar en een licht getaande huid. Dat hij Italiaan was, daar was ik zo goed als zeker van. Verbaasd en beschaamd zei ik hem dat de herentoiletten verderop in de gang lagen, links naast de deur van de kleedkamer, maar de man bewoog niet. Hij bleef daar staan, onbeweeglijk, en hij tastte mij af met zijn brutale blik. Toen, na een kort moment, vertelde hij me dat hij het uitzicht geweldig vond, dat ik een mooie kont had en misschien wel even mooie tieten. Nu hij had gezien hoe oogverblindend ik was was zijn dringende verlangen om naar de wc te gaan gewoon verdwenen ten gunste van een ander soort verlangen, zei hij al lachend. Toen hij dat gezegd had sloot hij de deur achter zich en kwam naar mij toe in de kleedkamer.

Op 19-jarige leeftijd was ik dol op alles wat Italiaans was. Die man beviel me onmiddellijk, ook omdat hij zo onbeschaamd was. Vol roekeloosheid en opwinding staarde ik naar hem en trok mijn onderarm weg van mijn borst, trots op mijn mooie spitse meisjestieten. Hij kwam dichterbij en zonder een woord te zeggen trok hij me tegen zich aan terwijl hij mijn kont vastpakte met zijn stevige handen. Hij duwde me wild tegen de wand en kuste me net zo hard, zijn handen nog steeds op mijn billen. Hij kneep er stevig in en trok toen mijn benen uit elkaar. Ik voelde een van zijn vingers mijn klit kietelen terwijl onder mijn string zijn vingers naar mijn toch al natte kutje gingen. Zijn gezicht gloeide toen met een ondeugende glimlach. Ik kan zijn woorden vandaag nog horen:

"Je hebt daar vanonder een mondje dat om een lekkere salami vraagt, dus ik moet het een beetje te eten geven."

Met een snelle ruk trok hij mijn string naar beneden. Zonder verder uitstel stopte hij zijn hele middelvinger in mijn kutje en begon die in lichte cirkels in mij te bewegen. Hij wilde mijn T-shirt uittrekken, maar ik deed dat zelf. Zijn mond bewoog naar mijn tieten. Na een paar kusjes op mijn tepels, begon hij er gepassioneerd in te happen en aan te zuigen zodat er een gedempt kreunen uit mijn mond kwam. Ik kwijlde van opwinding en zonder na te denken knoopten mijn handen zijn broek al los. Hij hielp me, en binnen de kortste keren stonden we daar in die kleedkamer van restaurant Da Salvatore Calabrese allebei poedelnaakt tegenover elkaar. Ik had snel zijn hete penis in mijn handen. Die was zo recht als een pijl en erg hard. Ik hield ervan, zelfs in die tijd, om aan lullen te zuigen. Het was, sorry, het is nog altijd een van mijn schuldige geneugten om de gezwollen eikel van een man in mijn mond te voelen. Dus, het was zonder op zijn uitnodiging te wachten dat ik naar voren leunde om zijn pik te proeven. Die was zo gezwollen dat ik hem met moeite diep in mijn mond geduwd kreeg. Na een paar keer heen en weer ging de man op een van de banken zitten die de kleedkamer in tweeën deelde. Op mijn knieën voor hem zoog ik gretig op zijn stijve lul. Ik had destijds daarmee toch niet echt veel ervaring. Nog nooit had ik op zo'n kloppende pik gezogen. Mijn mond zat er vol mee en ik vond het heerlijk, maar ik wilde de indringer pas laten klaarkomen als ik zijn piemel in mijn doorweekte kutje had gevoeld. Terwijl ik naar hem keek, bleef ik hem pijpen om ervoor te zorgen dat hij me wilde in mijn kutje neuken... en dat was snel gebeurd! Hij stond op, ik stond voor hem met mijn rug tegen de deur, strakke kont, benen uit elkaar, poesje gapend. Plotseling en zonder pardon sloeg hij op mijn kont en toen stak hij zijn paal in mij. Verrast door zoveel passie en met een beetje pijn, slaakte ik een kreetje voordat ik hem aanmoedigde om me wild te nemen.

Zijn handen grepen mijn heupen en hij begon in mijn kutje te beuken. Zijn harde pik kwam naar buiten en dook dan weer in mijn neukgaatje naar binnen. Zijn soms trage, soms snelle heen-en-weer rijden maakte me gek. Heel snel vergat ik dat ik in de kleedkamer was van de plek waar ik werkte, dat misschien een collega ons zou kunnen verrassen... Ik kreunde luider en luider, en nodigde hem uit om steeds weer harder tekeer te gaan en zijn pik dieper in mijn poes te steken… Elke keer dat hij me op mijn kont sloeg, kreunde ik een beetje meer en elke keer neukte hij me een beetje harder. Hij liet toen mijn mijn heupen los en terwijl een hand mijn rechterborst begon te kneden trok de andere aan mijn haar. Ik boog me naar achteren, mijn mond open, hijgend, mijn onderbuik naar voren om zijn piemel goed in mijn spleet te voelen. Hoe meer ik kreunde, hoe wilder hij werd. Hoe harder hij op en neer pompte in mijn kut en op mijn kont sloeg, hoe meer ik ervan hield. Bij elke stoot trok hij me nog dichter naar zich toe, zijn hand kneep nog meer in mijn borst, kneep toen zachtjes in mijn tepel, toen nog harder. Ik werd wild geneukt als een goede slet, want het was duidelijk dat ik voor die man niet meer was dan een bronstig sletje. Het was wat ik voor hem was en wat vond ik dat leuk!…

Het duurde nog geen vijf minuten voordat ik klaarkwam. Ik gilde of schreeuwde niet, bang dat beneden iemand in het restaurant mijn orgastische schreeuw zou horen. Ik gromde en kreunde van puur genot, meer niet. Wel schaamde ik me een beetje voor die Italiaan omdat ik op het moment van mijn orgasme niet kon voorkomen dat mijn poesje heet lustsap op zijn ballen en zijn dijen spoot, maar dat leek hem niet uit te maken. Ik voelde zijn pik opzwellen in mijn poesje en zijn heen-en-weerbeweging werd langzamer. Hij wou in mijn kut klaarkomen, en ik wilde dat niet. Ik trok me terug en deed een stap achteruit.

Kom op, ragazza,” zei hij. "Laat me je een lekkere slagroomtaart geven."

Op dat moment wist ik niet wat die "slagroomtaart" was, maar ik vermoedde dat hij zijn sperma ongehinderd in mijn vagina wilde spuiten.

Excuseer, meneer,' zei ik. "U wilt me toch niet zwanger maken, of wel?"

Hij beantwoordde mijn vraag niet, hij zuchtte alleen maar van teleurstelling. Ik begreep hem. Ik had me door hem laten neuken, hij had me doen klaarkomen, maar nu had ik ineens een einde gemaakt aan zijn lichamelijk genot. Dat was, vond ik, oneerlijk van mijn kant. Dus knielde ik voor hem neer. Met de ene hand pakte ik zijn ballen, met de andere zijn pik om hem af te trekken. Ik wisselde af tussen het snelle handwerk en een diepe pijpbeurt. Na goed drie minuten van diepe pijpbeurt afgewisseld met het krachtige heen-en-weer van mijn hand begon zijn pik nog harder te worden en te pulseren. Hij zou gaan schieten en ik wilde zijn sperma op mijn tieten voelen, het voelen naar omlaag druppelen naar mijn tepels. Ik schudde zijn lul steeds sneller, steeds krachtiger. Het resultaat kwam er dan ook snel. De man spoot zijn witte, zeer dikke sperma op mijn borsten. Het druppelde naar mijn tepels die nog steeds rood waren van zijn hartstochtelijke kussen. Ik likte de laatste druppels sperma op zijn pik, en toen deed hij zijn broek weer aan. Na een paar woorden Italiaans die ik niet echt begreep verliet hij de kleedkamer...

Sindsdien denk ik af en toe terug aan die man, en de opwinding van het moment keert terug alsof het slechts enkele minuten geleden is gebeurd. Elke keer word ik zo ontzettend geil. Dan ben jij er niet om me te neuken, Rogier. Dus ik moet mezelf strelen, mijn clitje masseren of er met de douchekop lauw water op spuiten om mezelf te laten klaarkomen... En ik moet je zeggen, elke keer dat ik terugging naar de kleedkamer van restaurant Da Salvatore Calabrese, hoopte ik dat hij terug zou komen en me zou neuken keer op keer, als een smerige kleine slet.”

Dat was een van de verbazende verhalen van de mooie Anita Thonissen. Maar ze vertelde Rogier Bruggen er wel nog meer van die aard…

© Robur Quercus 2022


 


 


 

 

 


Submitted: June 25, 2022

© Copyright 2023 Robur Quercus. All rights reserved.

  • Facebook
  • Twitter
  • Reddit
  • Pinterest
  • Invite

Add Your Comments:

Other Content by Robur Quercus

Short Story / Adult Romance

Short Story / Adult Romance

Short Story / Adult Romance