Bosspel op de Alverberg

Reads: 228  | Likes: 0  | Shelves: 0  | Comments: 0

  • Facebook
  • Twitter
  • Reddit
  • Pinterest
  • Invite

Status: Finished  |  Genre: Adult Romance  |  House: Booksiesilk Classic Group

André Vanmuysen heeft een hele tijd lang niets meer gehoord van Nathalie Beerden die hem iets beloofd heeft. Dan organiseren de parochiale verenigingen voor de jeugd een bosspel op de Alverberg. Daar ziet André eindelijk Nathalie terug...

Bosspel op de Alverberg

 

Verwittiging:

Dit is een sterk erotisch verhaal, enkel bedoeld voor volwassen rijpere lezers.

Alle overeenkomsten met reëel bestaande personen en/of situaties zijn louter toevallig en vallen volledig buiten de wil, het opzet en de verantwoordelijkheid van de auteur.

 

Dat ik Nathalie Beerden vergeten was nadat ik haar bij mij thuis op mijn eigen bed in haar kont geneukt had, dat mag ik niet zeggen. Haar belofte dat ik haar binnenkort in haar kut mocht neuken speelde af en toe door mijn hoofd. Ik had dat aan mijn zus Sylvie verteld, maar die lachte me uit:

 

Ken jij Nathalie Beerden wel goed? Vergeet maar dat je die ooit zal mogen poepen! God weet aan hoeveel kerels die dat al beloofd heeft! Ik ken er minstens drie, en die hebben me verteld dat zij niemand aan haar muis laat komen. Ze mogen haar wel wat kussen, aaien, een beetje voelen en betasten, maar daar houdt het mee op.”

 

Dat ik in Nathalie haar kont klaargekomen was, dat durfde ik niet aan Vie vertellen. Zij was helemaal niet vies van seks, maar anaal, daar gruwde ze van, dat had ze me al meer dan eens verteld. Ik geloofde Sylvie, dus gaf ik alle hoop maar om Nathalie eens lekker te mogen neuken. Echt moeilijk viel me dat wel niet. Door Sylvie had ik in Kuringen ondertussen Tine Vanstraelen leren kennen, een meisje waarmee Vie in de klas had gezeten bij de Ursulinen op het Groenplein. Dankzij Tine was ik nogal sterk vermagerd, maar ik was wel heel wat gezonder dan voordat ik haar had leren kennen. Omdat ik naar haar luisterde en deed wat zij me op gebied van voeding voorschreef mocht ik haar neuken telkens als ik in haar bijzijn een bepaald soort voeding had gegeten, ofwel weer een voldoende hoeveelheid gewicht verloren had. Dat gebeurde volgens een tabel die zij opgemaakt had en die zij erg nauwkeurig volgde. Maar Tine Vanstraelen, dat is weer een ander verhaal…

 

Op een bepaald ogenblik kwam Guy Rouffaert naar me toe. Hij was een oude schoolkameraad van toen ik nog op het Sint-Jozefscollege mijn broek versleet. Hij zat in de leiding van de KSA en hij nodigde me uit voor een bosspel dat de parochiale jeugdverenigingen gezamenlijk organiseerden op de Alverberg en in de omgeving. Echt geïnteresseerd was ik niet, maar mijn vader drong aan dat ik toch maar zou meedoen. We hadden in Rapertingen wel al een aantal klanten voor ons gas en onze gaskachels, maar misschien kon ik er nog wel meer aantrekken als ik meedeed aan het bosspel. Dus, zonder veel enthousiasme schreef ik me ook maar in voor die parochiale activiteit. Dat had onmiddellijk een positief gevolg voor ons gasbedrijf: na het bosspel was er een gezellig samenzijn ‘s avonds voor de deelnemers. Dat feestje was gepland in een leegstaande schuur in de nabijgelegen Tomstraat. Wij mochten daar drie verplaatsbare terrasverwarmers installeren. De kosten werden gedragen door de gezamenlijke kas van parochiale verenigingen. Mijn vader deed iets wat hij als zakenman nooit deed: hij rekende de organisatoren maar de helft aan van de normale prijs. Hij was er van overtuigd dat die commerciële geste in onze parochie haar vruchten zou afwerpen…

Voor wie van veel lichaamsbeweging hield, en voor een deel ook van natuurexploratie, viel het bosspel reuze mee. Mij stond het ook geweldig aan, maar niet om die reden. Nathalie Beerden deed er ook aan mee, en ik kon niet anders dan terugdenken aan dat moment toen zij op ellebogen en knieën voor me lag en ik met mijn piemel in haar kont heen en weer ging… Zij deed eerst alsof ze me op de Alverberg niet gezien had of me niet had herkend. Dat stoorde me niet echt, na wat ik van Sylvie had gehoord hoe Nathalie met mannen omging.

 

Het verwonderde me dan ook dat na het bosspel ze in de schuur naast me kwam zitten. We hadden daar geen stoelen, maar we zaten op de blote grond, een soort aangestampte leem. Eerst bleef Nathalie een halve meter van me weg, en ze sprak niet tegen mij, maar tegen het meisje dat rechts langs haar zat.

Maar de situatie veranderde. Naarmate de avond vorderde hadden de meeste deelnemers aan het gezellig samenzijn zich meer dan tegoed gedaan aan de flesjes Cristal Alken en Jupiler en de wijn in kartons van vijf liter uit de Aldi die door de parochieraad gratis aangeboden waren. Ook Nathalie. Hoeveel glazen van die goedkope rosé ze had gedronken? Ik weet het niet zeker, maar ik denk toch minstens vier of vijf. Ze schoof op en kwam dichter bij me zitten. We begonnen te praten, erg oppervlakkig. Geen van ons twee maakte ook maar de minste allusie over wat er op mijn kamer gebeurd was toen ik met mijn piemel in haar kont tekeer ging.

 

Of het onder invloed van het bier en de wijn was weet ik niet, maar geleidelijk aan verdwenen meer en meer koppeltjes naar buiten. Het was duidelijk dat ze niet alleen een luchtje gingen scheppen. Nathalie duwde met haar dij tegen die van mij en ze bekeek me met een blik die boekdelen sprak. Een goed verstaander heeft maar een half woord nodig… En in dit geval moest er zelfs geen woord worden gezegd.

We waren tenslotte allebei op zoek naar plezier en de kans was te groot om die te laten liggen. We gingen hand in hand terug naar de Alverberg in het halfduister. Onderweg vergat Nathalie blijkbaar al haar katholieke principes en ze betaste mijn harde pik om de tien meter. Eens op de Alverberg zochten we een discrete plek tussen de bomen. Op één twee, drie waren we uitgekleed en stonden we poedelnaakt tegenover elkaar. Nathalie draaide zich van me weg, ze bukte zich en steunde met haar handen tegen een dikke beuk.

 

Steek hem maar in mijn kont,” zei ze. “Je weet hoe dat gaat.”

 

Maar dat wou ik niet:

 

Je hebt me toen beloofd dat ik je in je kut mocht poepen. Je ging de pil toch nemen, of niet?”

 

Ik neem die nog altijd niet. De pil doet verdikken, en dik ben ik al genoeg.”

 

Goed dan,” zei ik. “Dan maar niet.” Ik bukte me om mijn kleren terug op te rapen en me terug aan te kleden.

 

Maar niet te snel!” zei Nathalie. “Het kan nu wel. Poep me maar in mijn mossel. Over drie of vier dagen krijg ik mijn regels, dus kan het nu geen kwaad meer.”

 

Ik wou haar op haar rug leggen onder die beuk en op haar kruipen om haar te neuken. Maar dat wou Nathalie niet:

 

Zeg Dré, dat zie je van hier! Denk je dat ik met mijn blote kont tussen de mieren ga liggen? Poep mij maar terwijl we rechtstaan.”

 

Zij ging met haar rug tegen de beuk staan. Ik leunde voorover en verkende haar lichaam met mijn vingertoppen terwijl we elkaar tongzoenen gaven. Lang duurde het niet voordat Nathalie begon te zuchten en me duidelijk maakte dat ze er klaar voor was. Zij liet me bezig zijn en deinsde niet terug, integendeel, ze deed haar benen open en hief er een op van de grond. We hadden allebei hetzelfde verlangen en heel snel begrepen we elkaar. Ik wachtte niet, ik had het gevoel dat ik er onmiddellijk aan moest beginnen voordat Nathalie zich misschien bedacht en besloot om zich terug aan te kleden. Daar was wel reden voor. Onze hitsigheid had muggen en andere insecten aangetrokken. Nathalie sloeg voortdurend met haar handen in de lucht om die vervelende beestjes van ons weg te houden. Maar de wens om geneukt te worden haalde het op het ongemak van de insecten. Ik nam haar dij en tilde die naar omhoog om mijn piemel in haar neukgat te steken. Wat een genot was het voor mij om te voelen hoe mijn hete eikel haar schaamlippen plaagde en na even in haar kletsnatte kut naar binnendrong als een heet mes in boter. Nathalie kromde haar rug en bood zichzelf aan mijn harde piemel aan. Ik begon in haar kut heen en weer te gaan. Hoe meer ik in haar op en neer ging, hoe meer zij zachtjes jammerde en me om meer vroeg... Haar been hief ze nog hoger om mijn stijve lul dieper in haar kut te voelen. Ik hoorde haar kreunen, voelde haar vingers zich verankeren in mijn heupen voordat ik mijn sperma in de spleet tussen haar billen spoot.... Ik viel met mijn neus al hijgend tegen de schouder van Nathalie, met mijn onderbuik die schokte door meerdere gulpen zaad die ik in haar kut pompte. Zo bleef ik een paar seconden of zelfs een minuut met mijn hoofd op haar schouder liggen. Ik hoorde haar zuchten. Ze gaf me een flinke stoot en duwde me van zich weg.

Op een geërgerde toon maakte ze me duidelijk dat ik alleen maar aan mezelf had gedacht terwijl ik lekker van haar kutje genoten had... Nathalie had gelijk. Ik was heerlijk klaargekomen, maar zij niet. Ik keek verlegen naar haar op, nog steeds nagenietend van mijn orgasme. Nathalie leunde met haar rug tegen de stam van de beuk. Zij maakte geen aanstalten om zich terug aan te kleden en weg te gaan. Ik bleef nog een paar seconden bij haar staan om te herstellen nadat ik in haar was klaargekomen. Dan raapte ik mijn onderbroek op van de grond en schudde ermee om zand en insecten die er zouden kunnen inzitten eruit te verwijderen. Maar voordat ik de kans kreeg om mijn onderbroek terug aan te trekken pakte Nathalie mijn slappe lul vast en trok er stevig aan. Met een scherp stemmetje zij ze:

 

Ho maar, Andréke. Zo zijn we niet getrouwd. Ik heb je me in mijn kut laten poepen zoals ik dat had beloofd. Maar jij moet mij ook iets gunnen. Jij gaat hier niet weg eer je mij ook hebt doen klaarkomen.”

 

Mij is dat goed, Nathalie,” zei ik. “Maar zo onmiddellijk komt mijn piemel wel niet opnieuw recht. Dat kan even duren. En gaan we totdat hij opnieuw stijf wordt hier moeiernaakt in de zwermen muggen blijven staan?”

 

Nee, dat gaat niet,” antwoordde Nathalie. “Je hebt gelijk. Ik ben nu al overal bestoken, op mijn rug, mijn billen, mijn buik, tot op mijn tetten toe. We gaan ons maar terug aankleden in afwachting dat er weer leven in je piet komt. En als hij opnieuw stijf is doe jij gewoon je broek terug uit en ik mijn onderbroek.”

 

Ik sprak haar niet tegen, want zij had gelijk. Om me te helpen weer een erectie te krijgen stak ze haar warme hand in mijn broek. Ze speelde met mijn ballen en trok de voorhuid van mijn piemel op en af alsof ze me aan het masturberen was. Ik schat dat het ongeveer twintig minuten geduurd heeft eer ik weer paraat stond om haar te neuken. Toen ze voelde dat mijn lul hard genoeg was trok ze haar onderbroek uit en ik liet mijn broek op mijn enkels zakken. Voorspel had Nathalie dit keer niet meer nodig. Ze stond nog zo heet als een stoof van toen ik haar minder dan een half uur daarvoor had gepoept. Terwijl ik weer in haar kut op en neer ging nam ze mijn hand en leidde mijn wijsvinger naar haar clitoris. Ze zei niets, maar ik wist dat ze wou dat ik die masseerde. Gemakkelijk was dat niet terwijl ik haar rechtstaand aan het neuken was, maar ik deed toch mijn best. Het hielp. Na nog geen vijf minuten kwam Nathalie al krijsend klaar. Gelukkig stonden we daar nogal afgelegen op de Alverberg, en was er niemand in de buurt om haar orgastische kreet te horen.

Voor mij duurde het nog eens vijf minuten langer eer ik al hijgend in haar poesje klaarkwam. Raar, maar waar, die tweede keer had ik het beter bij mijn orgasme. Toen ik mijn sperma voor de tweede keer in Nathalie haar kut gespoten had kreeg ik als het ware een klop van de hamer. Ik stond te trillen op mijn benen en voelde me plots doodmoe. Ik wou dat tegen Nathalie zeggen, maar die tijd kreeg ik niet. Ze trok haar onderbroek op en ging weg.

 

Ik ga terug naar de schuur voor nog een paar glazen wijn,” zei ze. “Kom seffens ook maar na. Niet dadelijk, anders valt het te zeer op dat we samen iets uitgespookt hebben.”

 

Voordat ik weer wat terug op mijn positieven was gekomen was mijn zin over om ook terug te gaan naar de schuur in de Tomstraat. Ik voelde me belabberd en maakte me op weg naar huis. Daar dook ik onmiddellijk mijn bed in nadat ik mijn vuile onderbroek in de wasmand had gegooid en mijn piemel had gewassen.

 

Ik voelde me nog altijd als geradbraakt toen ik de morgen daarop opstond. Mijn vader was nieuwsgierig aan de ontbijttafel:

 

En, hoe was het bosspel?” vroeg hij.

 

Het was echt plezierig, veel plezieriger dan ik had verwacht,” antwoordde ik, “maar wel erg vermoeiend.”

 

Dat kan ik me voorstellen!” lachte mijn zus Sylvie. Zij wist natuurlijk niet wat er tussen mij en Nathalie was gebeurd, maar ik vermoed dat haar scherpe vrouwelijke intuïtie haar wel ingeblazen had dat ik seks met een meisje had gehad. Of had ze mijn onderbroek in de wasmand geïnspecteerd en er spermavlekken in gezien?

 

Wat er ook van zij, ik had Nathalie in haar kut mogen poepen, zoals zij me dat had beloofd, en nog wel twee keer achter elkaar. Bovendien was mijn vader in de wolken, want door mijn deelname aan het bosspel wonnen we in Rapertingen op één week tijd bijna twintig nieuwe klanten bij voor onze gashandel…

 

© Robur Quercus 2022

 


Submitted: June 07, 2022

© Copyright 2023 Robur Quercus. All rights reserved.

  • Facebook
  • Twitter
  • Reddit
  • Pinterest
  • Invite

Add Your Comments:

Other Content by Robur Quercus

Short Story / Adult Romance

Short Story / Adult Romance

Short Story / Adult Romance