Géén Hoes in mijn Flamoes !

Reads: 260  | Likes: 0  | Shelves: 0  | Comments: 0

  • Facebook
  • Twitter
  • Reddit
  • Pinterest
  • Invite

Status: Finished  |  Genre: Adult Romance  |  House: Booksiesilk Classic Group

Victorine Thonissen wordt ouder. Nu ze meer dan veertig is heeft ze een probleem: het valt haar moeilijker en moeilijker om met een man klaar te komen. Omdat ze weet dat haar zus Anita op seksueel gebied ook erg actief is spreekt ze die aan om mogelijk van haar goede raad te krijgen om haar probleem van de baan te krijgen...

Géén Hoes in mijn Flamoes !

 

 

Verwittiging:

Dit is een sterk erotisch verhaal, enkel bedoeld voor volwassen rijpere lezers.

Alle overeenkomsten met reëel bestaande personen en/of situaties zijn louter toevallig en vallen volledig buiten de wil, het opzet en de verantwoordelijkheid van de auteur.

 

Seks vond Victorine Thonissen iets onbeschrijflijk heerlijks. Dat moment waarop een man zijn ogen wegdraaiden en hij al grommend, balkend of huilend zijn zaad in het condoom spoot dat in haar kut zat, dat was zo een unieke ervaring. Ze viel met geen pen te beschrijven. En ook als die man er dan niet in slaagde om haar zelf doen klaar te komen vond Victorine dat niet echt erg… Toch niet in het begin dat ze haar man Dieter Haemers begon te bedriegen met verscheidene minnaars, de ene al beter in bed dan de andere. Met die mannen deed ze actief mee bij het neuken. Als die haar clitoris niet vingerden deed Victorine dat tijdens de seks wel zelf. Dat maakte dat zij eigenlijk zonder problemen in de meeste gevallen ook al krijsend klaarkwam.

 

Victorine Thonissen begon haar buitenechtelijke seksuele activiteit toen Dieter voor een week weg was voor een vormingscursus voor ministeriële ambtenaren die actief waren in de culturele sector. Die ging door op het Europacollege in Brugge. Victorine was toen zevenendertig, al bijna vijftien jaar getrouwd, en ze vond dat ze in haar huwelijk op seksueel gebied veel tekort was gekomen. Daarom ging ze in afwezigheid van haar man gretig in op de uitnodiging van Gerrit Duyckaerts om de band die ze als tieners hadden gehad weer op te nemen. Hij en Victorine waren jeugdlieven geweest, al van op de middelbare school. Hun vrijage was afgesprongen toen ze allebei negentien waren. Toen wou Gerrit met Victorine naar bed, maar dat weigerde ze. Zij was erg katholiek opgevoed en wilde maagd blijven tot aan haar huwelijk. Haar neuken, daar was Duyckaerts wel op uit. Om met haar te trouwen had hij geen enkele belangstelling.

 

Dan kwam Dieter Haemers in Victorines leven. Hij was tien jaar ouder dan Victorine, doodernstig, en hij had een belangrijke baan bij het Ministerie van Cultuur. Haar moeder vond hem een ideale partij. Zij wist Victorine te overtuigen om aan Dieter haar “jawoord” te geven.

 

Achteraf gezien maakte Victorine eigenlijk geen goede keuze door met Dieter te trouwen. Immers, de cultuurambtenaar was niet wat men “een gepassioneerde man” kan noemen. Veel mensen die hem kenden beschouwden hem als een droogstoppel. Zijn libido was niet erg sterk, en bovendien meende hij dat veelvuldig de liefde bedrijven slecht was voor de gezondheid en de levensduur verkortte. Dat hadden de geestelijken hem tijdens zijn collegetijd ingeprent, en dat geloofde hij. Immers, telkens als hij met Victorine de liefde bedreef ging zij erg onstuimig te werk. Zij werd dan wild van hitsigheid, en haar ritme volgen bij het neuken was voor Dieter uiterst vermoeiend. Telkens opnieuw lag hij op apegapen, soms snakkend naar adem, als hun vrijpartij voorbij was. Die inspanningen, daar was hij van overtuigd, moest een mens bekopen. Iedere keer dat hij bij Victorine op die manier klaar moest komen was een verkorting van zijn leven…

 

Victorine daarentegen had een meer dan normale libido. Zij was een hete vrouw die klaar stond om zelfs meer dan eens per dag geneukt te worden. Om aan haar lichamelijke noden en lusten te voldoen kon ze bijgevolg niet anders dan minnaars zoeken die haar konden bieden wat ze wou. Victorine was een mooie slanke brunette, met lange rechte benen en prachtige volle borsten. Veel moeite doen om een man te vinden die haar wou neuken moest ze niet doen. Die kandidaten stonden als het ware aan te schuiven om aan de beurt te komen.

 

Gerrit Duyckaerts was wel haar eerste minnaar, en ze bleef met hem ongeveer twaalf jaar lang ongeveer twee keer per maand seks hebben. Hij was haar “amant attitré” wel, maar er was toch wel een probleem. Bij Gerrit kon ze wel niet altijd terecht als haar kut in brand stond van goesting, want ook hij was getrouwd. Het maakte dat Victorine met de regelmaat van een klok andere minnaars zocht en vond. Dat waren mannen in de schaduw van wie noch haar man Dieter, noch Gerrit Duyckaerts weet hadden.

 

De eerste jaren wou Victorine in geen geval dat, buiten haar echtgenoot, welke man dan ook onbeschermd in haar klaarkwam. Ongeveer tien jaar lang moesten Gerrit Duyckaerts en alle anderen zich door Victorine een condoom over hun piemel laten trekken voordat ze haar mochten neuken. Naarmate ze ouder werd had Victorine het moeilijker en moeilijker om zelf klaar te komen. Omdat ze wist dat ook haar zus Anita niet echt monogaam was en haar man bedroog met verscheidene minnaars sprak ze die aan over haar probleem.

 

Luister, Victorine, ik heb dezelfde slechte ervaring gehad als jij. Al van achteraan in de dertig had ik het almaar moeilijker om klaar te komen als een man seks met me had. Maar de oplossing heb ik ook gevonden.”

 

Hoe dan? Wil je me dat eens uitleggen?” vroeg Victorine aan Anita.

 

Je herinnert je nog wel die oude kerel, Rogier, die twee jaar lang mijn minnaar is geweest?”

 

Jazeker, die man die je op je veertigste verjaardag de bons hebt gegeven, die bedoel je toch?”

 

Juist. Bijna anderhalf jaar lang liet ik hem toe van me zonder condoom te neuken. We hadden het allebei ongelooflijk heerlijk die achttien maanden. Totdat…”

 

Totdat? Liep het slecht af? Raakte je in verwachting van hem?”

 

Daar ga ik liever niet op in. Nee, het was iets anders. Ik werd neerslachtig door mijn gecompliceerde situatie in die buitenechtelijke relatie. Zelfs stond ik op de rand van een serieuze zenuwinzinking. Mijn dokter weet die toestand aan het slikken van de anti-conceptiepil. Hij deed me ophouden met de pil te nemen, en hij schreef me magnesium voor om mijn zenuwen te versterken. Dat hielp echt, maar natuurlijk moest ik zorgen dat Rogier en ik seks hadden zonder het risico dat ik zwanger van hem zou worden. Half december, nadat we allebei bij jou op bezoek waren geweest, zei ik hem dat terwijl we in een donkere straat in Kuringen samen in mijn auto zaten. Dat nam hij aan zonder tegen te stribbelen. Ik kocht een verpakking Durex Pleasuremax condooms, een gros, dus 144 stuks. Telkens we met elkaar naar bed zouden gaan nam ik twee condooms mee in mijn handtas. We bleven dan drie uur of nog langer op een gehuurde kamer. In die tijd lukte Rogier er in het begin in om me twee keer te neuken. Daarom die twee condooms. Dat bleef niet duren. Op het laatst lukte hij er niet meer in nog een tweede keer klaar te komen. Daarom nam ik op een keer maar één condoom mee. Dat was toen we begin mei afgesproken hadden in Villa Hera op de Vliegveldlaan in Brustem.”

 

En toen kreeg hij plots toch nog een tweede keer een stijve?”

 

Ja en nee. Het was gecompliceerder dan dat. Met het condoom om neukte hij me, maar na een paar minuten voelde ik zijn piemel slap worden in mijn kutje. Ik dacht dat hij zijn orgasme al gehad had. Voorzichtig haalde ik zijn slappe lul met mijn hand uit mijn poes. Dat deed ik altijd zelf om niet het risico te lopen dat door onvoorzichtig te zijn sperma uit het condoom in mijn vagina zou belanden. Ik zag dat het condoom vanbinnen een melkwitte kleur had. Ik knoopte het dicht en gooide het in het vuilbakje langs het bed. Dat witte vocht in het condoom… Daardoor dacht ik dat Rogier al klaargekomen was. Dat was niet zo. Hij kreeg binnen de minuut opnieuw een stevige erectie, en hij legde me uit dat wat er in het condoom zat vocht was dat voorafgaand aan een orgasme tijdens seksuele opwinding uit de penis kan komen. Het wordt ‘voorvocht’ genoemd. Dat wat uit zijn piemel kwam diende om bij natuurlijke seks de penetratie te vergemakkelijken, en het bevatte geen zaadcellen, dus het was geen sperma. Dat wist ik niet.”

 

En wat hebben jullie toen gedaan? Dat lijkt me geen gemakkelijke situatie.”

 

Daar heb je gelijk in, Victorine. Goede raad was duur. Rogier had geweldig zin in mij, en ik in hem. Even heb ik getwijfeld. Moest ik hem met de hand aftrekken, of hem pijpen? Omdat ik nog maar vier of vijf dagen weg was van mijn maandstonden liet ik hem dan toch maar toe me te neuken ‘met de blanke sabel’. Dat was bijna een half jaar geleden, van het jaar daarvoor in november. Ik kan je niet vertellen wat een ongelooflijke sensatie het was opnieuw die heerlijke onbeschermde piemel in mijn kutje te voelen! Hoe heerlijk ik het toen gehad heb in de Villa Hera toen die blote piemel in me heen en weer ging, dat kan ik niet onder woorden brengen. Roepend, tierend en gillend ben ik toen klaargekomen. Ik kon me nog onmogelijk inhouden, zo goed had ik het. Daar, in dat bed in de Villa Hera heb ik toen een besluit genomen: “Geen hoes in mijn flamoes.”

 

Wat betekent dat, Anita?”

 

Dat ik nooit meer wil geneukt worden door iemand met een condoom over zijn piemel. Uit die ervaring met Rogier heb ik geleerd dat ik alleen een goed orgasme kan krijgen als ik seks heb op de natuurlijke manier. Ik ben dan ook, tegen het advies van mijn dokter in, de pil opnieuw beginnen te nemen. Daar voel ik me sindsdien allesbehalve slecht mee.”

 

En je neerslachtige buien, zijn die niet teruggekomen?”

 

Nee, daar was ik van af. Sinds ik opnieuw die geweldige orgasmes krijg heb ik er geen last meer van gehad.”

 

Dan heb je het daarna toch nog erg goed gehad met Rogier, of niet? Ik begrijp niet goed dat je hem iets meer dan een maand later op je verjaardag de bons hebt gegeven?”

 

Och Victorine, de brave man werd te oud. Hij kon mijn lichaam niet meer geven wat het nodig had. Iemand anders kan dat wel.”

 

Mag ik weten wie dat is? Toch niet je man Frans?”

 

Nee, met Frans heb ik sinds drie jaar maar af en toe seks meer. Op mijn werk toonde mijn collega Jacot Patrijns al een tijdje belangstelling voor mij. Hij is leraar godsdienst bij ons, en negen jaar ouder dan ik. Met hem ben ik al in april beginnen naar bed te gaan. Dat maakte dat de situatie me wel wat over het hoofd groeide. Ik had seks met drie mannen tegelijk, Rogier, Jacot en soms ook met Frans. Je zal wel begrijpen dat ik mijn hoofd niet meer rond alle drie die mannen kreeg. Omdat Rogier al zo oud was en stilaan potentieproblemen kreeg heb ik hem toen op mijn verjaardag de laan uitgestuurd. Geen verlies, want me laten neuken door Jacot… Met hem heb ik het heerlijk, vooral sinds ik systematisch voor mezelf mijn slogan “Geen hoes in mijn flamoes” herhaal.”

 

Dus, Anita, je zou me aanraden om jouw principe ook toe te passen?”

 

Ik raad je niets aan. Die beslissing moet je zelf nemen, Victorine. Ik spreek voor mezelf: op mijn leeftijd kan ik alleen maar een goed orgasme krijgen met een man als die me op de natuurlijke wijze neukt, zonder condoom over zijn piemel. Jij moet zelf uitmaken of dat voor jou ook zo is.”

 

Het is in elk geval het proberen waard. Bedankt dat je er met me over wou praten, Anita.”

 

Gerrit Duyckaerts was stomverbaasd toen Victorine Thonissen hem vertelde dat hij haar in het vervolg mocht neuken zonder condoom. Niet “mocht”, maar “moest”, dat is wat ze tegen hem zei. Vanzelfsprekend had Gerrit daar helemaal niets op tegen. Hun buitenechtelijke relatie bloeide weer op, en inderdaad, Victorine kreeg zinsverbijsterende orgasmes als Gerrit zijn zaad ongehinderd in haar kut mocht spuiten.

Dat was evenzo met de andere minnaars die ze, buiten het weten van Gerrit Duyckaerts, geregeld toeliet om haar te neuken.

 

Voor Victorine Thonissen leek het een nieuwe hemel op aarde. Nooit was ze beter aan haar seksuele trekken gekomen. Maar, jammer genoeg, het mooie liedje bleef niet duren…

 

© Robur Quercus 2022

 


Submitted: May 05, 2022

© Copyright 2023 Robur Quercus. All rights reserved.

  • Facebook
  • Twitter
  • Reddit
  • Pinterest
  • Invite

Add Your Comments:

Other Content by Robur Quercus

Short Story / Adult Romance

Short Story / Adult Romance

Short Story / Adult Romance