Verrassend Bezoek

Reads: 198  | Likes: 0  | Shelves: 0  | Comments: 0

  • Facebook
  • Twitter
  • Reddit
  • Pinterest
  • Invite

Status: In Progress  |  Genre: Adult Romance  |  House: Booksiesilk Classic Group

André Vanmuysen neemt een snipperdag. Hij krijgt onverwacht bezoek van een meisje uit de buurt dat hem vraagt om haar naar school te brengen. Dat wil André graag doen, maar het gebeurt wel niet onmiddellijk. Nathalie heeft een verrassing voor hem klaar...

Verrassend Bezoek

 

Verwittiging:

Dit is een sterk erotisch verhaal, enkel bedoeld voor volwassen rijpere lezers.

Alle overeenkomsten met reëel bestaande personen en/of situaties zijn louter toevallig en vallen volledig buiten de wil, het opzet en de verantwoordelijkheid van de auteur.


 

Die morgen was ik alleen thuis. Mijn ouders waren samen gaan boodschappen doen in de grote Carrefour in Kuringen. Daarna zouden ze gaan eten in Het Kleine Genoegen. Dus voor drie uur, half vier moest ik ze niet thuis verwachten. Sylvie was naar Brussel vertrokken. Ze maakte kans om als model te mogen poseren in een reclame voor Peugeot scooters.

Die dag had ik niets omhanden. Er moesten nergens volle gasflessen geleverd worden of lege opgehaald. Ik voelde me goed, gelukkig dat ik van een snipperdag zou kunnen genieten. Met alleen mijn onderbroekje aan ging ik naar de keuken om me een goede sterke koffie te maken en iets te eten.

Ik was mijn geroosterd brood aan het boteren toen de deurbel ging en de stilte in de keuken brak. Ik hield op met wat ik bezig was, liep snel naar de badkamer en rok al mopperend mijn kamerjas aan. Voordat ik bij de voordeur was riep er iemand:

Ik ben het, Nathalie!”

Nathalie? Het viel me niet onmiddellijk te binnen wij dat was. Toen ik de deur opendeed herkende ik ze wel. Nathalie Beerden stond voor de deur, en ze was erg zenuwachtig.

André!” stamelde ze. “Kun je me naar school brengen, alsjeblieft? Mijn fiets heeft een lekke band, en mijn ouders zijn al vertrokken naar hun werk.”

Maar natuurlijk!” antwoordde ik nadat ik de deur had opengedaan. “Kom maar binnen.”

Ik ging aan de kant staan om het meisje binnen te laten. In de woonkamer deed ik haar gaan zitten voordat ik haar zei dat ik me ging klaarmaken. Ik moest wat fatsoenlijke kleren gaan aantrekken om haar naar de Blauw Nonnen op de Kempische Steenweg te brengen.

Dat gaf me de tijd om me iets meer van haar te herinneren. Nathalie Beerden was niet echt een buurmeisje van ons, want ze woonde in de Bieststraat, dicht bij de Basisschool van Rapertingen. Zij was de dochter van een paar vrienden van mijn ouders. Samen gingen ze geregeld ergens naar een optreden van een of andere Vlaamse zanger of zangeres. Marc Dex, Juul Kabas, Misha Mara, en artiesten van die generatie hadden hun voorkeur. Nathalie was hun tweede dochter, een mooie brunette van bijna achttien, met bruine ogen. Als ze haar uniform van de Blauw Nonnen niet aan had was zij altijd sexy gekleed. Haar silhouet benadrukte haar perfect geproportioneerde vormen.

Ik moest me gaan aankleden, maar dat liep anders dan ik gedacht had. Nathalie zette haar boekentas op de grond in de woonkamer en volgde me terwijl ik de trap op naar mijn kamer liep, zij op mijn hielen. Terwijl ik in mijn kleerkast zat te kijken wat ik moest aantrekken ging Nathalie met haar kont op de hoek van mijn bed zitten.

"Blijf je hier terwijl ik me aankleed?” vroeg ik haar.

Stoort het je?” antwoordde ze.

Mij stoort het niet. Het is zoals jij het graag wilt! Hopelijk kan je ertegen!” flapte ik eruit.

Ik liet mijn kamerjas op de grond vallen en keek haar van tijd tot tijd aan terwijl ik begon me aan te kleden. Nathalie wou het schouwspel beter overzien. Zij legde haar handen achter zich op mijn bed en steunde daarop. Dat had tot gevolg had dat haar buste naar omhoog ging, iets wat ik ten zeerste waardeerde. Haar voeten zette ze uit elkaar. Haar grijze uniformrok trok ze een beetje naar omhoog, hoog op haar stevige dijen. Ik kreeg een schok… Onder haar rok droeg Nathalie geen slip. Haar kut kon ik niet echt zien, want die was bedekt met erg donker schaamhaar. Maar het was al een hele verrassing om te ontdekken dat het meisje dat bij de Blauw Nonnen naar school ging geen ondergoed droeg.

De ondeugende Nathalie bleef me zonder gêne begapen. Ze bewonderde mijn borstspieren, want die heb ik. Dan keek ze lager, naar de vorm van mijn piemel in mijn onderbroek. Terwijl ik haar de rug toekeerde om in een la te zoeken naar een paar sokken kwam Nathalie achter me staan. Toen ik de adem van het meisje in mijn nek voelde, draaide ik me om. Onze gezichten waren bijna op dezelfde hoogte, een paar millimeter uit elkaar. Dat ondeugende schoolmeisje strekte haar lippen uit en zonder te bewegen zoog ze teder op mijn mond. Dan nam ze mij in haar armen, omhelsde me en doorzocht mijn mond met een harde, scherpe, bekwame tong. Verrast door haar initiatief kon ik alleen maar ingaan op wat zij zocht. Ik legde mijn hand achter in haar nek en stak op mijn beurt mijn tong in haar mond die zij opensperde. Nathalie's handen verkenden snel mijn lichaam. Haar hand bleef even op mijn schouders hangen, daalde toen op mijn borst en ging dan regelrecht naar mijn lul. Terwijl haar vingers met hem speelden, streelde de andere hand aangenaam mijn ballen. Het duurde natuurlijk geen tien seconden of ik had een knoert van een erectie.

Oh! Ja…” flapte ze eruit. “Je lijkt het leuk te vinden, jij varken!”

Ze bekeek mijn piemel van dichtbij en trok de voorhuid naar achter. Daarbij merkte ze het kammetje op dat ik boven op mijn eikel heb, al van toen ik acht jaar oud van fimosis geopereerde ben.

Wat is dit?” vroeg Nathalie terwijl ze voorzichtig met haar wijsvinger over die uitgroei heen ging.

Als antwoord stuurde ik haar met een duwtje op mijn bed. Zonder haar tijd te geven om te reageren ging ik boven op haar liggen. Ik hielp mezelf met mijn handen, tilde haar rok op, pakte de blote, volle en stevige billen van Nathalie en drukte mijn pik tegen haar kutje. Onze buiken raakten elkaar aan. We worstelden een beetje en streelden elkaar. Zo raakten we opgewonden, zij zowel als ik. Zonder mijn greep te lossen zocht ik haar kut met mijn vingers en stak die er diep in. Onder mijn streling genoot Nathalie blijkbaar. Ze trok haar rok uit en gooide die langs het bed. Ook haar witte bloes volgde dezelfde weg, en zoals ik al gedacht had droeg ze daaronder geen beha. Ik begon met haar tieten te spelen, ik kuste ze en ik zoog op haar tepels. Dat had een groot effect op haar. Ze liet de stoute stralen van genot los die uit haar poesje dropen, mijn handen nat maakten en mij zo de penetratie zouden vergemakkelijken. Maar net toen ik mijn piemel in haar neukholletje wou naar binnen schuiven rolde Nathalie van me weg.

Je kunt niet weten, André, hoe ik dit zou willen, ogenblikkelijk! Maar het kan niet… Ik neem de pil niet, en ik zou niet willen dat jij me zwanger maakt.”

Dat kon ik begrijpen. Ik haalde mijn vingers uit haar kut en verving ze door mijn lippen. Ik kneep zachtjes met mijn tanden in haar schaamlippen en voelde dat haar genot eerst langzaam toenam, dan steeds sneller. Al hijgend drukte zij mijn hoofd tegen haar vulva zodat ik haar lustvocht kon ruiken en proeven. Mijn neus stak ik in het geslacht van Nathalie, ik zoog op haar schaamlippen, haar clitoris en ik dronk van haar liefdessap dat rijkelijk vloeide. Daarna, terwijl ik nog haar clit met kleine likjes aan het stimuleren was kreeg ik plots een kramp in mijn tong. Noodgedwongen moest ik ze terugtrekken. Daarmee kwam er een bruusk einde kwam aan het plezier van Nathalie.

Toch jammer… Kan je nog een beetje langer?” smeekte ze. Ik deed het opnieuw totdat ze me wegduwde.

Het gaat niet meer zoals in het begin,” zei ze. “Spijtig…”

Toen ze zag hoe mijn piemel stijf stond als een vlaggenstok liet ze me los, en riep vol lust:

"Oh ja! Kom op mij zitten! Heb je er iets op tegen om me in mijn kont te poepen?”

Ze wachtte niet op mijn antwoord. Ze ging op haar buik liggen en stak haar billen uitnodigend in de lucht, klaar om me te ontvangen. Nadat ik mijn eikel met mijn speeksel bevochtigd had bracht ik die naar de ingang van zijn anus. De bruine en grote rozet, diep getekend door het kleine gaatje, glinsterde van het liefdessap dat uit haar kut was gevloeid tijdens mijn orale prikkeling van haar kittelaar. Toen Nathalie mijn eikel tegen haar kontgaatje voelde drukken slaakte zij een lange, diepe zucht van genot en plezier. Zij stak haar billen nog verder naar mij uit en stond op het punt mijn pik langs achter door te slikken, terwijl ze haar clitoris masturbeerde. Ik duwde mijn lul in het kleine gaatje dat openging, ruimer werd en met plezier aan mijn stijve piet zoog. Na wat voorzichtig heen en weer in haar kont was Nathalie precies in extase.

Nog! Verder naar binnen! Dieper! Harder!!...”

Nathalie gilde, kreunde, kronkelde van plezier en het leek me of ze in bezwijming ging vallen. Plots vingerde ze haar clitje heel erg snel. Ze liet zich gaan, en ze kwam al gillend klaar. Het liefdessap spoot uit haar kut en verspreidde zich wijd op mijn bed. Haar hand hield ze nog steeds op haar clitoris. Bijzonder raar vond ik dat ze er nu op klopte alsof ze die onder haar genot wou verpletteren, terwijl ze verscheurd werd door kreten van genot. Haar kontje had ik goed aan mijn piemel gespietst. Ik genoot van de vele samentrekkingen van haar anus die mijn genot verlengden. Ik leunde mijn hoofd en kuste Nathalie op haar rug en in haar nek terwijl ik in haar kontje bleef op en neer stoten, loom en diep.

Hoe goed het mij ook deed, ik heb van deze momenten gebruik gemaakt om Nathalie's lichaam te verkennen. Ik genoot ervan om haar borsten zachtjes te strelen met hun harde, puntige tepels, en ik stak opnieuw mijn vingers in de gezwollen, natte en warme kut van het meisje terwijl ik haar kont aan het pompen was. Het intieme contact zond een lange golf van genot door de buik van Nathalie. Ik was op de tast op zoek naar haar liefdesknopje en vond dat genesteld in de bovenkant van de plooien van haar behaarde kutje. Die knop was hard en weinig ontwikkeld, maar erg gevoelig. Door hem de punt van vinger te masseren voelde ik hem hard worden. Langzaam ging ik weer naar beneden in de richting van de gapende opening van haar mossel en stak opnieuw voorzichtig mijn vingers naar binnen. Nathalie slaakte een lange zucht, spreidde haar benen wijd om me aan te moedigen om door te gaan met zoeken, terwijl een lange gekreun haar ontsnapte.

"Oh ! Ja, steek ze erin. Hoeveel zijn het er?”

Twee, voel je dat niet?” vroeg ik.

Nee… Je mag er zelfs meer in steken.”

Dat deed ik. Ik probeerde het met vier vingers, maar daar was Nathalie’s kutje blijkbaar te eng voor. Dan maar drie, dat ging nog net... Mijn piemel trilde en zwol op met de stijgende golven van genot, terwijl ik mijn vingers heen en weer bewoog in Nathalie’s kletsnatte kut. terwijl ik hem begroef. Mijn vingers bewogen tot diep in haar. Ik streelde de binnenwanden van haar kut die glibberig was van genot, en ook mijn pik bleef in haar andere opening bewegen totdat hij plots bleef steken. Ik bleef daar geklemd hangen en dat veroorzaakte lange zuchten bij Nathalie. Ik bleef haar vingeren in de erogene zone binnen in haar. De korrelige ruwheid van haar liefdestunnel voelde ik verharden onder massagedruk van mijn vingers. Nathalie’s genot verhoogde, en plots liet ze zich weer gaan. Ze huilde van plezier:

"Oh mijn god! Nog! Nog meer! Oh god! Nog! Ja…”

Haar kont was geschoord tegen mijn kruis, en haar hele onderlijf werd door elkaar geschud door spasmen van haar tweede orgasme. Nathalie schreeuwde haar plezier uit. Het was genoeg voor mij om in haar kont klaar te komen en die te overspoelen met mijn sperma.

Allebei waren we moe nadat we bevredigd waren. Nog even lagen we naast elkaar om uit te blazen. Ik dommelde weg, maar Nathalie schudde me wakker:

Zeg André, ik ben nu wel een pak te laat, maar je zal me toch naar mijn school moeten brengen!”

Nadat zij haar kut en haar billen had gewassen en ik mijn lul trok ik de lakens van mijn bed en stak die in de wasmachine. Nathalie ging naar de woonkamer. Zij had voordat ze me kwam opzoeken haar onderbroekje in haar boekentas gestoken, en nu trok ze dat terug aan. Toen ze mijn verbaasd gezicht zag zei ze al lachend:

"Zeg, Dré, je gaat toch niet verwachten dat ik met mijn poesje bloot naar de Blauw Nonnen ga?”

Eens alles goed en wel opgeruimd was, en zeker waren dat we geen sporen van ons vrijpartijtje achter hadden gelaten reed ik met een bestelwagen van mijn vader Nathalie naar de Kempische Steenweg. Gedurende de hele autorit smeekte ze me om regelmatig seks met elkaar te hebben. Ze beloofde me dat ze het nodige zou doen zodat ik haar in haar kutje kon poepen. Ik huiverde terwijl ik me voorstelde hoe heerlijk dat zou zijn, terwijl ik haar kutvocht nog steeds in mijn mond proefde.

"We zullen zien…” zei ik voorzichtig, net voordat ik haar voor de school van de Blauw Nonnen afzette. Maar in mijn binnenste juichte ik. Met hete Nathalie lachte de toekomst me toe…

© Robur Quercus 2022


 


Submitted: March 09, 2022

© Copyright 2023 Robur Quercus. All rights reserved.

  • Facebook
  • Twitter
  • Reddit
  • Pinterest
  • Invite

Add Your Comments:

Other Content by Robur Quercus

Short Story / Adult Romance

Short Story / Adult Romance

Short Story / Adult Romance