Kom bij Tante Annette

Reads: 507  | Likes: 0  | Shelves: 0  | Comments: 0

  • Facebook
  • Twitter
  • Reddit
  • Pinterest
  • Invite

Status: Finished  |  Genre: Adult Romance  |  House: Booksiesilk Classic Group

André Vanmuysen mag van zijn liefje Nicky zijn gang niet met haar gaan. Tot zijn grote verbazing biedt er zich voor hem een onverwachte mogelijkheid aan om toch een 'bevredigende' oplossing voor zijn libidineus probleem te vinden...

Kom bij Tante Annette

 

 

Verwittiging:

Dit is een sterk erotisch verhaal, enkel bedoeld voor volwassen rijpere lezers.

Alle overeenkomsten met reëel bestaande personen en/of situaties zijn louter toevallig en vallen volledig buiten de wil, het opzet en de verantwoordelijkheid van de auteur.

 

Nicky De Smet, mijn eerste liefje, had me met haar tieten laten spelen. Hoe klein die ook waren, dat vond ik heerlijk. Ik kreeg er een knoert van een stijve piemel van. Sindsdien liet ik haar niet meer met rust. Ik had goed gemerkt dat ze erg nat werd tussen haar benen als ik haar tepeltjes in mijn mond nam en erop zoog. Dus ik wist dat ook zij zin had om te neuken. Ze had geweigerd om me met haar mijn gang te laten gaan. Zelfs wilde zij me haar kutje niet laten zien. Ik moet zeggen dat zij op van haar kant niet de minste interesse had getoond om mijn pik te zien.

 

"Op het juiste moment, Dré..." had ze gezegd. Dan mocht ik haar kutje zien en haar neuken. Dat had ze me beloofd.

 

"Wanneer?” Ik had het haar meer dan eens gevraagd. Nicky had altijd erg vage antwoorden zoals:

 

"Wanneer ik me klaar voel."

"Als we daarvoor de leeftijd hebben."

"Als ik niet het risico loop zwanger te worden."

"Als je geduld hebt, André, dan zul je wel zien..."

 

Natuurlijk allemaal flauwe smoesjes en vage woorden. Ik wist niet wat ik ervan moest denken. Misschien zou ze haar woord houden, misschien ook niet.

Ik was gemeen tegen haar, dat moet ik toegeven. Dat kwam omdat ik er zo op gebrand was om mijn lul in haar natte poesje te mogen steken. Om haar te overtuigen loog ik met een stalen gezicht:

 

Goed, je doet wat je wilt. Er zijn andere meisjes die belangstelling voor me hebben. Van hen weet ik zeker dat ik geen probleem zal hebben om ze te mogen neuken. Ik moet het ze gewoon vragen.”

 

Dat was gelogen. Er was niets van aan. Ik was een kleine, veel te dikke jongen toen. Buiten aan Nicky die ik nu beter kende durfde ik gewoon zoiets niet aan een meisje vragen.

 

Nicky was toch nieuwsgierig en ook een beetje bezorgd. Ik kon het van haar gezicht aflezen.

 

"Wie dan, Dré?" vroeg zij me. "Zijn het meisjes die ook op de Handelsschool zitten?"

 

"Daar heb jij niets mee te maken," antwoordde ik haar ruwweg. "Denk je dat ik je hun namen ga zeggen? Je zou ze kunnen gaan vinden om ze lastig te vallen, puur omdat je jaloers bent.”

 

Eigenlijk had ik het kunnen weten. Nicky had haar mond niet gehouden. Dat hoorde ik al onmiddellijk van mijn zus Sylvie nadat ik voor de zoveelste keer met Nicky haar naakte tietjes had mogen spelen, maar niets meer. Maar dat mijn liefje tegen Sylvie niet gezwegen had, tot daar aan toe. Dat vond ik niet erg, want Vie zelf nam ook geen blad voor de mond als ze mij over haar seksleven vertelde.

 

Maar nu bleek plots dat Nicky ook tegen haar moeder alles had verteld wat we uitspookten. Was dat omdat die haar had uitgehoord nadat ze ons betrapt had toen we vanuit Nicky’s kamer van de trap afkwamen? Of was het omdat Nicky de gewoonte had altijd alles aan haar moeder vertelde?

Het deed er ook niet toe.

 

Het was op een donderdagnamiddag. Ik was op aanraden van mijn zus Sylvie voor de eerste keer naar jeugdclub "De Vooruitziende Jeugd" op de Bakkerslaan gefietst. Vie zei dat ik Nicky best kon vergeten. Zij beweerde dat in die jeugdclub veel hete meiden kwamen en dat ik het niet moeilijk zou hebben om er daar eentje te versieren. Ook zei ze dat langs het gebouw van de jeugdclub een braak stuk land lag met helemaal aan de achterkant een afdak. Daar waren vroeger toen Runkst nog niet zo dicht bebouwd was runderen onder gaan schuilen, maar die waren er nu niet meer. Onder dat afdak, zei Vie, daar kwam je bijna nooit aan de beurt. Daar lagen ze als het donker was op meegebrachte dekens soms met drie, vier koppels tegelijk te neuken. Maar dat was niet echt een probleem, als het weer tenminste droog was. Het braakland was begroeid met erg hoog gras. Daarin werd, volgens Vie, ook geneukt tegen de klippen op. In het gras lagen bijna om de twee meter gebruikte condooms, en dan wist je genoeg.

Of Sylvie zelf ook met haar benen open in het lange gras had gelegen vroeg ik haar niet. Zoals ik haar kende zou ze dat wel meer dan één keer gedaan hebben. Of misschien ook onder het afdak...

 

Nu, ik had die namiddag pech. Er waren weinig bezoekers in de club, en bijzonder weinig meisjes. Bovendien, de jeugd die er was, dat waren allemaal kerels en meiden die ouder waren dan ik. Ik sloeg daar als klein dikkerdje maar een mal figuur. Er was geen enkel meisje dat ook maar de minste belangstelling voor me had. Later zou dat wel veranderen, maar die namiddag ving ik bot bij De Vooruitziende Jeugd.

Met een landerig gevoel reed ik dan maar terug naar huis achteraan op de Luikersteenweg. Onderweg, toen ik aan de Delhaize voorbijreed, bedacht ik me. Ik maakte een omweg, naar de Eugeen Leenlaan, in de vage hoop dat ik misschien Nicky zou te zien krijgen.

Haar zag ik niet toen ik bijna aan de villa was. Wel een andere vrouw die sterk op haar moeder leek, behalve dat ze gitzwart haar had. Dat die vrouw dat geverfd had, daar dacht ik niet eens aan. Net als Nicky’s moeder speelde zij blijkbaar ook tennis, want ze was tennisspullen uit de koffer van haar auto aan het laden.

 

Ik wou onmiddellijk rechtsomkeer maken, maar dat was te laat. De vrouw had me zien aankomen. Met een breed armgebaar wenkte ze naar me om me te beduiden dat ik naar haar toe moest komen. Niet dat het angstzweet me uitbrak, dat wel niet, maar ik was toch beducht om wat er misschien ging volgen.

 

"Kom, André, kom eens hier!" riep ze.

 

Ik kon niet anders dan naar haar toe fietsen. Toen ik langs haar stond streelde ze me even over mijn hoofd, misschien om me gerust te stellen, en ze zei:

 

"Ik ben Annette, een tante van Nicky. Ik moet je iets vragen. Heb je even tijd?”

 

 

Eigenlijk had ik geen reden om bang te zijn. De tante van Nicky lachte vriendelijk op me en nodigde me uit om in de villa naar binnen te komen. Daar liet ze me even alleen in de woonkamer omdat ze de tennisspullen ergens moest gaan deponeren. Toen ze terugkwam zei ze tegen mij:

 

"Nicky is er niet. Die is met mijn zus nog op de Yachting. Misschien kunnen we van de gelegenheid gebruik maken om elkaar beter te leren kennen. Wil je misschien iets drinken?”

 

Dat wou ik wel.

 

"Kom maar met me mee naar bij mij thuis,” zei de mevrouw. “Ik woon hier ook in de buurt, in de Generaal Lemanstraat. Bij mij onder de pergola zitten we gezellig, en daar kunnen we wat praten en ruimer kennis met elkaar maken. Ik rijd alvast naar huis. Je zal mijn auto wel op straat zien staan, dan weet je waar het is.”

 

Dat huis vond ik gemakkelijk. Ten andere, tante Annette stond al in de open voordeur op mij te wachten. Ze wenkte naar mij en achter het huis gingen we in de schaduw zitten onder de pergola. Iets te drinken kreeg ik op dat moment niet. Toen ik tegenover haar zat merkte ik tot mijn verbazing dat ze ondertussen een sexy kleed met een grote decolleté had aangetrokken waarin de helft van haar borsten duidelijk te zien waren. Maar het werd nog spectaculairder: ze deed haar benen uit elkaar, ik vermoed opzettelijk, en ik zag dat ze geen slipje aan had. Wel had ze veel schaamhaar dat haar kut gedeeltelijk verstopte. Dat had dezelfde donkere kleur als het haar op haar hoofd. Hoeft het gezegd dat ik binnen de halve minuut een erectie had? Ik probeerde mijn benen over elkaar te leggen om de zwelling in mijn broek te verstoppen, maar echt lukte me dat niet.

 

Dat had tante Annette zeker ook gemerkt. Zij lachte eens fijntjes en zei:

 

"Hier gaan we niet blijven zitten, het is me hier te winderig. Boven heb ik een kamer onder de dakpannen met een kleine bar. Die ruimte gebruik ik als ik eens echt alleen wil zijn of me uitrusten. Daar mediteer ik ook. Kom, daar gaan we naartoe.”

 

Wat er ging gebeuren wist ik niet. Spannend leek het alleszins te worden. Ik ging dan ook graag achter tante Annette de trap op en probeerde onder haar kleed in te kijken om haar kut van dichterbij te zien. Daar lukte ik niet in.

 

Eens in die kamer keek ik rond. Ze was erg karig bemeubeld. Er was een wandbar met daarlangs een klein wasbekken, een tafeltje met vier stoelen en ook een ijzeren bed. Aan de muur boven dat bed hing er één enkele prent met een afbeelding van een dikke Boeddha. Voor de rest was er in de kamer geen enkele andere versiering. Wat mediteren was wist ik toen nog niet, maar achteraf gezien was die ruimte daar wel voor geschikt. Ik heb er wel niet gemediteerd, maar wel iets anders gedaan, zes of zeven weken lang.

De tante van Nicky vroeg me niet wat ik wou drinken. Zij zette me gewoon een glas rode wijn voor. Die had ik nog nooit gedronken, maar hij smaakte echt lekker.

 

"Ontspan je maar,” zei ze tegen me. “Ik zou wel eens ernstig met je willen praten. Wat ik je ga zeggen moet je wel voor jezelf houden. Het moet onder ons blijven.”

 

Ze behandelde me als haar gelijke, als een volwassene. Ik was fier.

 

"Nicky… Je bent gek op haar, André, is het niet?”

 

Dat kon ik niet ontkennen.

 

"En je wil seks met haar. Dat is normaal als je gek op iemand bent. Maar op jullie leeftijd… Er is teveel risico aan verbonden. Begrijp je dat?”

 

Daar had je het. Haar tante Annette zei net hetzelfde als Nicky.

 

Mijn nichtje is pas zestien. Stel je voor dat je haar zwanger maakt… Wat dan?”

 

Dat ik Nicky wel wou neuken met een condoom over mijn pik, dat zei ik maar niet tegen haar tante.

Er viel een stilte. We zaten daar in die meditatiekamer aan het tafeltje tegenover elkaar, naar elkaar te staren. Ik zei niets en wachtte af. Op een bepaald moment stond de tante recht. Ze liep naar de bar, nam de fles en goot me een tweede glas wijn in.

 

"Je moet me even excuseren, André,” zei ze. “Ik ga nu naar de badkamer. Over een ogenblik ben ik terug. Ontspan je maar.”

 

Me ontspannen, dat viel me moeilijk. Daarom nam ik nog maar een slok wijn. Dat deed me goed, en ik voelde me al beter, weliswaar een beetje loom.

 

Een paar minuten later ging de deur van de meditatiekamer weer open. Ik kreeg bijna een hartstilstand: de tante van Nicky stond daar voor me in haar blootje. Ze was zich op de badkamer poedelnaakt gaan uitkleden. In al haar naakte glorie stond ze daar voor me met een flacon in haar hand. Er lag een ironische lach op haar gezicht omdat ze merkte dat ik zo verbouwereerd was.

 

"Wel Dréke, je wou toch zo graag neuken, niet? Met Nicky moet je er niet eens aan denken, maar met mij kan het wel,” zei ze. “Waarop wacht je? Kleed je maar uit. Kom bij tante Annette. We gaan op het bed liggen en het fijn hebben samen.”

 

Automatisch deed ik wat ze vroeg. Voordat we gingen liggen nam ze me mee naar het wasbakje en waste zorgvuldig mijn stijve lul.

 

"Wel, voor je leeftijd heb je een mooie piemel,” prees ze me. “Niet de allerlangste, dat wel niet, maar dikker dan doorsnee, en met een prachtige eikel. Die doet me denken aan een Duitse staalhelm.”

 

In het ijzeren bedje ging ik ging boven op haar liggen. Mijn lul stond op barsten, zo een zin had ik om die in haar kut te steken en beginnen pompen. Dat had ze gemerkt.

 

"Dan maar geen voorspel. Niet erg, kom, doe maar Dré, kom maar lekker klaar in tante Annette.” zei ze al lachend. “Wacht even, voordat je in me naar binnen dringt. Er moet nog iets gebeuren, anders ga je me pijn doen.”

 

Ze schroefde snel de dop van de flacon af en deed wat glijmiddel op haar hand. Dat smeerde ze uit tussen haar schaamlippen. Dan nam ze weer wat van die olie met de bedoeling mijn eikel daarmee in te smeren. Daarvoor trok ze de voorhuid van mijn lul naar achter. Dat had Annette beter niet gedaan. Ik kon het niet meer houden en al brullend spoot ik mijn zaad weg. De eerste gulp schoot ik weg in een boogje en die belandde tussen haar navel en haar borsten. De rest loste ik in haar schaamhaar, en nog een beetje op haar rechterdij.

Dit keer was het haar beurt om verbouwereerd te zijn:

 

"Spijtig dat ik je op die manier en zo snel heb doen klaarkomen,” zei ze. "Maar je sperma, dat is best wel veel. Ik had nooit verwacht dat een jongen zoals jij zo een lading zou lossen. Zo zie je maar…”

 

Al lachend, terwijl mijn zaad van haar buik naar beneden droop nam ze me bij de hand en deed me samen met haar opstaan van het bed. Ze leidde me naar het wasbakje. Eerst waste ze daar weer mijn piemel, dan waste ze mijn melkwitte sperma uit haar schaamhaar en van haar buik. Toen dat gebeurd was gingen we weer tegenover elkaar aan het tafeltje zitten, en zij schonk voor mij en ook voor zichzelf weer een glas wijn in. De fles was zo goed als leeg daarna.

Het was wel een raar zicht, wij allebei poedelnaakt tegenover elkaar. Ik voelde me na mijn orgasme ontspannen en moest een beetje glimlachen om de ongelooflijke situatie waarin ik zat.

 

"Goed zo, André, ontspan je maar,” zei de tante van Nicky. “Het is de eerste keer niet gelukt, maar dat komt nog wel, wees maar niet ongerust.”

 

Ze had gelijk. Het kwam ook, en betrekkelijk snel. Na twintig minuten, of misschien was het een half uur, kwam mijn piemel weer stilaan recht. Snel ging het niet, en ik zou liegen als ik zei dat mijn harde eikel tegen de onderkant van het tafelblad sloeg. Maar dat deed er niet toe, mijn pik werd weer mooi stijf, en ik had weer zin. Nicky’s tante had het weer gemerkt, en dit keer ging het goed. Er kwam wel weer olie bij te pas, ondanks het feit dat ik haar kuste en met haar tieten speelde, net zoals ik dat met haar dochter had gedaan. Haar borsten waren wel veel groter, maar ook veel malser dan die van Nicky, en ze hingen op haar leeftijd al een beetje door. Dat deerde me niet, en ik leefde me er op uit totdat zij voorzichtig met haar hand mijn stijve lul in haar geoliede spleet stak.

 

Het was mijn allereerste keer dat ik met mijn piemel in de spleet van een vrouw op en neer ging, en het was heerlijk. Ik moest wel hard duwen om in haar tamelijk droge kut dieper binnen te raken, want de olie hielp niet echt. Maar naargelang het langer duurde werd precies haar foef binnenin weker en kon ik mijn ganse lul tot tegen mijn teelballen in haar wurmen. Het duurde langer dan ik had verwacht eer ik mijn zaad in haar warme vagina wegschoot. Dat kwam zeker omdat mijn eerste orgasme nog niet zo lang geleden was.

 

Het was de eerste keer, maar niet de laatste dat ik de tante van Nicky in de Generaal Lemanstraat neukte. Wij kwamen overeen dat ik iedere donderdag op hetzelfde uur naar haar huis zou komen. Dan stond Nicky te oefenen op de tenniscourt en werden we door niets of niemand gestoord. Wel verwittigde haar tante me:

 

"Ik wil je met mij je gang laten gaan, maar ik zeg je duidelijk, Dré: blijf met je lul weg van Nicky. Speel met haar tietjes zoveel je wil, maar je piemel, steek die in mijn kut, en kom klaar bij tante Annette.”

 

Dat is zo gebeurd. Of het zes of zeven donderdagen zijn geweest dat ik met die tante van bil ging in haar meditatiekamer weet ik niet meer precies. Wat ik wel weet is dat ik ondertussen dankzij Annette ook meer zelfvertrouwen had gekregen. Ik durfde andere meisjes bij wie ik meende een kans te maken vragen of ze seks met mij wilden. In de meeste gevallen ving ik bot, dikwijls werd ik zelfs uitgelachen. Maar toch, af en toe was er eentje dat “ja” zei, en dat ik eens mocht neuken. Meestal waren die meisjes wel ouder dan ik.

Nicky was daar niet bij. Wij kusten elkaar wel nog, maar met haar tietjes spelen, dat werd minder en minder. Dat deed ik wel met andere meisjes, en soms mocht ik die bovendien naar hartelust in hun kutje rammen…

 

Op een donderdag ontving de tante van Nicky me in de hal van de villa. Ik zag aan haar gezicht dat dit het einde was van onze geoliede neukpartijtjes. Dat bleek ook zo. Ze kuste me tot afscheid nadat ze me had verteld dat ze bij een voorstelling in het Cultureel Centrum een man van haar leeftijd had ontmoet met wie ze een serieuze relatie wou beginnen.

 

"Dré, luister goed!”zei Annette. “Wat hier gebeurd is tussen jou en mij moet tussen deze vier muren blijven. Poch er niet over, tegen niemand. Moest ik aan de weet komen dat jij je mond niet houdt dan kom ik je vinden. Ik heb hier nog een zak met golfclubs staan die ik eens gewonnen heb bij een liefdadigheidstombola van het Sint-Vincentiusgenootschap. Als je ook maar één woord zegt over wat wij hier met ons twee deden zweer ik je dat ik je dan met een stalen club armen en benen kom breken.”

 

Dus heb ik, tot nu toe, altijd mijn kaken stijf op elkaar gehouden. Nog nooit heb ik aan iemand ook maar één woord gelost over die eerste keren dat ik, zoveel jaren geleden nu, een volwassen vrouw geneukt heb. Dat was, ongelooflijk maar waar, dan nog de tante van mijn toenmalig liefje Nicky.

 

© Robur Quercus 2022

 

 


Submitted: February 24, 2022

© Copyright 2023 Robur Quercus. All rights reserved.

  • Facebook
  • Twitter
  • Reddit
  • Pinterest
  • Invite

Add Your Comments:

Boosted Content from Premium Members

Book / Adult Romance

Book / Literary Erotica

Book / General Erotica

Article / Memoir

Other Content by Robur Quercus

Short Story / Adult Romance

Short Story / Adult Romance

Short Story / Adult Romance