Anita aan de Vijver

Reads: 454  | Likes: 0  | Shelves: 0  | Comments: 1

  • Facebook
  • Twitter
  • Reddit
  • Pinterest
  • Invite

Status: Finished  |  Genre: Adult Romance  |  House: Booksiesilk Classic Group

Featured Review on this writing by erotimatica

Anita is tegen haar zin met een vriendin mee naar Maastricht Kermis gegaan. Daar ontmoet ze een jonge Nederlander afkomstig uit Meerssen. Ze weet hem te overtuigen om voor de rest van de dag met haar mee te gaan naar België en enkele aangename uren door te brengen aan de vijver van haar vader...

Anita aan de Vijver


Verwittiging:
Dit is een sterk erotisch verhaal, enkel bedoeld voor volwassen rijpere lezers.
Alle overeenkomsten met reëel bestaande personen en/of situaties zijn louter toevallig en vallen volledig buiten de wil, het opzet en de verantwoordelijkheid van de auteur.


Op de Sint Servaas Kermis in Maastricht doolde Anita Thonissen wat rond. Eigenlijk was ze niet van plan geweest om naar Maastricht te rijden. Het was haar vriendin Damienne Veerlens die haar overhaald had om mee te komen. Damienne had in Maastricht een afspraak met een verpleger die in het Maastrichtse ziekenhuis werkte. Straks zou Anita wel alleen terug naar Herk-de-Stad moeten rijden. Damienne ging blijven slapen met haar verpleger die in Lanaken woonde.


Anita was daardoor niet echt goed gezind, maar niet alleen daarom. Ze had gewild dat haar lief met wie ze enkele maanden later ging trouwen met hun meekwam. Maar Frans Pietersen had haar uitgelachen. Hij dacht er niet aan mee naar Maastricht te gaan. Die zaterdag had hij een afspraak met vrienden om op het vliegveld van Kiewit aan vliegtuigspotting te gaan doen.


Het was de tweede zaterdag van mei, en er was veel volk die namiddag op het Vrijthof. Op een bepaald ogenblik wilde Damienne iets gaan drinken. Overal waren de caféterrassen druk bezet. De twee vrouwen liepen rond en zochten een plaatsje. Bij café “In Den Ouden Vogelstruys” hadden ze geluk. Er was wel niet meer veel plaats, maar aan een van de tafeltjes zat een jonge man helemaal alleen, en er waren nog twee stoelen vrij.
Damienne vroeg beleefd of zij en Anita bij hem mochten komen zitten. Daar had de man niets op tegen. Zij stelden zich aan elkaar voor. Ron Bongers heette de man, en hij was een Hollander die in Meerssen ten oosten van Maastricht woonde.


Brans was galant en bood de vrouwen iets te drinken aan. Dat wilden ze niet. Hij was een stuk jonger dan de twee vriendinnen. Zo op het zicht zag hij er negentien of twintig uit, en zij waren allebei al ongeveer vijf jaar ouder. Ze zullen gedacht hebben dat Ron maar weinig kermisgeld had.


Na ongeveer een kwartier belde de verpleger Damienne Veerlens, en tien minuten later kwam hij haar op het terras van het café ophalen.


Anita Thonissen bleef met Ron Bongers alleen achter.
Ze begonnen te praten terwijl Ron Anita maar voortdurend bleef bekijken. Hij had al enkele glazen op, en nam geen blad voor de mond en begon Anita te beschrijven. Zonder zich te generen zei hij tegen Anita dat ze een paar mooie ronde borsten had, niet uitzonderlijk dik, een weinig uitgesproken taille, tamelijk brede heupen, gespierde benen met massieve dijen en een vol sexy achterwerk met ronde billen. Echt graag hoorde Anita zijn beschrijving niet. Het leek wel of Bongers haar maar plomp vol. Dat had Ron blijkbaar afgelezen van Anita’s ontevreden gezicht. Dat wou hij goed maken. Als kers op de taart voegde hij aan zijn beschrijving toe dat ze erg aantrekkelijk was, met een sensuele mond en verleidelijke ogen.
Anita luisterde naar zijn complimentjes, en eigenlijk was ze toch erdoor gevleid, ook als Ron zijn beschrijving wel niet echt accuraat was. Het was al een hele tijd geleden dat haar verloofde Frans Pietersen nog zo lieve dingen tegen haar had gezegd.
Plots vroeg Anita in een impuls aan Bongers:


“Ga je hier nog lang op de kermis blijven rondlopen?”


Haar vraag verwonderde hem. Eigenlijk was het zijn bedoeling om de hele namiddag en ook nog ‘s avonds op de kermis te blijven.


“Waarom wil je dat weten, Anita?” vroeg Bongers, een beetje op zijn hoede.


“Wel, ik zal maar eerlijk met je zijn, net zoals jij met mij geweest bent toen je me beschreef,” antwoordde Anita. “Misschien kunnen we eens lekker samen poepen.”


Ron Bongers was verbouwereerd toen hij dat hoorde. Samen poepen? Dat was iets heel erg vies, vond hij.
Anita moest lachen toen ze zijn ontzette gezicht zag.


“O ja, voor jullie Hollanders betekent “poepen” iets heel anders dan voor ons, Belgen. Voor ons is “poepen” hetzelfde als voor jullie “neuken”, begrijp je?”


Ron was nog niet over mijn verbazing heen en vroeg:


“Zeg eens, Anita, misschien wel, maar je moet weten dat ik uit een streng protestants gezin kom, en dat ik met neuken nog erg weinig ervaring heb…”


"Wat betekent dat?” zei Anita smalend. “Kom me niet vertellen dat jij op achttien nog geen vrouwen gepoept hebt. Ik ben ook al lang geen maagd meer. Binnenkort, in augustus, ga ik zelfs trouwen. Dat belet niet dat ik zin in je heb en ik graag zou hebben dat je me eens lekker poept. Jouw leeftijd maakt me niet zoveel uit. Doe niet alsof ik je niet interesseer. Ik geloof je niet, Ron. Ik wed dat jij mij ook wel poepen wilt."


Ron werd opgewonden en was nieuwsgierig hoe het zou zijn om een meisje te neuken dat ouder was dan hij en dat over twee maanden ging trouwen.


“Goed,” zei hij, “we gaan eens lekker poepen. Wanneer doen we dat, en waar?”


“Vandaag nog. Kom maar met me mee naar mijn streek,” zei Anita. “Ik weet daar wel een plaatsje waar we het ongestoord kunnen doen.”


“Jammer, maar ik heb geen auto,” zuchtte Bongers. “Ik heb zelfs niet eens een rijbewijs.”


“Maar jawel, een rijbewijs, dat heb je zeker,” lachte Anita. “Het zit in je onderbroek. En maak je geen zorgen: als je me gepoept hebt breng ik je wel terug naar Maastricht vanavond.”


Anita had een auto, een ouder model van de Ford Fiesta. Onderweg hield zij niet altijd haar ogen op de weg gericht. Zij begon Ron te betasten en te knijpen. Ze was echt niet te houden, zo heet stond ze. Zonder schaamte opende zij de rits van zijn broek en begon zijn pik doorheen zijn onderbroek te masseren.


Eens achter Hasselt kwamen ze in het dorpje Spalbeek. Tegenover een tankstation reed Anita een smal straatje in. Ze kwamen terecht in een gebied met weiden en enkele  fruitplantages. Uiteindelijk sloeg Anita af naar een aarden pad dat door een kleine plantage met appelbomen liep. Daarachter was er een vijver met een houten buitenverblijf. Die eigendom was van haar vader, zei Anita tegen Ron. Daar zouden ze op hun gemak zijn en ongestoord kunnen poepen omdat er, buiten haar vader, praktisch nooit iemand anders kwam.


Anita wist de sleutel van het buitenverblijf liggen onder een van de grote arduinstenen die rond het tuinhok lagen. Ze deed het hok open en haalde er een wit-en-blauw gestreepte strandzetel uit. Dan kleedde ze zich ongegeneerd poedelnaakt uit en zei tegen Ron dat hij dat ook maar moest doen. Hij keek naar haar sexy kont en vroeg niet beter.


Voordat Bongers helemaal uitgekleed was ging Anita Thonissen op haar rug op de zetel liggen met haar benen uit elkaar. Ze had niet veel schaamhaar rond haar kut, maar een tamelijk klein gelijkzijdig driehoekje van zwart krulhaar.


Ondertussen had Ron Bongers een knoert van een erectie gekregen. Hij kon niet meer wachten en ging boven op Anita liggen. Hij begon haar te kussen en te strelen om haar klaar te maken voor het neuken. Lang hoefde dat niet, want haar poes was al drijfnat. Haar kutsap parelde in haar zwarte schaamhaar. Toen hij zijn stijve piemel in haar kut naar binnen gleed zei ze aan zijn oor:


“Doe maar, maar trek wel op tijd terug. Ik neem de pil niet.”


Haar neuken op die strandstoel was voor Ron Bongers een eigenaardige ervaring. Erg goed deed het niet. Alleen op de ingang van haar mossel zat enige spanning. Voor de rest leek haar foef wel hol vanbinnen. Het was alsof zijn lul de wanden van haar vagina nauwelijks raakte toen hij in haar op en neer ging. Maar dat bleef niet duren. Na een paar minuten richtte Anita haar onderlijf naar omhoog. Met knijpbewegingen binnen in haar vagina begon ze zijn piemel te masseren. Het deed enorm goed. Het gevolg was dat Ron niet eens op tijd kon terugtrekken en hij al schokkend zijn zaad diep in Anita’s spleet spoot. Het ging allemaal te snel, en natuurlijk was Anita zelf niet klaargekomen.


“Je hebt niet teruggetrokken,” zei Anita daarna een beetje verwijtend. “Je hebt alleen aan jezelf gedacht. Niet dat ik je dat verwijt. Het was onze eerste keer. Je bent een hitsige jonge kerel, en je was te opgejaagd, dat begrijp ik. Maar de volgende keren, als die er komen, zal het anders moeten. Ik wil er ook wat aan hebben, dat zal je wel begrijpen. Nu zal ik morgen weer de morning after pil moeten nemen. Dat is me al eens een keer gebeurd toen Frans me gepoept had zonder op te passen. Twee dagen lang ben ik toen verschrikkelijk misselijk van die pil geweest.”


“Je hebt gelijk,” zei Ron. “Ik had mijn lul op tijd uit je kutje moeten terugtrekken. Maar ik had zo’n zin in je, en toen je binnen in je mof mijn eikel masseerde kon ik het niet meer houden. Excuseer me. De volgende keer zal het niet meer gebeuren, dan kijk ik wel uit.”


De volgende keer kwam snel, al een uur later. Maar eerst hadden ze zich terug aangekleed, want ondertussen was het weer veranderd. De zon was weg, en het was beginnen motregenen. De regen droop van de takken van de appelbomen in de plantage naast de vijver.
Anita droeg de strandzetel terug in het tuinhuis naar binnen. Ze wou niet dat die nat werd, want dan zou haar vader misschien achterdochtig worden. Zij stelde aan Bongers voor dat ze aan de rand van de vijver in het gras zouden gaan liggen zonder zich volledig uit te kleden. Zij zou haar onderbroek tot op haar enkels trekken en Ron moest zelfs zijn broek niet uittrekken. Als hij zijn gulp opendeed kon hij haar ook neuken. Zij zou zijn piemel wel uit zijn onderbroek langs zijn gulp naar buiten halen. Ron Bongers vond dat geen goed idee en wist haar te overtuigen dat hun kleren nat zouden worden en er  moddervlekken zouden op komen te zitten. Hoe kon hij dat thuis aan zijn strenge moeder uitleggen?


Anita  begreep zijn bezorgdheid. Zij was vindingrijk en deed Ron langs haar op de achterbank van haar auto komen zitten. Veel ruimte was er wel niet in die oude Fiesta, maar dat deerde hen niet. Ze kusten elkaar een half uur lang en ze speelden met elkaar. Anita liet Ron met zijn handen haar hele lichaam strelen en vooral had ze graag dat hij met haar tieten speelde. Na even ritste ze zijn gulp open, trok zijn gezwollen piemel uit zijn broek en begon die te strelen en kleine kusjes te geven. Ron werd daar vreselijk opgewonden van. Op een gegeven moment stak hij zijn hand onder haar rok en wou hij haar slipje uittrekken en op haar gaan liggen om haar te neuken zoals de eerste keer, maar Anita hield zijn hand tegen en duwde hem weg:


“Vandaag heb jij al je zin gekregen,” zei ze. "Nu is het mijn beurt. Ik neem de pil niet, dat weet je. Op tijd terugtrekken, daar vertrouw ik je niet meer voor. Ik wil niet zwanger worden. Nog maar afwachten of die morning after pil gaat werken en of ik mijn maandstonden nog ga krijgen nadat je mij een uur geleden gepoept hebt en je zaad in mijn foef geschoten. In elk geval, we gaan wel opnieuw poepen, maar op mijn manier. Dat je dit keer je geil niet meer in mijn kut schiet, daar zorg ik wel voor. Je zult wat geduld moeten hebben. Eerst is het mijn beurt om op mijn manier met je te poepen."


Tot Rons verbazing trok Anita haar rok en haar slipje toch uit en legde die onder Ron zijn billen. Toen pakte zij zijn hand en deed hem haar kut betasten. Hij was wat onhandig, maar Anita toonde hem hoe hij met zijn wijsvinder haar clitje moest masseren. Dat deed hij precies zoals zij hem dat opdroeg. Ze werd erg opgewonden en stond erop dat hij zijn vingers in haar “foef” zou steken, zoals ze haar kut noemde. Ron deed dat, en terwijl hij met drie vingers de wanden van haar poes van binnen masseerde begon Anita te zuchten. Na een minuut ging ze schrijlings op zijn schoot zitten en leidde met haar hand zijn lul in haar kut naar binnen. Zelf moest Ron nog nauwelijks bewegen. Anita ging op zijn schoot op en neer en bracht haar onderlijf in een positie waarbij zij met haar kittelaar tegen de stam van zijn harde piemel aan wreef.
Het duurde niet lang voordat ze een orgasme kreeg, kort maar intens. Ze schreeuwde met haar hoge stem, maar omdat ze in de auto zaten, aan een vijver ver van de weg, was Ron de enige die haar hoorde gillen.
Toen ze klaargekomen was stapte Anita onmiddellijk van Ron zijn schoot af. Zij gaf hem niet de kans om dit keer zijn sperma weer ongecontroleerd in haar spleet te schieten. Ron vond dat niet fijn. Anita kon aan zijn gezicht zien dat hij ontgoocheld was.


“Wil je dat ik je masturbeer?” vroeg ze.


Ron Bongers was zo erg opgewonden, klaar om te ontploffen, zoveel zin had hij om zijn zaad kwijt te raken. Hij nam Anita’s voorstel aan.


“Ik mag het wel niet met je in de auto doen,” verwittigde ze Ron. “Er kunnen sporen van sperma achterblijven die mijn lief met wie ik ga trouwen vreemd of verdacht zou vinden.”  


Het werd al avond toen Ron en Anita uit haar auto stapten. Ze deed hem tegen de zijflank van de Fiesta gaan staan, haalde zijn pik uit mijn broek en masseerde die zachtjes met haar hand nadat zij wat van haar speeksel op de gezwollen eikel had gespuwd. Nog geen twee minuten later spoot Bongers zijn sperma in het gras voor zijn voeten. Anita ging een papieren zakdoekje in haar handtas halen en ze maakte zijn pik zorgvuldig schoon.


Zij vertrokken onmiddellijk daarna terug naar Maastricht. Anita zette Ron af op een paar honderd meter van het Vrijthof.


In de dagen na hun neukpartij aan de vijver in Spalbeek dacht Ron Bongers nog geregeld aan Anita Thonissen, en telkens opnieuw kreeg hij een stijve. Maar dat bleef niet duren. Dat hij Anita Thonissen had mogen neuken had hem zelfzekerder gemaakt. Nu wachtte hij niet meer af totdat er een vrouw hem zou voorstellen om haar eens lekker te “poepen”. In Meerssen begon hij zelf achter de meiden aan te gaan. Zonder veel moeite vond hij gewillige meisjes die met hem van bil wilden gaan.


Anita Thonissen heeft nooit nog iets van zich laten horen. Ron Bongers heeft haar nooit meer teruggezien. Hij heeft ook geen enkele poging meer ondernomen om contact met haar op te nemen. Waarschijnlijk was ze dat jaar tijdens de zomervakantie getrouwd in een smetteloos wit bruidskleed en was ze gelukkig met haar man. Misschien “poepte” die haar wel elke dag, of zelfs meer dan één keer per dag…


© Bruno Roggen, Anhée, 2022


Submitted: February 06, 2022

© Copyright 2023 Robur Quercus. All rights reserved.

  • Facebook
  • Twitter
  • Reddit
  • Pinterest
  • Invite

Add Your Comments:

Comments

erotimatica

Welcome to Silk! I wish I read Dutch! I'll have to see if I can get Google translate to work.

Sun, February 6th, 2022 5:22pm

Other Content by Robur Quercus

Short Story / Adult Romance

Short Story / Adult Romance

Short Story / Adult Romance